хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Проще притвориться мёртвым, чем президентом

  • 25.04.19, 11:33
  Много сказано об избирателях Зеленского. Поверили в чудо, захотели новенького, высказали протест, просто Вова прикольный или стали жертвой информационной технологии (сериал, квартал, комик). С этим понятно. Будут посыпать голову пеплом, кто-то повзрослеет и так больше не будет, а кто-то будет. Сейчас не об этом.
  Если я решу воспользоваться возможностью (обману всех или просто понравлюсь) и возьмусь делать операцию на сердце больному ребёнку, то кем я буду? Преступником. Потому что я не хирург. У меня даже нет медицинского образования. Я даже не смогу вколоть обезболивающее. Я это понимаю и если таки решусь, то совершу преступление. 

У Зеленского с президентством именно так. Он берется оперировать больного не имея даже первичных навыков и команды (не смешите Разумковым и тд).
  Что он сделает с Путиным, который уже так обнаглел, что паспорта в ОРДЛО выдает? Что? Рассмешит? На колени станет? Он к избравшего его народу боится третий день выйти, прикрывая жопу советниками, какой тут Путин.
  Не знаю как он после всего этого будет дальше жить. Я бы не смогла. Возможно он сможет. Где-то на вилле в Испании, которая то ли его, то ли нет, жена не смогла вспомнить.           Екатерина Рошук


Не мовчи, преЗедент!
Вчора інформація про відмову від участі в переговорах нормандського формату. Сьогодні відсутність скільки-небудь виразної реакції на указ Пуйла про роздачу РФівських паспортів колаборантів ОРДіЛО.

І не треба говорити, що він ще не при посаді, не було інавгурації. Це питання національної безпеки та зовнішні загрози, які стосуються зони прямої відповідальності президента за Конституцією. У всьому світі саме обраний президент, а не "кульгава качка", показує публічну реакцію на подібні виклики. Тому що саме це сигнал світовій спільноті про те, якою буде позиція країни з подібних питань у найближчі роки. Не Зе або Пе, а країни.
  І всі ці висловлювання типу "В команді Зеленського сказали, що вони за все хороше, проти всього поганого" не мають стосунку до необхідного. Взагалі. Текст "Ти що, блядь, твориш, охуївший педераст?!" у мінімальному перекладі на дипломатичний мусить бути особисто озвучений обраним президентом. І відмова від цієї дії, на мій погляд, є прямим ігноруванням національних інтересів і питань національної безпеки.

У зв'язку із цим звертаємося до обраного президента В.А.Зеленського. Під час дебатів ви обіцяли відстоювати національні інтереси України, боротися за її незалежність і територіальну цілісність. Зараз президентом РФ здійснені недружні дії, які, на наш погляд, потребують негайної та максимально жорсткої, наскільки це дозволяють дипломатичні норми, реакції. Вашої особисто реакції. Ви будете виконувати дану всій країні під час дебатів обіцянку? Дуже на це сподіваємося
Ему некогда ,он репетирует. У человека два концерта Лиги смеха на носу, а вы тут с какими-то интересами страны лезете.
Нічого нового у світі uhmylka
Старий гопарь у законі бере на понт новачка-гопаря
12

Коментарі

125.04.19, 13:23

    Гість: сонный

    225.04.19, 16:50

      325.04.19, 17:14Відповідь на 1 від Taly

      Пока молчит - ретинг на месте

        425.04.19, 17:58Відповідь на 3 від evgstereo

        Пока молчит - ретинг на местета если бы...люди ж ждут ,что скажет...а поводов выступить уже прилично.

          525.04.19, 18:00Відповідь на 4 від Taly

          Читайте мой нов пост и приготовтесь смеяться

            625.04.19, 18:01Відповідь на 5 від evgstereo

            обязательно))

              725.04.19, 18:06Відповідь на 6 від Taly

              А еще проще в друзья і буде все надходити вчасно. Веселых друзей стратегически не хватает

                825.04.19, 18:20Відповідь на 7 від evgstereo

                  925.04.19, 19:42

                  Вже вивчив текст та звинувачуєте ЦВК... українською

                    1025.04.19, 22:01Відповідь на 9 від ajnbybz

                    Зе звинувачує ЦВК - результати не оголошують, затримують

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна