Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Вечірня мозайка

  • 02.07.21, 21:42
Вплив говнокомандувача Зеленського на армійське взуття

umnik Потерпевшего надо пинать ежедневно , по любому поводу . Чтобы понимал чем всё закончится
Своим враньем он уже ху%ла догнал!
"У російському суспільстві немає бажання продовжувати агресію проти України", - Зеленський

Піда раси
СБУ викрила українців, які будували російські військові кораблі. Українські фахівці суднобудівельної галузі залучались до виконання робіт у рамках будівництва кораблів на замовлення Міністерства оборони


святкування 100-ї річниці Комуністичної партії Китаю

Вот китайці показали как надо дедов чтить

со времён императоров ничего не изменилось...
Знайомі відчуття?
Останнім часом ЗекоМанда взяла курс на зближення з Китаєм, просираючи співробітництво з НАТО, США, ЄС і МВФ

Тільки для дорослих!

  • 02.07.21, 21:30
1280x853, 71 Kb / закат, вода, причал, солнце

Diaz
811x1017, 78 Kb / сиськи, волны, сорочка, юбка, Cameron Diaz







С тобою, чтоб спокойным быть,
Пустырник нужно жрать!
По полю прям идти, срывать,
И не жуя глотать.
Прям с корнем блять…


640x461, 88 Kb / Красная Шапочка, Волк



1000x667, 97 Kb / натурщица

Скрепопанорама

  • 02.07.21, 13:55
Я думал микробы живут ПОД ободком унитаза...

Российская сборная поедет на Олимпиаду со священником
Зачем ехать какому-то духовнику, если на месте, в Японии есть преканонічный митрополит Даниил?

Не тільки слони uhmylka З‘ясувалося, що в основі гішпанського виноробства лежали мурманське шардоне та магаданський каберне совіньон.
Знаменитые Суздальские вироградники. Мокшанское полусухое

Навіть виноград тікає з раші.podmig  А то! Не зря виноград в рашке растет. Поэтому римляне ее и завоёвывали - они как раз строили империю там, где растет виноград....
stopШкольный учебник истории СССР начинался с древнеармянского государства Урарту. Так-то: если бы не армяне, то не было бы Ленина.

Подготовка к бомбежке Воронежа идет ударными темпами!uhmylka
В Воронеже банду чиновников задержали за торговлю бомбоубежищами
В Воронеже завершено расследование уголовного дела об организованной преступной группировке из госслужащих, за взятки помогавшей предпринимателям захватывать городские бомбоубежища

Он хоть что-то делает
В Калининграде детям до 14 лет запретили ходить в кинотеатры, магазины и кафе без сопровождения взрослыхpodmig "Травить детей - это жестоко. Но что-нибудь ведь надо же с ними делать"
umnikС нами вообще построже надо. Вот в Китае — дисциплина, и страна развивается!

Путин подписал закон о запрете уравнивания роли СССР и Германии во Второй мировой


А когда нет разницы - зачем платить больше?


Ранкова мозайка

  • 02.07.21, 13:24
Прекрасный пример "результативности реформ Команды Зеленського"
* Точно так они будут строить дороги
* Точно так они будут "бороться с медведчуком и сепарами"
* Точно так они будут бороться с олигархами
* Точно так они будут строить новые университеты
Нет никаких реформ, нет никакой работы Слуги Народу, есть просто попил бабла. Результаты работы - полный провал по всем фронтам. Просто рядовой избиратель этого никогда не увидит из-за огромного количества "шума".
   А тут - удобно получилось. Они же САМИ план составили. Они понимали что по нему будут мерять реальность. И все равно сделали вот так.
-(кстати, за вакцинацию у Степанова отвечал Ляшко)) Тот который теперь министр Здравоохранения

Як на острові Бірючий на колишній резіденції Хрущова облаштовують дачу для зеленського
На Всеукраїнському форумі «Україна 30. Економіка без олігархів» заступник голови офісу Президента Кирило Тимошенко розповідав як вони роблять все для того, щоб острів був відкрит для всіх громадян

— Острів дійсно БУВ відкрит для всіх, але то БУЛО за часів Президента Порошенка.
Далі Тимошенко розповідає, як вони відновлюють там інфраструктуру, будують літні будиночки, щоб всі охочі мали змогу там відпочивати. Там навіть будують «басейний комплекс для громадян, адже багато хто, може, не любе купатися в морі, – буде купатися в басейні»...




