хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 26.09.24, 15:53

У Байдена вважають план Зеленського не деталізованим: немає чіткої стратегії перемоги над росією, - Wall Street Journal. Що ще можна було очікувати від петрушки, у якої немає часу стратегічно мислити? Точніше, від його спічрайтерів, які все життя прислуговували ригам.


Сестра слуги урода Макєєвої, яка працює скромним бухгалтером

Зате собі зарплати піднімають,ненажерливі…


А мало хто пам'ятає, що ця схема припинила своє існування у 2014 році.look

Ґандруша Барісичь - патомсвєнний амбасадор НАТИ і гідрант безпеки в Європі

Все памятаємо! Янелох відразу почав з козирів заходити..

Зеленський заявив, що українські журналісти самі вирішили об'єднатися в єдиний телемарафон, щоб боротися з дезінформацією. Так він відповів на запитання журналіста New Yorker про те, чи не порушує демократію те, що в марафоні телеканали показують новини у «скоординованій манері»

shocklol

uhmylka
Навіть слідчі Зелі (ворога Порошенка і України), довели, що вибухи на складах - це справа російських агентів. Але зебобіки продовжують ширити кремлівські фейки. Не здивований, що подолякський бот коментує язиком окупантів

Вітаємо справжнього Президента Петра Порошенка! 59 – юнацький вік для політика.

angry Скоро українці будуть відзначати День українського війська і річницю створення УПА, а мер Львова роздавати чергові обіцянки. Скажіть, яким громадським осудом можна спонукати владу відновити місце, де прийняв останній бій Головний Командир УПА — Роман Шухевич.


3

Коментарі

126.09.24, 18:52