хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Країна ображених діточок

  • 29.03.19, 15:17

Чому частина українців не хоче голосувати за Порошенка попри його здобутки для українців, для держави? Беззаперечні здобутки.

Ні, не через надумані історії про карупцию, маніпуляції (хоча це теж вплинуло).

Ключовою проблемою українців є те, що вони хотіли би сприймати сьогодення з висоти власних фантазій. От фантазував я в 2014 про Європу і зарплату хоча б 2000 євро, от нема в мене того, зрада зраденна. І далі включається купа вигаданих історій про зубожіння, ніколи так погано не жили (хоч це абсолютна брехня) і таке інше.

Але правдою є те, що в 2014 році українці не мали нічого. Абсолютно нічого. Ну так, формально в них було майно, будинки, квартири, машини, гроші, життя… але все це за 1 хвилину могло стати нічим. І так і сталося з багатьма людьми які жили на Донбасі і в Криму. Багато з них втратили все.

І в світлі цього, відновлення обороноздатності країни, відновлення армії, відновлення економіки, Асоціація з ЄС, безвіз, Томос та інші здобутки Порошенка - є просто фантастикою, неможливим. Тим, про що не можна було й мріяти в 2014, коли основним бажанням всіх людей було бажання вижити.

Ми не цінуємо те, що маємо. А ті, хто не цінують стоять найближче до того, щоб втратити все.

Бо ж не про Порошенка мова йде і не про його здобутки, а про розвиток держави під час його правління, про європейський напрямок розвитку, від якого фактично відмовилися всі його суперники.

Подумайте про це, коли будете голосувати.     Mason Lemberg

Коментарі:
голосуюй за Ю/ЗЕ і отримаєш 
1) індульгенцію біглим
2) Повернення олігархів до кормушок
3) індульгенцію сепарам
і кучу іншого, вперед за премією Дарвіна...    нагадати?uhmylka

Скоріше,- країна ображених довбойобів.
5

Коментарі

анонім

130.03.19, 08:49

За ЮВТ и ваЗЕлина голосует обиженное быдло которое хотело уже вчера жить по багатаму. Этим даунам примера Лугандонии мало там желания были похожи.