хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Часопис Перемоги

  • 24.11.22, 18:48
Щойно повернулося світло, але поки що без водиdrunk кацапня мразі!!!
Надо бы московских попов привязывать в местах возможных ракетных ударов по нашей энергетической инфраструктуре…

umnik Резніков оцінив залишки ракетного арсеналу рф на 3-4 атаки. Зеленський вже торопиться всіх українців пересилити у "пункти незламності" у разі критичного ураження енергосистеми країни. І ось знов масована атака російських нелюдів. Чомусь здається, що ЗЕ і Z працюють спільно.

Коло замикається. Доведеться вступати в дебати уже з народом... Ми навіть питання підготували. То ж: Пане Зєлєнский, ЧОМУ?


Чип и Гайка уже в пути...

"Фарс — театральна або кіно-комедія легкого змісту з лише зовнішніми комічними прийомами."

wakeup За ініціативи н/д М. Княжицького фракція "Європейська Солідарність" зареєструвала законопроєкт про заборону діяльності Російської православної церкви в Україні (чекістської секти, яка незаконно називає себе УПЦ МП). Вгадайте, чи підтримає ширка СН Зеленського та опзж цей закон?



Александрійська Церква нарешті зайнялася проблемою російського втручання у свої справи. Синод Александрійського Патріархату засудив ідеологію "русского міру" та вирішив не поминати ватажка РПЦ МПdevil Кирила (Гундяєва)



Ці зелені казки засуньте куди-небуть Медведчук не був мільярдером і депутатом з власною фракцією при Порошенку,,а при Зеленському — був А те, що хуйло віддавав полонених виключно Медведчуку, так і тепер він їх віддає Єрмаку… у хуйла свої задвігі, а полонених треба повертать


"Суспільство потрібно виховувати. Довго. Інакше приходять блазні". Не пам'ятаю хто сказав. Адже не тільки хуйло це відображення русні, наш це також відображення незрілого суспільства, як би жахливо це не звучало. І так. Смертельно боляче. Та багато і досі незрозуміли.




3

Коментарі

125.11.22, 07:22

маркель-еще та сучка

    225.11.22, 20:09