хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Часопис Перемоги

  • 27.11.22, 13:15
Слова не мужчини, а інфантильного слинька, який не відповідає за свої вчинки та перекладає відповідальність на будь-кого, аби тільки не на себе.
Вовочка копіює поведінку лузера путина: -собі, любимому, залишає тексти з переможними промовами, інших чихвостить за свої промахи.
wakeup Як воно все обернулося

umnik Де купити трансформатор, який трансформує Зеленського у щось корисне? Чи принаймні не таке огидне.

look Голова Харкова, якого оштрафували на 3400 грн. за ігнорування державної мови і використання суржику окупантів, обіцяє й надалі порушувати Закон, тобто, використовувати язик воєнних злочинців. Цю гниду поширює марафон нарциса "єдиних новин" олігархів ЗЕ

stop 1. В селищах тимчасово окупованої Запорізької обл. знаходяться зрадники, які добровільно за гроші та їжу копають росіянам окопи. Багато чоловіків відмовляються заробляти таким чином і кажуть колаборантам: - Куди ж ви потім тікати будете, коли наші прийдуть?
2. Орки сміються, кажуть "ми нічого не робимо", сплять і бухають. Питання до ЗЕвлади: -Яка відповідальність передбачена тим, хто допомагає будувати оборону окупантам? Коли Рада прийме Закон про позбавлення зрадників українського громадянства?

Єдиний випадок, коли запарєбріковий засланий козачок не збрехав: СН і КНР – близнюки-браття. Не вистачає третього товариша - ЄдРо. Їхні спільні риси: не люблять правди, за однопартійність, цензуру та узурпацію влади, ворожі до Заходу та НАТО, паразитують на народних коштах.

look СБУ висловлює подяку Притулі за надані фото голосраких московських попів, зроблені супутником.
За Пороха ми жили добре, але в телевізорі нам розповідали, що ми живемо погано. Зараз ми живемо погано, але по телевізору розповідають, що в нас є пункти незламності, Єрмак і красівий президент, а не Порошенко, який би точно спився.
Коли з"їли шашлики, відгуляли по-взрослому Паску, зігріли нарід в пунктах своєї незламності шахрайства, пора подумати й про потім....




Трохи історії. Англійська карикатура 50-х про станції в Антарктиді.

6

Коментарі

Гість: Inna_19

127.11.22, 18:51

    228.11.22, 11:26

    Порха є релігійний електорат і у боневтікло теж повиний бути, бо кращевтікло зрозумів мова віра армія це правельні речи для крайні і вирішив піднімати рейтинг віри

      328.11.22, 18:36