..І про котів

  • 30.03.19, 14:37
а про що ще?




Тільки для дорослих!

  • 30.03.19, 14:27
в день тиши, саме тоpodmig
1600x1067, 367 Kb / плейбой, кружка, пирсинг, голая, зелень, кулон


Не "баба опять выносит мозг", а "сударыня изволит тестировать на стрессоустойчивость потенциального кавалера".

Дорогие девушки, скоро на улице станет совсем тепло, поэтому хочется, чтобы вы задумались над тем, что лифчик - это инструмент угнетения женщин, навязанный патриархатом.

1080x1080, 153 Kb / девка, нимб, голубь, змея, собака, рисунок

Это неловкое чувство, когда рука в банке, в руке помидор, и либо его отпускать, либо жить остаток дней с банкой на руке.
605x1200, 155 Kb / рыжая, платье, прозрачное, просвет, окно, подушка, паркет, ламинат
Дівчата із тєвствєністю, зверніть увагу
Кобила нєвєстою вже побувала, так розумію podmig   От жеж, не те вже село

Зачетная парочка. Сэлма и Бандерас на съемках "Телохранителя жены киллера"

Кругляк

  • 30.03.19, 10:53

Грузовики с брёвнами в Норт-Бенд, округ Кинг, штат Вашингтон, 1943 год
1024x832, 178 Kb / Грузовики, бревна, ч/б

Лесорубы на фоне дерева Марк Твен, срубленного в Калифорнии, 1892 год
880x1145, 275 Kb / ч/б, дерево, пила, лестница, лесоруб, секвойя

Сніданок з..

  • 30.03.19, 10:32
Звичайний сніданок в Україніpodmig




podmig Ну его нах.. ,эти детские площадки! 
Мож кому надо?

Веселі картинки сьогодення

  • 29.03.19, 21:46







В Украине нет гражданской войны - есть агрессия России.
    В Украине нет противостояния между востоком и западом, между русскоязычными и украиноязычными (на фронте валят кацапов и те и другие), между айтишниками и фермерами, между Харьковом и Тернополем. Вот абсолютно никаких разногласий по всем перечисленным признакам.
   В Украине умные воюют против идиотов. Именно поэтому простенький слоган "Думай!" так точно бьёт в цель - все прекрасно понимают, о чём речь

Не перелетить...

  • 29.03.19, 21:13
- Тьоть, скажіть мені, просто скажіть. Як живучи на кордоні з росією – скільки від вас до границі, чотири кілометри? Ви ж на бомбі сидите, і при цьому голосуєте за шелупень, яка заведе сюди росіян. Ви ж першими удар на себе приймете, ну як же так?

- Доця, знаєш що, ти тільки не нєрвнічай, ладно? Я так собі думаю, якщо начнуть стрілять, то нас не зачепить. Воно через нас перелетить і дальше пуйде, а нас не тронуть.


фото Олексій Плиско
   Мені до сліз шкода цих людей. Ось цих своїх тіток і дядьків, яких я знаю змалку, з чиїми дітьми разом виросли, і з якими ми так рідко бачимося, хіба на гробки раз на рік. Трудяги, все життя на землі і в роботі. Боже сохрани вкрасти, взяти чуже чи не помогти сусідові.

І як же ретельно і невиліковно їм перепрошали мізки з телевізора. Вони черпають уявлення про Україну, про політиків, про вибори тільки з телебачення. Вони дивляться всі російські канали – знову ж таки, прикордонна зона (хотіла написати «прифронтова»), а потім переключаються на українські, і приймають повторну дозу тієї самої отрути. Плюси, інтер лишають по собі випалену землю, вбиваючи найменші паростки адекватного сприйняття, громадянської свідомості, віри у себе як в народ, віри в Україну.

Тьотя Валь, не перелетить через вас. Вони підженуть буса і зайдуть у ваш дім. Вони заберуть вашу пасіку, вашого культиватора та інструмент із гаража. Скільки у вас телевізорів, два? Холодильник, пралку. Сантехніку, яку ви обновили минулого року, і унітаз, і краники. Видеруть вікна, знімуть шифер з вашого даху. І опелька ви свого не заховаєте, і ту другу «бляху», яку розмитнили за тридцять шість тисяч гривень.

Ви ж не змовчите, ви ж кинетеся захищати своє добро, і вас закопають прямо тут, на вашому городі, і ніхто, ні одна жива душа не прийде вам на допомогу.

А якщо якимось дивом спасетеся, то засядете вдома як миша у норі. Ви забудете про сон, прислухаючись до ранку, чи ніхто не лазить по двору. По вівторках, коли у село привозитимуть хліб, ви займатимете чергу з ночі. Щоб не так страшно, ви будете носити з собою дрючок і сапку, але толку від вашого дрючка.