Тільки кіт може показувати , що втомився,нічого не робивши

В Нацбанке сейчас настоящий апокалипсис, который коснется всех

  • 01.07.21, 18:22
Кирилл Шевченко окончательно стал Арбузовым, а украинская банковская система отправляется в новое ралли, которое опять закончится банкопадом - как в 2014 году.

Только теперь в эту дыру ухнут еще страховые компании и ломбарды.

Изменения настолько тектонические, что я вчера не успевал формировать позицию, по мере того как появлялись новые данные.

Вчера в отставку в полном составе ушло почти всё руководство одного из самых ключевых и больших департаментов Нацбанка - Департамента лицензирования НБУ. Об отставке заявили почти все руководители от начальника департамента Александра Бевза до замов некоторых управлений. Причину отставки я процитирую – «Ми відмовляємося відступати від принципів, бо розуміємо, до яких наслідків для країни це призведе.»

Подобного одновременного увольнения всего руководства по таким секторам ответственности не происходило НИКОГДА в истории Украины, аналогов нет.

Я опросил рынок – все в панике, потому что уходят не «7 трудовых единиц», как пишет пресс-служба НБУ – уходят ключевые сотрудники, которые годами все это держали на плечах и отбивали схемщиков.

Дело в том, что при таком массовом увольнении просто не выйдет поднять сотрудников с уровней ниже, потому что ушли почти все ,кто принимал решения. Ушли, понимая что решения им принимать никакие больше не дадут, а надо будет только подписывать принятые кем-то еще решения. Теперь придется набрать новых людей со стороны. Людей с красивыми резюме, которые подпишут что угодно.

Вот список людей, которые рискнули своей карьерой, для того чтобы сообщить всей стране и всему банковскому сектору, что нас ждут ОЧЕНЬ БОЛЬШИЕ ПРОБЛЕМЫ.

Директор департаменту ліцензування - Олександр Бевз
Заступниця директора департаменту - Катерина Жебанова
Начальник управління ліцензування банків та кредитних спілок Dmytro Tkachuk та його заступник Bohdan Ilchenko
Начальник управління ліцензування страхових компаній Дмитрий Смаль
Начальник управління Romaniuk Vadym, який відповідає за фінансові компанії та платіжні системи
Заступник начальника експертно-аналітичного управління Dasha Dashkevych та головні експерти цього управління Evgen Vorobyov та Stefan Dzhenkov
Керівник проектів і програм Департаменту ліцензування Наталія Гудима
Директор Департаменту фінансової стабільності Національного банку Віталій Ваврищук  Anton Shvets

Круте піке

  • 01.07.21, 18:14
Андрій Смолій: Рада голосує за так званий «закон про деолігархізацію», а реально, ми можемо стати свідками остаточного перетворення України в ранню Білорусь/Росію Лукашенка-Путіна.

Це закон не про війну з олігархами. Це про те, як за влади Зеленського працює масштабний олігархічний консенсус. І цей консенсус працює проти держави Україна.

Найцікавіше те, що самі ж «олігархи» такий Закон підтримують. І група Коломойського, і група Ахметова голосуватиме «ЗА». Їм нічого боятись. Вони при Зеленському «свої». Зі своїми депутатами, зі збільшенням статків, з походами до ОП.

Перш за все це законопроект що остаточно оформить в Україні новітні «розстрільні трійки». Тільки називатиметься це «РНБО», де кілька людей визначатимуть хто «оліграх» а хто ні. І повірте, ні Коломойський, ні Ахметов, ні Пінчук, ні Новінський «оліграхами» не будуть.

Цей фарс Зеленського прописаний так, що остаточно знищити опозицію та не залежні ЗМІ, а отже альтернативу в Україні.

Нічого не нагадує?
      Так, це саме він, ранній путінізм.
І вибратись з цього нам буде дуже і дуже важко. Тяжкі часи...

Кожен депутат, який сьогодні проголосує за це зробить узурпацію Зеленського остаточною та неминучою. А отже і неминучим повний занепад країни...


Volodymyr Omelyan:Одна із найбільших загроз ринку землі, який стартував офіційно сьогодні, що про нього знає і розуміє роботу його механізмів лише обмежене коло людей, які точно не будуть керуватися суспільним інтересом.

Влада вчергове провалила комунікацію своїх дій, що матиме вкрай негативні наслідки в подальшому.
  Як і не створила можливостей для дрібних власників перетворитися на успішних фермерів на власній землі.
  Сьогодні парламент планує проголосувати ще два «історичні» законопроекти.

