Вона краде, сокира працює!

  • 05.10.20, 21:43


На першій ілюстрації — плакат, який Демократична Сокира розклеювала у всіх містах, де є осередки, в березні цього року.

На другій ілюстрації — свіжий білборд партії Батьківщина у Запоріжжі (де ми, до речі, теж розклеювали плакати).

Передаємо привіт Юлії Володимирівні та її штабу злодюжок. На жаль, ваші вологі соціалістичні мрії це всього лише ваші вологі соціалістичні мрії. Країна, де можна було зазіхати на чуже, розвалилася у 1991 році.

Шановна партія Батьківщина, знайте, ми дивимось на вас з жалем та презирством. Нам жаль, що у вашому штабі невмільці, які не здатні придумати нічого свого. І водночас ми зневажаємо їхній вибір — красти в інших.

Не забуваємо, що крадіжка ідеї Демократичної Сокири відбулась завдяки наполегливій праці фракції Батьківщини!

Куди поділись борці з баригами?

  • 05.10.20, 12:24
Російська кінокомпанія "Грин Филмс", співзасновником якої до весни 2019 року був Володимир Зеленський, а станом на цей час досі є перший помічник президента Сергій Шефір, прозвітувала про свій бухгалтерський баланс і фінансові показники за 2019 рік. Компанія пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

"Грин Филмс" володіє нематеріальними активами, вартість яких станом на грудень 2019 року склала майже 137,2 мільйона рублів (майже 47 мільйонів гривень). Це права на аудіовізуальні твори: "8 новых свиданий", "8 первых свиданий", "8 лучших свиданий", «Мамочки", "Между нами девочками", "Папаши", "Петля Нестерова", "Ржевский против Наполеона", "Служебный роман. Наше время", 2Я буду рядом" та сценарій "The Replacement".

Також компанія повернула Міністерству культури Росії 35 мільйонів рублів (майже 12 мільйонів гривень) на виробництво фільму "Вниз", та відсотки за користування коштами федерального бюджету.

Як відомо, Володимир Зеленський перед президентськими виборами намагався переконати журналістів, що закрив бізнес у Росії ще у 2014 році. Утім, журналісти знайшли три російські фірми, які займаються виробництвом кінофільмів і телевізійних програм: "Вайсберг Пикчерс", "Платинумфильм" і "Грин Филмс". Засновник усіх трьох компаній – зареєстрована на Кіпрі Green Family Ltd, кінцевим бенефіціаром якої був вказаний Володимир Зеленський і його партнери по «Кварталу 95»

Скрепопанорама

  • 05.10.20, 11:42
У світі тварин
Пьяный россиянин насмерть забил невесту в день свадьбы...жертва познакомилась с обвиняемым, когда он сидел в тюрьме за разбой. После его освобождения пара решила расписаться, что в итоге привело к трагическим последствиям... Её тело мучитель выбросил в овраг вблизи дома..
wakeup Я правильно понимаю, что чел откинулся с зоны и обнаружил, что невеста не пацан по понятиям? Если б не убил, сам бы зашкварился?

У нее совесть вообще есть, пожалела бы армян - у них и так война, а тут еще она

Иван-царевич, красавЕц и миротворЕцЪ
Гвозди бы делать из этих людей ибо не жалеют живота своего!

Любопытная деталь (Еще одни проголосовали желудками)
После пресечения московской ветви Рюриковичей и полутора десятков лет "Смутного времени" дворянство и боярство хотело избрать на царство короля Англии и Шотландии Якова I - первого в истории короля, правившего одновременно обоими королевствами Британских островов. В этом случае Россия могла бы ещё в 17 веке получить британское право, парламент, суды, флот, международную торговлю, индустриализацию, протестантизм и Шекспира со всей европейской культурой.

Однако помехой воцарению Якова I стал бунт объединившегося с московским народом великорусского казачества. Казаки получали хлебное жалованье и опасались, что тот хлеб, который должен был идти на их жалованье, будет вместо этого продаваться англичанами за деньги по всему миру. Спасовав перед угрозой восстания, бояре избрали царём Михаила из династии Романовых. Сам царь и его потомки впоследствии отбирали вольности казаков всеми возможными способами, а простой народ превратили в рабов-крепостных. uhmylka Иначе этот хлеб съедят казаки НАТО!  Зато без этой вашей гейропы.

Неурожай лимонов
Рекламна пауза
Голо-Совальская?shock

Сегодня весь мир борется с неким коронавирусом, а то, что огромную страну с начала 90-х настоичиво заражают вирусом бескультурья, почему-то не замечают. Ведь каких людеи показывают по ТВ/инету, в кино, театрах, на эстраде, такие и формируются! И уже нет у нашеи молодежи иммунитета против пошлости,цинизма и отсутствия вкуса

В этом личная заслуга Леониди Ильича
Дегтярев приказал забыть Фургала и славить Путина  Михаил Дегтярев запретил упоминать бывшего губернатора в позитивном ключе и вспоминать его инициативы. По словам врио губернатора, "старое нужно забыть, идти вперед" и помогать ему.

Хулиганы "поломали" водомёт...
про що ідеться

Скрепопанорама

  • 04.10.20, 12:38

Газопровод Гаврила строил.
Гаврила газ в трубу пускал.

Когда надоело уже мусолить "лучший во вселенной т-34 для второй мировой войны"
После этого и пустой холодильник не страшен в 21 веке
У Чичериной все стабильно. Теперь она Юля Чичорян

Мультики!