І знаєте що? Я навіть не зможу вам сказати – а я ж попереджала! Скоріше за все, ми більше ніколи не побачимося.                                   Тамара Горіха Зерня

День тиші перед виборами. Алярм!

  • 29.03.19, 21:04


Голосуйте! Ми прикриємо": українські захисники закликали приходити на президентські вибор

"Голосуйте! Ми прикриємо": В акваторію Чорного моря увійшли три кораблі НАТО

Вивели $2 млн: у новому розслідуванні про корупцію в "Укроборонпромі" фігурує чоловік колаборантки Тимошенко

НАЗК заявило про мільйонні порушення у фінзвітах виборчих фондів колаборанта Зеленського та колаборанта Гриценка

Рашня готується до виборів: Служба безпеки припинила діяльність керованого з Мордора екстремістського угруповання, яке планувало повалення конституційного ладу та теракти на території України

Облгазы Фирташа влетают на штрафы

  • 29.03.19, 16:04
   Хозсуд Днепропетровской области принял решение взыскать с «Дніпрогаза», входящий в группу РГК Дмитрия Фирташа, почти 548 миллионов гривен долга.

Об этом вчера вечером сообщил в Facebook председатель правления группы «Нафтогаз» Андрей Коболев. «Хозсуд Днепропетровской области принял важное решение в пользу Укртрансгаза - взыскать с Дніпрогаза, входящий в группу РГК Дмитрия Фирташа, почти 548 млн грн долга за услуги балансировки», - написал Коболев.
   Он высказал уверенность, что данное решение не будет единственным и впереди еще не один подобный эпизод. Тем более, что любители балансировки нахаляву облгазы успели к 1 марта этого года задолжать «Укртрансгазу» за эту услугу около 35 млрд грн.

А сегодня свои штрафы за коэфициенты в платежках для бытовых потребителей получили «Чернівцігаз», «Запоріжгаз», «Чернігівгаз» и «Львівгаз». Облгазы, впрочем, отмораживаются и хотят судиться.

Нафтогаз України - Naftogaz

Перевірки облгазів та газзбутів щодо незаконних донарахувань у платіжках тривають.

Цього разу Нацкомісія оштрафувала Чернівцігаз, Львівгаз та Чернігівгаз і зобов'язала їх зробити перерахунок всім споживачам до 18 квітня.

Дякуємо усім, хто писав скарги і боровся за свої права.

Олексій Хабатюк
  •  в
 · 2 240 подписчиков. · 

НКРЕКП наклала штраф на Запоріжгаз, Чернівцігаз, Львівгаз та Чернігівгаз, а головне зобов'язала зробити перерахунок ВСІМ споживачам до 18 квітня.

Облгази заявили, що не збираються виконувати це рішення та будуть звертатися до суду.

     umnik Напомним, кроме штрафов облгазы еще должны провести перерасчет всем бытовым потребителям. С чем у Фирташа тоже не хотят мириться

Країна ображених діточок

  • 29.03.19, 15:17

Чому частина українців не хоче голосувати за Порошенка попри його здобутки для українців, для держави? Беззаперечні здобутки.

Ні, не через надумані історії про карупцию, маніпуляції (хоча це теж вплинуло).

Ключовою проблемою українців є те, що вони хотіли би сприймати сьогодення з висоти власних фантазій. От фантазував я в 2014 про Європу і зарплату хоча б 2000 євро, от нема в мене того, зрада зраденна. І далі включається купа вигаданих історій про зубожіння, ніколи так погано не жили (хоч це абсолютна брехня) і таке інше.

Але правдою є те, що в 2014 році українці не мали нічого. Абсолютно нічого. Ну так, формально в них було майно, будинки, квартири, машини, гроші, життя… але все це за 1 хвилину могло стати нічим. І так і сталося з багатьма людьми які жили на Донбасі і в Криму. Багато з них втратили все.

І в світлі цього, відновлення обороноздатності країни, відновлення армії, відновлення економіки, Асоціація з ЄС, безвіз, Томос та інші здобутки Порошенка - є просто фантастикою, неможливим. Тим, про що не можна було й мріяти в 2014, коли основним бажанням всіх людей було бажання вижити.

Ми не цінуємо те, що маємо. А ті, хто не цінують стоять найближче до того, щоб втратити все.

Бо ж не про Порошенка мова йде і не про його здобутки, а про розвиток держави під час його правління, про європейський напрямок розвитку, від якого фактично відмовилися всі його суперники.

Подумайте про це, коли будете голосувати.     Mason Lemberg

Коментарі:
голосуюй за Ю/ЗЕ і отримаєш 
1) індульгенцію біглим
2) Повернення олігархів до кормушок
3) індульгенцію сепарам
і кучу іншого, вперед за премією Дарвіна...    нагадати?uhmylka

Скоріше,- країна ображених довбойобів.