Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Часопис Перемоги

  • 24.05.24, 16:43
Більшість українських і світових медіа дали статті з аналізом п'ятирічки Зеленського, перерахували обіцянки, пригадали провальну кадрову політику. Але сама команда Зеленського як води в рота набрали.

Як показала п'ятирічна історія гарантування Конституції від гідранта, саме гідрант потрібний бути кілька термінів при владі, щоб гарантовано знищити те, що створили видатні люди кілька століть тому. Та сила народу набагато міцніша від сили якогось московитського гідранту. 100%!





тополю, і соколову маємо запам’ятати, щоб їх не бачити в новій Україні після перемоги.

Це може бути катастрофа для ЗСУ. Читайте, думайте, аналізуйте, бо про те,що діється в країні та як з цим боротися,в 240 знаків не вкластися



umnik Ну, а як ви собі уявляєте русского крота єрмака і НАТО? А повну жОПу кротів і НАТО? Тим більше вступ в НАТО зупиняє війну, і узурпаторам треба буде призначати вибори. А так вони просто можуть похвилюватися за Харків з Карибських островів. Я вже не кажу про корупцію..


Поняли тепер, чому цей жировик до Мосєйчучки та Іванова з Пєтровим таскається


Кожного ранку, з кожним зашкваром зе-зрадників і мародерів відчуваю, як життєдайна прана покидає тушку Зе... Ось вже хтось і посмертну маску зліпив)


5

Коментарі