хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Часопис Перемоги

  • 17.08.22, 20:47
Бісять такі ранки, коли на кримських військових базах нічого не вибухає

ЗЕ вчора "наша земля – це єдине, що у нас є", В травні: "Вийти на лінію до 24 числа вважаю перемогою. Так, не до кінця повернули всі території. Це лише земля, не треба бути жадібними". Нема думки Зеленського з будь-якої теми, щоб він сам собі не суперечив. Це навмисно чи хвороба?
ще 2019 рік

из официальных видео слов не выкинешь... Спасая деньги, команда Зеленского осознанно бросила умирать десятки тысяч украинцев. Не порохоботов или зелебобов, а всех нас.

umnik Здали Херсон, планували здати Харків, Суми. Суми мали здатися і відкрити дорогу на Київ. Тероборона Сумщини зламала їх плани. Зєбіли не очікували. Як потім і захисники Маріуполя, яких Вова Кастро здало кацапам і "забуло".


Могу сказать за Гуляйполе, его мер тоже хотел сдать, люди не дали.


На четвертий рік правління Зеленського оппозиціонери почали перетворюватися на дисидентів. Скоро будемо читати Washington post і дивитися 5-й канал через VPN.
Ми маємо знати чіткий перелік зрадників....

Ось над чим активно працює РФ з 2014 року. Поки хтось у своїй голові війну зупинив.

wakeup Суд передав готель,що належить ПриватБанку Коломойському У ПрБанку заявили про кричущі порушення закону судами Вся держмашина працює на користь Бєні- в судах виграють справи,роблять законними крадені гроші,по відмиванню яких відкрито справи уСША гроші законні по рішеннямукрсудів

"Нафтогаз" не зможе виконати завдання уряду по заповненню сховищ газом до зими, – Вітренко shock Порохоскот накаркав. А так бьі канешно всьо тіп топ було б

Коли гусак русофобчик замість фінансування укроборонки обирає рос-бітум,то рано чи пізно він заволає "НАТО,закрий небо"
Перекладаю, війни б не було, якби зєлєнскій не розвалював армію і не перешкоджав підготовці до оборони

Тільки спробуйте, суки.

Тут нас питають

Завтра переговори

Дякуємо,блядь,що попередив…

Садовий *розповідає про сміттєпереробний завод*
 Джолі:

Тим часом у Криму



5

Коментарі

118.08.22, 10:07

Явно вже простежуеться шо у владі є зрадники.. але зедік їх не виявляе(а навпаки захищае їх і нагороджує), відповідно тоді повинен взяти всю відповідальність за зраду на себе !Зараз приперлись ще в Україну два тараканы (путинских)для яких то таємних переговорів (які ховають від українського народу)...шо вони там будуть підписувати...чєргову зраду зедіка проти українського народу?

    218.08.22, 17:48

    Люди я слухаю що ще один батька зЄ зявляєть в нас у країні. Він не оху..в?
    Я закликаю вийти і єбанути порожі зєленої щоби нам сказав і показав яку в стамбулі зернову угоду підписали ці підари?!!!!
    Мене вже заєбала вся ця ху...ня зєлена, бо перемогі зє мойм рідним на окупований тере... не помогає а навпаки створює проблеми.
    ЗАЄБАЛО ЦЕ ЗЄЛЕНЕ ХУЙЛО!!!!