хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Боротьба з Медведчуком поки що нагадує його боротьбу з ковідом

  • 22.02.21, 11:45

OSINT-розслідування від Elena Ilyina та Mason Lemberg  зі 100 фірм, які вказав Медведчук в своїй декларації, Зеленський наклав санкції аж на 2 фірми.

Офіційний указ  про запровадження санкцій за результатами останнього засідання РНБО. Остання декларація тепер вже народного депутата Медведчука. В декларації знаходимо розділи 7, 8, 9 і бачимо купу фірм пов'язаних з медведчуком і Марченко. Тобто, за офіційними даними поданими медведчуком, родині медведчука належать 100 фірм, з яких 13 фірм зареєстровані в Україні (виділені жовтим)

umnik Там щось Данилов пиздякав про "фінансування тероризму", в зв'язку з чим в мене питання - А ЧОГО МЕРТВЕЧУК НЕ СИДИТЬ(С)??? Тим більше, що гундосий Принижень в своє "досягнення" записав "зняття" депутатської недоторканості. І де, сука, результат того "зняття"? Всі ці санкції-хуянкції до одного місця, поки СБУ не відкриє реальну кримінальну справу по статті "фінансування тероризму" і Мертвечук не переїде на ПМЖ в Лук'яніське СІЗО. І докази там мають бути залізобетонні, щоб не те що "самий гуманний Вовчий суд", а й ЄСПЛ не зміг би ні до чого прикопатися. Без кримінальної справи, доведеної в суді, Мертвечук не сильно напрягаючись відіб'є всі ці "санкції" в судах не сильно напрягаючись, оскільки вони всі протизаконні.

4

Останні статті

Коментарі

123.02.21, 05:35

Мертвого - до Лук'яна.
Під час спроби втечі всадити по обоймі із 10 стволів.
До Гіві!