Наш человек!!

  • 04.10.14, 16:55
..а не только у плиты

Прощай CD?

  • 04.10.14, 14:14
Текущий год станет рекордным для продаж виниловых пластинок в Англии
продажи винила на музыкальном рынке Великобритании готовы поставить очередной рекорд. Количество проданных носителей с января до сентября 2014 года уже превысило число проданных пластинок за весь 2013 год.
   Генеральный директор ERA Ким Бэйли прокомментировал ситуацию на рынке: «Это очень важный поворот. Независимые розничные точки стали первыми, кто смог правильно оценить потенциал винила и сделали его центром продаж. Теперь очередь звукозаписывающих компаний, которые создают более доступный винил — и эта тенденция не ослабевает». Также он отметил, что пластинкам потребуется еще некоторое время, чтобы стать главным форматом физических носителей в Великобритании. Сегодня здесь 97% проданных носителей — CD

Бацька теж лізе зі своїм «міратворчєскім» контингентом…

  • 04.10.14, 12:49
Але був ввічливо                                                                                     посланий по відомій адресі…

Солдати Нацгвардії знайшли напівживого московського воячка

  • 04.10.14, 12:23
Знайомтеся. Полізло до України воювати.  Потрапило в бій.
Тікало разом з ахвіцером (чи камандіром) і ще одним московським «героєм».
Камандір рішив, шо тікати одному краще. Камандір стрілянув солдафончику в ногу і утік.
Кацапчик потім і сам кинув іншого «бойового таваріща».
Солдафончик повз лісопосадками п'ять днів. Пив сечу. Їв колоски у полі.

Розфігачена нога вже почала смердіти. Але повезло, потрапив у полон. Може, виживе.


Трололо дня

  • 03.10.14, 22:19
  Жителі містечка Зарштедт, що на Ганноверщині (ФРН), передали оригінальну благодійну допомогу національній гвардії України. Подарунок був несподіваний, й дещо шокував керівництво Нацгвардії. Більше того, у високих кабінетах було вирішено відмовитися від допомоги такого характеру, який передали зарштедтяни. Однак, Враховуючі скрутне становище ЗС України, недостатнє забезпечення важкою бойовою технікою українських силовиків, посадовці нацгвардії прийняли цей, на перший погляд, незвичайний подарунок. Ним виявився легендарний винищувач танків
StuG III Ausf. G. - найбільш масовий та один з найбільш вдалих винищувачів танків часів Другої світової війни. Особливої, так би мовити пікантності до цієї історії додав той факт, що дану бойову техніку, яка, доречі, перебуває у відмінному бойовому стані, передав син одного з найкращих танкових асів Другої світової Генріха Клінга (на рахунку понад 50 знищених ворожих танків) Отто Зауер. У своїй коротенькій промові німецький гість відмітив, що народ України завжди слугував тим надійним, стальним форт-постом, що боронив Європу від азіатської московії. І саме в таку скрутну годину для народу України часи, ми, жителі маленького, провінційної німецького містечка, вирішили надати посильну допомогу Вашим бійцям, що зі зброєю в руках, як колись наші діди ( не відомо, про яких дідів іде мова, німецьких, чи ні, прим. автора) боронять свій дім від московської чуми. Ми переконані, підкреслив Отто Зауер, що не лише мій покійний батько, який нищив червону чуму, але й усі ветерани Вермахту та Ваффен СС тримають кулаки за Нашу Україну. Більше того, всі європейці моляться за Вашу перемогу, оскільки саме в Україні розпочинається й наш Фатерлянд, наша Німеччина... Ми німці висловлюємо величезну повагу до Вашого гордого, незламного, сильного духом народу, який не боїться відкрито військово протистояти Кремлю, як колись наші батьки та діди. Впевнені, ви переможете, оскільки Ваша перемога, це перемога Європи над кривавою азією, яка окрім горя та смерті нічого не несла свободолюбивим народам Європи, резюмував німецький гість.
Нам у свою чергу залишається подякувати високо достойним німецьким друзям за допомогу.
Нехай Вас Береже Бог!  Слава Україні!!!

Дозор-Б

  • 03.10.14, 22:11
  Alexandr Rebus: Объясните, почему мы закупили 21 бронеавтомобиль КрАЗ "спартан", который на самом деле не бронеавтомобиль, а лишь бронированный форд ф-550, да еще и собран по лицензии канадской компании и стоит один такой гламурный недобтр 5,35 млн. грн.   В то время, как наш, харьковский Дозор-Б, в котором импортного только дизель дойтц (кстати с крутящим в 700 Нм...), а все остальное украинское и на много лучше, стоит всего 3 млн. гривен!!!
На наш Дозор-Б Польша купила лицензию и выпускает их для своей армии!!! Уже три года, как НАТОвская Польша ездит на наших бронеавтомобилях, а мы, ИДИОТЫ, платим деньги дяде, так еще и в два раза больше, за в два раза хуже!!!
Кто хочет поспорить, сравните ТТХ обоих изделий!
Если вы не желаете быть оленями в стойле, делаем репост, рано или поздно, это дойдет до страничек всяких известных "экспертов". Может мы узнаем фамилии должностных лиц даже, которые организовали закупку такую...

Новини одним рядком

  • 03.10.14, 21:58
Сейм Латвии сегодня поддержал предложение о "временной" приостановке выдачи гражданам России видов на жительство в обмен на инвестиции.

Первая группа американских военных на днях отправляется в Украину. Соответствующий приказ руководству Пентагона отдал президент США Барак Обама. Как отметили в американском военном ведомстве, речь идет о «группе серьезных специалистов, задача которых — помочь украинским коллегам в восстановлении их армии», — передает The Washington Times.

Власти Гонконга согласились на переговоры с протестующими

// Бо розумніші за яниковоча

 Польща відновила поставки природного газу в Україну

 В Госкомтелерадио просят мировое сообщество признать путинский "Первый канал" причастным к терроризму

Оградку по периметру посольства РФ в Киеве обмотали колючей проволокой
// Логічно: поЦсольство тюрми має і само виглядати, як тюрма.

Жовтень 2014. Здавалося б, шо воно могло ще сказати, але... Пуйло знов завело стару пісню про "братській, але руськязичнє, український народ".