хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Потому, что есть Порох...

  • 13.03.19, 18:49

А потом он медленно спустится с горы и...
Так вот, когда представители Нацкорпуса или Нацдружин, я не знаю кто там именно, перекрывают проход для Президента Украины, и громко скандируют всевозможные маты, то вариантов развития событий могло быть два:
- или полиция их оттесняет куда-то (смешно, да)
- или Президент едет на митинг в объезд

Вариантов развития событий могло быть два, а потом появился третий: Петр Порошенко резко одергивает свою охрану, советующую ехать в объезд, и идет сквозь представителей Нацкорпуса или Нацдружин, я так и не понял в чем там их различие.
  И что, они как себя ведут? Правильно, как положено - расступаются и пропускают. Потому что... да, про стальные причиндалы и все такое. Это не каждому дано.      Юрий Бирюков

У Чернігові Порошенко відмовився від порад охорони і пішов просто крізь натовп протестуючих з Національного корпусу. Розповідають це були не місцеві молоді люди, а ті, хто приїхав спеціально, щоб перешкодити зустрічам.

Звичайно ж вони розступилися перед Президентом своєї країни :)

І хоч було багато шуму, присутні чітко почули обіцянку Петра Олексійовича, що він не дасть нікому дестабілізувати країну.

P.S. Як їм пояснити, що вимогу арешту Гладковських Президент виконати не може, бо це не в його компетенції? Він не цар і не диктатор. Все вирішує НАБУ і його детективи.     Віктор Уколов

8

Коментарі

Гість: сонный

114.03.19, 06:49

    215.03.19, 01:44

    Що Шарій, що НацЖьони - кремлівська хуєта