Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Часопис Перемоги

  • 01.03.24, 18:25


chih Мені так "подобається" ця маніпуляція - прихильники ПП хитають тему легітимності Зе. Не воно порушує вчергове Конституцію, узурпує владу, та хоче здати нас ворогу. А знову порохоботи хитають бібочку, ну ті самі що казали "не обирайте блазня, готуйтесь до нападу, фінансуйте ЗСУ"

umnik Цікаво,а якщо б зараз,на місці Зєлі був би Порох, що б зараз писали "позитивні" блохери,прикормлені волонтери і карасі? Зе тому їздив в Оає просити гарантії для себе
Прастиє люді хатят царя!

look Нахрюк (Єрмак) на велику іноземну кампанію не удався. Державне Бюро Рекету робить вигляд, що помилилось дверима

umnik Рекламують днюху ставленик єрмака Малюка, прив'язуючи його до всіх здобутків ЗСУ. Почекайте, він ще буде українців на автозаках полювати та опозицію в тюрми кидати.


Міста слави бубасіка. Якось дивно співпадають з наступом кацапні, правда


WSJ нагадав, що пропонували зрадники з ОПи Зеленського вбивцям українців в квітні 2022: - нейтралітет, не вступ у НАТО; - Україна без іноземної зброї; - ЗСУ скорочують; (ЗЕгниди хтіли здати всі надбання Порошенка) + Крим під рф. Майдан - ІПСО москви, кажете?




Зеленський заявив, що підписав безпекові угоди із шістьма державами. І ЩО?


Схема - ТОП! Говориш про корупцію чи про вибори? Не заткнешся - потрапиш у список! Багато грошей? Не поділишся - потрапиш у список! Не подобається Єрмак, Шурма і Татаров? Ти вже у списку! ГУР тепер не розвідка - а каральний орган для боротьби з опозицією

3

Останні статті

Коментарі