Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Часопис Перемоги

  • 28.02.24, 18:06
Зеленський обіцяв вийти з бізнесу, але ніхто з нас не бачив його декларації. Обіцяв залишити Квартал-95, натомість переніс Квартал у всі гілки влади. Президентські літаки не продав, а, навпаки, за бюджетний кошт удосконалює. Обіцяв добровільну відставку у разі порушення закону

Обіцяв не створювати коаліції з ексрегіоналами. Збрехав. "Слуги" створили з опзж більшість в Раді. Замість "нових облич" у владу повернулись ригі. Обіцяв завершення війни на Донбасі, в створив умови для широкомасштабної війни агресорів.

Обіцяв притягнути сепаратистів до відповідальності, проте депутати під брендом ЗЕ стали колаборантами. Він також обіцяв залишитися у країні після завершення повноважень. Вова, хоч це виконай. Мільйонам українців не терпиться помацати твоє адамове яблучко та залізні крашанки.


Все йде за Оманським планом: Податкова торік відшкодувала лише 63% від запитаного ПДВ. Суми зменшилися майже у 1,5 рази. Уряд вимагає, щоб держпідприємства авансом сплатили дивіденди за 2023 р.

ЗЕлені вороги українського народу підспудно розуміють, що їм доведеться відповідати ЗА зраду, мародерство, сотні тисяч убитих українців. Тому і вигадують "іпсо москви про майдан-3".
uhmylka В Саудівську Аравію на зустріч з волошиним, щоб передати плани України на стіл кремля...

І тому зеленські виродки кидають за грати Пашинського... А ви лохи збирайте на дрони для СБУ, яке ніяк не може знайти того чувака, який призначав своїм указом агента фсб рф кулініча в СБУ ліпового лейтенанта баканова, і який поклав на стіл в кремлі плани контрнаступу.


umnik 733 доба з 10 років... В під"їзді заселеними знову лишилось 4-5 квартир... А карту бойових дій на Донеччині бачили? А 40 оборонних підприємств встали на захист Пашинського...А де звільнені бойові генерали? З новим днем, шановні...



То ось навіщо клоп в Албанію полетів. Готують Стамбул 2.0

"сайтісь пасрєдінє"



3

Коментарі