хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Часопис Перемоги

  • 20.06.24, 17:42
Депутатка Устінова: Апарат ВР нараховує собі премії, вищі за зарплати нардепів. Проєкт постанови про зменшення кількості працівників Апарату і мінімізації зарплат підписали 100 н/д, але 13 підписів зникли через злам електронної системи парламенту.



uhmylka Нацбанк тут розповідає, що доходи вкраїнчиків помітно возросли, а інфляція навпаки низькаshock Дійсно, якщо згадати заступника Генпрокурора Вербицького, який купив маєток за 48 млн грн, чи заступника голови ДБР Удовиченка, який купив квартиру за 37 млн грн, то ми навіть шикуєм

Опозиція, що відчайдушно закликає схаменутися, щоб зберегти державу та самих себе. І пика влади, яка бреше мародерить, скаче і відверто насміхається з нас. Це вже танці на кістках, чи ще ні?
Україно, Україно!
Подивись на себе!
В твоїй хаті сидить ворог
І сміється з тебе!

В Україні зберігається помітний дефіцит валюти, – НБУ. З жовтня 2023 р. НБУ перейшов до ручного режиму обмінного курсу. Минулого тижня НБУ рекордно збільшив продаж валюти з резервів для підтримки гривні. "Казали придьот зєлєнскій, почнеться війна, буде хаос, гривня по 45..." (с)

100% свій для зеленського генпрокурор Костін не прийшов у Раду, щоб відзвітувати про корупцію у своєму оточенні після розслідування щодо статків свого заступника Вербицького.



Готуються підписать формулу миру Єрмака в Саудівський Аравії

Ієрархія диктаторів



4

Коментарі

120.06.24, 19:50