Найгучніше розрекламований з них - «антиолігархічний» - жодної загрози для олігархів не становить і жоден пересічний українець від нього багатшим не стане. Єдина його мета - хоча б якось зачепити Порошенка, бо всі попередні спроби влади успіху не принесли.

Незважаючи на всі попередження незалежних експертів, опозиції і навіть ГНЕУ, цей волюнтаристський закон слуги хочуть таки голосувати, адже це дасть можливість Зеленському в ручному режимі популістично-автократично визначати, хто олігарх, а хто ні, нехай навіть реальні механізми деолігархизації в ньому відсутні.

До речі, справжні олігархи продовжують задоволено мовчати на своїх телеканалах і хвалити президента - таких корисних і дешевих блазнів у владі вони ще не бачили.

Набагато гіршим за наслідками для більшості українців є урядовий законопроект 5600, який планується сьогодні до голосування. Цей документ спершу планувався як той, що підніме рентні платежі за надра, але потім настільки захопилися, що вирішили підняти все всім, а рентні платежі краще знизити.

Єдине, що добре, що обидва законопроекти голосуються лише в першому читанні.

Восени у влади будуть вже геть інші проблеми: як виплачувати борги і зарплати, чому виросли ціни на все і мільйони безробітних на вулицях, чому війна без перемоги і миру, чому замість «-1 олігарх» Зеленський сам став плюс один, а можливо навіть 1+1.

Сакральне запитання «а до чого тут Зеленський?» отримає народну відповідь: «а хто ж ще? Ми більше нікого і не знаємо, нам все особисто обіцяв він!».

Ранкова мозайка

  • 01.07.21, 12:18
А так, в основному, в нас всьо хорошо.. пляжі, городи, іноді шашлики.....


Просто нагадую,як виглядає влада Зеленського


Никакое высшее экономическое, по сути, ничего не даёт: евреем нужно родиться

Наталья Седова, Фрида Кало и Лев Троцкий, январь 1937 года.
800x647, 137 Kb / Наталья Седова, Фрида Кало, Лев Троцкий

Скрепопанорама

  • 30.06.21, 22:01
Когда стало нестерпимо все равно
Депутат Лебедев раскритиковал сборную Украины перед матчем со Швецией  «У нас нет братского народа. И никогда не было. Это коммунистическая идеология, вбитая в наши головы. Если бы у нас был братский народ, то он не вел бы себя так, как Украина ведет сейчас. У России братьев и сестер никогда не было. Нас все ненавидят», — добавил Лебедев

umnik Предсказываю сюжет завтрашних заголовков Первого Анала и Лозы - мировое правительство приказало Польше, Швеции и Словакии проиграть чтобы выпихнуть хохлов вперед и тем самым отомстить России за оскорбление "Дефендера"
P.S. Глядя как начало припекать у анонимов, еще вариант завтрашних газет это полный игнор и завал инфомусором типа  "После визита Мишустина надои молока на Чувашии выросли на 30%", "Путин выловил лося, заблудившегося на его фазенде", "Лоза признался, что Земля - кубическая"

А на каждый следующий чемпионат — "можем повторить!"
Брежнев пришел вторым, а Никсон предпоследним (c)

Не вонь,а создание благоприятной атмосфэры. Чтобы отдыхающие чувствовали себя как дома!
А х.. его знает как это комментировать...
Ну вот гватемальцы и сэкономили
wakeup Гватемала попросила вернуть аванс за «Спутник V» из-за задержки поставок  Такие условия душа не принимает...Думали Гветамала, а по факту Гондурас. Выходит, с русскими даже по предоплате нельзя

Прогресс запущен
Грузовой корабль "Прогресс МС-17" запущен к МКС с космодрома Байконур. Помимо оборудования, топлива и обязательных продуктов он доставит космонавтам березовый сок, флаги ВКС и ВДВ и тельняшку

Какую, суки, просрали страну!

Ранкова мозайка (додатковий час)

  • 30.06.21, 12:21
Спасибо шведу за победу
Генеральний спонсор трансляції - "Корвалол - Дарниця"applause

uhmylkaА Меркель как раз звонила Зеленскому и обещала, что дойчи сольются Англии. Все по расписанию идет.

Вчора ввечері ІПСО ГУР РФ зробило черговий гівновкид про "адінарот", розкручують росГеббельсЗМІ
Шото пошло не так
торкатися московита можна, тільки міцно за шию. ВЖИК! і руськоязична шелепа раптово постраждала
И вывихнуто плечико
у бедного кузнечика.
Не прыгает, не скачет он,
А горько-горько плачет он
Ще ніколи "слов'янин" Баширов не був таким близьким до провалу...