хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Часопис Перемоги

  • 20.08.22, 16:37

Нібито це новина. Нагадаю, що він пішов зі скандалом з радників. Сам зараз прикривається тим, що його не було півтори місяця перед вторгненням. Тому він "не знає" нюансів прийняття рішень. А потім він з'явився в бункері. Саме для того, щоб не йти в воєнкомат.

Притула брав на чоботи
Але купив Айфон
Какой он восхітітєльний
Пішов в сєтях разгон

Ворвусь в твой дом
Скажу, что братья
И стану сапогами бить
Я научу тебя, предатель,
Как нужно Путина любить!

Цікаво після вчорашнього виглядає цей рекламний щит у Севастополі

Несуть прапор підарашки гундялоїди, а мєнти їх охороняють




В людини чудове почуття гумору, вважаю
Такі ж відчуття було при Янику у 2012-2013 роках. Але ці набагато краще знають електорат, врахували помилки попередників, ну і "не на часі". Від цих просто так не здихаємось.

wakeupПостпред РФ Ульянов написал: "Никакой пощады населению Украины!". Затем он удалил свой твит и заявил, что его не так поняли. Всё мы так поняли, ублюдок ты кровожадный

umnik Новозеландский актёр Сала Бейкер, сыгравший владыку Мордора во «Властелине колец»: «Я был Сауроном во Властелине колец, но даже я шокирован абсолютным злом, с которым бьются украинцы»


Большинство россиян сочли, что детдом лучше усыновления иностранцами
Больше половины россиян сегодня поддерживают идею о том, что дети должны оставаться в России, даже если при этом им придется воспитываться в детских домах (60%). Их основным мотивом является мнение, что российские дети должны жить в России. Еще 32% высказались в пользу иностранного усыновления, следует из опроса ВЦИОМа (есть у РБК).
Четверть сторонников запрета считают, что судьбу сирот нужно решать по принципу «где родился, там и пригодился», то есть дети должны оставаться в своей стране. 
Еще 13% считают, что российским детям небезопасно оставаться за рубежом



5

Коментарі

120.08.22, 18:57

Я бачу підридула зрозумів, що його конкурент по сцені вавка зЄ най...ав 73% і стала крута зірка і набрав купу долорів, зрозумів, а чому і йому не стати прЄцЄдентами чи вЄлікій пЄрємагатєль, люди скідуються йому на виборчу агітацію, а всі розповідає про міфічні спутнікі і так..., а бабки гребе, та головне тільки питають покажи чекі, підритула привикає до чиновинцкої ролі не холопске цеділо вам знати куда і скільки грошей пішло. Бо так ведуть тільки мразі.

    Гість: Inna_19

    220.08.22, 19:26

      323.08.22, 12:04