хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Вони працюють

  • 05.11.20, 14:04
"Мощный экономический рывок" Зеленского и "независимая от иностранного влияния" экономика Коломойского.

umnik  30 лет хождение по кругу, и еще возможно 30 лет. 

Поки ми офігівали від щоденних новин про КСУ, місцеві вибори та заливання асфальтом ковіду, народні обранці таки підготували нам свій законопроект про зброю.

Що можна сказати про нього на перший погляд?   Нічого хорошого про нього не можна сказати.
По-перше, кричущі помилки у нардепа на інфографіці. Наприклад, гладкоствольна зброя у нас дозволена для придбання з 21 року, а нарізна з 25, а не те, що там написано.


таки дозволено до придбання громадянами короткоствольну нарізну зброю. Раніше вона була де-факто заборонена тільки прописаною у наказі 622 мінімальною довжиною зброї та ствола.

Не поспішайте радіти, для її придбання вам має бути 28 рочків (а чому 28, а не 29 чи 27), дехто і не доживає до цього віку; а по-друге, носіння зброї є згідно цього закону забороненим! Тобто захищатись своєю зброєю там, де це може вам знадобитись(не за місцем її зберігання), ви не зможете!

Спіткали вас лихі люди на вулиці, у поїздці, у лісі — згадайте, що у вас лежить удома Глок-17, наберіть повітря у груди і подякуйте за це нардепам і Арсену Борисовичу. Можливо, злочинці сповняться до вас повагою і втечуть.
Права на самозахист у громадян України, як і до цього, не повинно бути — вважають наші народні обранці.
5

Коментарі

16.11.20, 08:49

Носіть у торбі цеглину.
І чек, що її купив в магазині.
А не вкрав