Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Сніданок з.. електоратом

  • 22.02.19, 11:43

1232x1860, 365 Kb / витрина, прилавок, магазин, кекс, пончик, выпечка
Мои детские наказания превратились во взрослые радости: рано ложиться спать, не выходить на улицу, обеденный сон.

Мой телефон автоматически изменяет "пошли нахуй" на "сейчас нет времени". Я бы даже показал вам скриншот, но сейчас нет времени

Производители колбасы, узнав, что народ проверяет качество колбасы на кошках, стали добавлять туда мышей
Карнавал в Нице
Вирус тупостиshock

Операция Ы  або ЗЕїбісь!
podmig Шикарный пост. Полностью иллюстрирует уровень стратегического планирования и мотивацию ЗекоМанды. Так а нах*а убегать? Россия же будет. Как говорится, не отходя от кассы.
То такий метод засирання территорії.
Кличемо рашку-тікаємо-кличемо рашку ...
Потому что у каждого кацапа есть две мечты: затолкать в говно как можно больше народу и выбраться из говна самому.  Кацап хочет, чтоб я жил в СССР, а сам он чтоб жил в Италии.

И перерезал провода

  • 22.02.19, 11:35

Kuzkin_otets: А вот никак иначе я не могу объяснить того факта, что Путин во время встречи с главными редакторами российских информагентств и печатных СМИ семнадцать раз за довольно короткую беседу предложил заняться подсчётами подлётного времени российских ракет с ядерными боеголовками к территории США (и других «врагов России»).

Я просто сделал поиск по тексту стенограммы по слову «счита». И получилось 17 раз. И каждый раз — исключительно о том, как быстро российские ракеты долетят до врагов.

Больше считать в России нечего. Ну не динамику же падения реальных доходов населения, кому это вообще интересно? Кого эти цифры могут напугать?

Arkomen: Претензия Путина к американцам проста: "Суки блядь почему вы не боитесь?!?!??!! Мы в зеркало смотримся — в штаны срём! А вы почему молчите не трясётесь не умоляете пощадить??!!"
Путин всё так же пытается захватить Украину. Только заменил уставших от Украины шахтёров "зелёных человечков" на уставших от Украины "зеленских человечков".

Цікаві факти про українську мову

  • 21.02.19, 21:35

* Перше українське слово — мед!
* Найбільша кількість слів починається на "П"!
* Дитинчата (всі) середнього роду! (ознака демократичності, бо воно ще не вирішило ким буде)

1. Сучасна українська мова має близько 256 тисяч слів.

2. За лексичним запасом найбільш близькою до української мови є білоруська – 84% спільної лексики, далі йдуть польська і сербська (70% і 68% відповідно) і лише потім – російська (62%). До речі, якщо порівнювати фонетику й граматику, то українська має від 22 до 29 спільних рис з білоруською, чеською, словацькою й польською мовами, а з російською тільки 11.

3. В українській мові, на відміну від решти східнослов'янських мов, іменник має 7 відмінків, один з яких – кличний.

4. 448 р. візантійський історик Пріск Панійський, перебуваючи в таборі гунського володаря Аттіли на території сучасної України, записав слова "мед" і "страва". Це була перша згадка українських слів.

5. Українську мову в різні історичні періоди називали по-різному: проста, руська, русинська, козацька тощо. Історично найуживанішою назвою української мови до середини XIX ст. була назва "руська мова".

6. В українській мові найбільша кількість слів починається на літеру "П".

7. Найменш уживаною літерою українського алфавіту є літера "Ф".

8. В українській мові безліч синонімів. Наприклад, слово "горизонт" має 12 синонімів: обрій, небозвід, небосхил, крайнебо, круговид, кругозір, кругогляд, виднокруг, видноколо, виднокрай, небокрай, овид.

9. Назви всіх дитинчат тварин є іменниками середнього роду: теля, котеня, жабеня.

10. Українська мова багата на зменшувальні форми. Зменшувальну форму має навіть слово "вороги" – "вороженьки".

За різними даними, українська мова займає 25 або 32 місце за кількістю носіїв серед найпоширеніших мов у світі. Для 36-37,5 мільйонів осіб українська мова є рідною. Загалом у світі 41-45 мільйонів осіб володіють українською.

Нагадаємо, "Мова – ДНК нації" – волонтерський освітній проект для всіх охочих вдосконалювати свої знання української мови.       (с) Ольга Дегтяренко.    via Natalia Ryaba

Таємниці зрадофілії

  • 21.02.19, 13:37
Знов переконався, що легше зрозуміти росіян з ватніками ніж зрадофілів.
   У перших хоч дрімуча, але ідеологія нафталінових скрєп про "загнать всєх в стойло (особєнно бандєровцев) і побєдіть Амєріку".
   І заради цього вони готові жрать берьозовую кашу та цілувати чекіський сапоґ, аж поки не пропаде їжа і з'являться джинси або айфони та Америка не починає слати гуманітарку, і так по колу.

А от кодекс зрадофіла заплутаніший.
  В ньому радість від ями на дорозі як доказ поразки Майдану поєднується зі святкуванням виходу в другий тур Тимошенко з Зєлєнським, бо так написав Шрайк.

На щире питання "Окей, Майдан програв, Зєлєнскій побєділ - що далі?" - освічений зрадофіл чомусь ображається і каже: "ну ми же всє агєнти Крємля, раскачиваєм лодку, нєльзя так с народом, таріфи, Крим просралі, ЄС розвалітся, корупція, война вигодна олігархам, ротердам+, Кононєнко, порохоботи".