Отдельное удовольствие доставила коза, которая вела репортаж. На рассиссянском ТВ есть специальный питомник где клонируют? Али срабатывает "естественный" отбор на пути попасть в кадр?
а это кабина "худшего" летадла

В российской глубинке открылось 3 тысячи “Точек Роста” - высокотехнологичных образовательных площадок
Школьники у входа в центр образования цифрового и гуманитарного профилей "Точка роста". Фото: Таисия Воронцова/ТАСС
Можно ли догнать и перегнать Илона Маска, чьи проекты в области частной космонавтики, беспилотных электромобилей, интерфейсов “мозг-компьютер” стали символом научно-технического прорыва? Это вопрос, конечно, риторический. Но в России активно готовят почву для такой погони. В связи с этим развивается проект по созданию в сельских школах и малых городах специальных образовательных площадок - “Точек Роста
Россия присоединилась к белорусским санкциям против ЕС, которые были введены в ответ на аналогичный шаг Евросоюза.   Об этом заявил пресс-секретарь МИД РФ Мария Захарова.
uhmylkaСрочно! Максимальный репост! Все кто русский, айда на Венеру! будет венерическая миссия
Стране нужно служить так, чтобы даже госканал скрывал твое лицо

Музична пауза

  • 03.10.20, 12:26
Перевірь свій слух ссылку
14000 Нz чую. Діти чують 15000 Hz. Деякі жінки чують 18000

Тримайте Таню Шмалюк зі Львова


етнічний рок

Проти ночі

  • 02.10.20, 19:36

(c) Александр Савко
Картина "Дети пытаются изменить ход истории".
Група депутатів у складі Третьякової, Фріс, Люботи, Заремського та Костюха вирішили зазіхнути на святе — український самогон і принагідно створити нову корупційну схему. Мова йде про дуже цікавий законопроект під номером 4153, який подали зовсім недавно — 25 вересня. Він має доволі нейтральну назву — «Про внесення змін до КУпАП (Кодекс України про адміністративні правопорушення) щодо врегулювання деяких аспектів самогоноваріння та ринку молока».

Найцікавіше в цій недолугій писанині це виведення статтей 176 та 177 КУпАП за «самогоноваріння» та придбання самогонки, за які передбачався штраф. На перший погляд, це нормально, бо ці статті в нас ще з часів совкового «сухого закону», а штрафи за них за останні роки виписувались ну дуже рідко. Натомість вони хочуть ввести типу ліцензування, яке буде координуватись ще одним регулятором. Я вже знову починаю уявляти картину, коли мусарня доблесно бігає по селам та відбирає самогонні апарати, як це було за совку. Більш того, під виглядом перевірок такого роду, я більш ніж впевнений, що будуть фальсифікації нових вигаданих справ.
  З одного боку законопроєкт зелених реформаторів скасовує непотрібні статті, з іншого — має на меті законодавчо врегулювати та оподаткувати самогоноваріння. Ще раз: оподаткувати, курва, самогоноваріння вдома для себе БЕЗ МЕТИ ЗБУТУ. Тобто я гнатиму домашню горілку та ще й накидуватиму зверху за це державі. І для того, щоб не пити якесь незрозуміле зілля, а нормальний продукт, маю ще й отримувати ліцензію. А також мати відповідно «матеріально-технічну базу». Ага, це теж написано в законопроєкті — у пояснювальній записці українською по білому.

Але ви ж спитаєте, до чого тут молоко?

Так от, вони хочуть самогонщикам, які варять самогон, надавати пільги, які рівноцінні в оподаткуванні як і у виробленні молока.
  Хотілося б нагадати цим нардепам звичайну фізіологію та здоровий глузд.

Ніколи не мішайте самогон з молоком — через певний час наступить срачка, але, як я бачу, вона у вас йде повним ходо   Mykhailo Makaruk

Олег Семінський - б`є людей і спускає колеса,
Олександр Юрченко - любить Плюшки,
Микола Тищенко - клав на карантин і на здоровий глузд, як такий,
Галина Третякова - ділить дітей на сорти,
Євген Брагар - продає собак за платіжки на газ,
Олександр Корнієнко - любить підздуті корабельні сосни,
Давид Арахамія - теж любить сосни, але не любить відповідальності за країну, в якій він при владі,
Руслан Стефанчук - готовий захоплювати нові землі,
Богдан Яременко - на робочому місці замовляє повій (анал - табу),
Максим Бужанський - називає журналістів тупими вівцями та плекає вологі мрії по совку,
Олександр Дубінський - його “мама” має автопарк і любить “скорость”, сам він любить собак в рот,
Роман Іванісов - просто гвалтівник (анал в цьому випадку не табу),
Ольга Василевська-Смаглюк не проти “приглушити свободу слова”, а коронавірус для неї - “маркетинговий хід”,
для Юрія Камельчука коронавірус - це “змова корпорацій”,
Михайло Радуцький? - “Х*й им в жопу” (с),
Максим Ткаченко - сам зізнається що може роздати п**ди,
Артем Дмитрук - не знав імен міністрів, за яких голосував (не лише він),
Ірина Верещук - це діагноз,
Ліза Богуцька - в принципі теж, але типу вже не палиться.                               Via Tlg amosov.fm

Этот персонаж в базе Миротворца.  А помните, как нас пугали, что Моторола будет сидеть в Раде?