хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Часопис Перемоги

  • 17.08.22, 18:22
«Как сэкономить 7 млрд в месяц, потеряв 570 млрд за 6 месяцев». Докладчик Зеленский В.
wakeup якщо я правильно зрозумів стратегію президента, описану їм в крайньому інтервью

За словами Зеленського, мовчання влади про плани росіян дозволило уникнути масової еміграції та загалом втримати країну.
angry Массовая эмиграция его напугала, бл.., а массовое убийство его граждан не напугала?

umnik Не ситуація навколо Запорізької АЕС та обстрілу СІЗО в Оленівці, а бабло. Зеленський зустрінеться у Львові з Ердоганом та генсеком ООН, 18 серпня. «Метою візиту на запрошення президента України Володимира Зеленського є обговорення експорту продовольства з України»
Всім "Живчика" за рахунок платників податків!

look Шашлики і суцільна брехня нас врятували. Може, кокс у Буратіна шмурдячний? Інакше, за логікою чувака, задля перемоги гроші ЗСУ пустили в асфальт, замість зброї розглядав мир в дупі маніяка, репресував бойових офіцерів, здав вагнерівців, переконував, що розвідки Заходу нам брешуть

все за планом коломойського. Fitch і S&P погіршили рейтинг України до "обмеженого дефолту"


«Прекрасно» розвиваємо свою культуру

Державне агентство України з питань кіно видало наказ про реорганізацію Довженко-Центру, що де-факто означає ліквідацію національного кіноархіву, який з 1994 року послідовно займається збереженням, дослідженням та популяризацією нашого кіно





Ґіркін аж вуса зголив на знак скорботи.

"Обыкновенный фашизм"
Т.е. открытым текстом, что никого мы освобождать и не собирались. Местное население против нас, но нам похую. P.S.А вот утилизация 500 орков в день - очень радует.

Только сейчас до многих начинает доходить, насколько был прав Литвиненко. Он разглядел в зародыше нового Бен-Ладена, который будет угрожать миру взрывом атомных станций.



5

Коментарі

Гість: Inna_19

117.08.22, 18:46

    218.08.22, 16:49

    Всі кармані змі кричать що дердоган і гутеріш прийхали робити історичні пЄерЄмогі!
    зє і команду підарів які оточує зЄ повішати даже не робити суді, просто повішати, що за ху..ня, пролізла підписана ху..ва бумага з рятуваня вмираючого африканського народу, а свій народ не хабивають?!!! Не сука зЄ. Атепер нас готують на припинення вогню. Вішати вішати вішати всіх рашиків і партійців какая разніца і лідерів зЄ і команду.

      318.08.22, 18:48Відповідь на 2 від ПорохоБот

      Хай кричать. Все слухати не слід. Згодом проясниться

        418.08.22, 18:55Відповідь на 3 від evgstereo

        Ви звернули увагу що сказали про справжній візит коли прийхав пердоган у Львів, чому до цього мовчали, даже клімкін дуже стримано висловлюється сприводу прийзду ціх 2 підарів, не має в словах оптимізму.
        А я втакій сетуацій знаходжуся що я не можу пойхати в гейропу, а всуспільстві тільки мичання, а дій даже за азавців немає

          518.08.22, 20:01

          Зе якщо зрадить український народ і Україну, то тоді прокляття яке лежить на пуйле ляжет і на нього ...