Спіймати думку неможливо.   Мети ніякої.
Визнання будь-якого досягнення немає.   Вдячність за мирне (поки що) існування відсутня.

Стійкості нуль.      НахYй такая жизнь?        Валерій Прозапас

Від зрадофілії до грмадянина один крок
Точніше два:
1. Розберись нарешті, хто за що відповідає і як функціонує влада.
2. Замість ниття у твіттері організуйся і вимагай від чиновників виконання своїх обов'язків.

Вирішив написати маленький тред спеціально для зрадофілів, у яких в усьому винен Порошенко.

Є в селі Покровському, що на Днепровщіне в Нікопольському районі школа, звичайна така сільська школа. 
  У 2015 році батькам набридло, як працює шкільна їдальня, одні булки, шоколадки, та чай... 

Зібрався батьківський комітет і пішли в школу. Меню в їдальні немає, влаштували скандал. На наступний день пішли знову, о чудо!!! З'явилося меню і з'явилася порційна їжа! 

Один з батьків приїхав до мене, взяв маленькі цифрові ваги і почалося! У всі порціях недовіс більше 50%! Все фотографувалося і протоколювалося!

Директор школи намагалася виганяти батьків мотивуючи санітарними нормами, - не вийшло. І почалася проявлятися дивна історія... Виявляється, заявку на продукти потрібно подавати раз на тиждень на всі продукти, потім їх привозять. 
   Зав їдальнею робила так. Заявку не давала, але потім до сільради писався лист з проханням надати допомогу, так як не встигли замовити продукти ... 

А тепер увага! Голова сільради, зі своїх магазинів (!!!) завозив те, що реалізувалося через їдальню. Змова в наявності? 100%! 
   Надійшов лист в Міністерство освіти від батьків. Приїхав представник міністерства, районної влади, дали люлей всім, від директора до голови сільради. 

І знаєте що потім було? Діти стали із задоволенням ходити в їдальню. Тому-що смачно, багато і дешево! 

Це я до чого? Ходіть до влади і питайте з неї! 
    До чого привела децентралізація? На місця були передані не тільки гроші і повноваження, а й відповідальність за об'єкти передані в місцеві громади, - лікарні, дитячі садки, школи, дороги. Це не президент, а ми з вами повинні дивитися як працює влада і виконує свої обов'язки.

Децентралізація придумана не для влади, а для нас З ВАМИ. І ми повинні питати з місцевої влади за низькі зарплати у лікарів, вчителів і бюджетників, якщо у самій владі з цих же грошей зарплати високі. Не можете самі? Робіть як ми, - обьединяйтесь в групи. Буде легше.

Де хто вважає, що це справа президента, перевіряти кожного місцевого керівника, робити ремонти в лікарняних палатах, дивитися чим харчуються ваші діти і питати за це. Так, це обов'язок місцевої влади, але ніяк не президента, а контроль, - це МИ З ВАМИ.

У моєму селі з 2014 року змінилося все! Лікарня, школа, клуб, дороги, зарплатня. Всі вулиці освітлені LED ліхтарями. Голова сільради у нас патріот, місцевий ... Але коли патріотизм його кишені почав шкодити людям, його швидко поставили на місце.

Дійте, влада в країні,- це ми з вами. Це показав Майдан. Не всі задоволені наслідками. Їм потрібно життя як в Німеччині за 4 роки, хоча Німеччина будувала таке життя 70 років. 

А ще у нас війна, якщо хто забув. І війна з-за того що ми хочемо жити як в Європі, а не в дупi.   @Did_Mitya

Новый курс, старое кидалово

  • 21.02.19, 13:22
Наконец-то выяснили организатора этого флешмоба по киданию участников оплаченных митингов по всей стране! Почему я не удивлен?      Юрий Бирюков

Веселі картинки про війну

  • 21.02.19, 13:13
Хвилинка історії. Американські морпіхи роблять селфі з національним лідером, улюбленцем іракського народу, який мав рейтинг 79

Надо брать!






Сніданок з..

  • 21.02.19, 08:28
 -Это на первьіх словах ху*ла. Национал-социальное выражение лица. Все думают как бьі не заснуть и во сне не усраться.
На скамье подсудимых с более позитивными физиономиями сидят.
Они явно что то знают. Что-то про свои геморроидальные узлы? У всех такие лица будто крым не наш
Улыбки радости на рожах
Я наблюдая не вполне
Но ничего, Господь поможет
Улыбки будут, верьте мне
Как говорил великий Гёте -  Свобод достоин не любой... ©

720x724, 51 Kb / дед, внук, бабушка, встречка, 200

-А как же рускаму челаваеку на таку бутылку садицца та?!

  • 20.02.19, 18:01
Война Алой и Белой скреп

В Красноярске православные верующие пожаловались на продажу в супермаркетах водки в бутылке в виде часовни с куполами.  В сообщении отмечается, что раскрашенные бутылки с водкой повторяют очертания красноярской часовни Великомученицы Параскевы Пятницы. Верх изготовлен в виде купола и креста
  - Судя по ценнику, это ралдугинка. Верующие чо, талантливых детишек не уважают?

Фюрер не даст соврать, все документы в рейхстаге оформлялись только на русскомlol
-Правильно,майн фюрер. Никаких "хлеба и зрелищ"! Только "Бояра". А еба**ники мацКАЛі сами друг другу понабивают. Вот им и зрелища. Дешево и сердито!