хочу сюди!
 

Маша

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Евріка!!! Знайдено механізм усунення від влади бидлоеліти!

  • 05.10.09, 11:43

Ось сиджу, читаю на сайті "Народний оглядач" новину: "Демонтаж лохотрону - майже третина виборців принципово не мають наміру брати участі у виборах президента цієї республіки і кількість таких неухильно зростає." http://www.sd.org.ua/news.php?id=17387

І уявив я, таку собі, "утопію", як всі громадяни прийшли й проголосували "проти всіх", а потім: "... Стоп... А чому це "утопія"?:)))

Справді, що буде, якщо більше 50% громадян проголосує за "проти всіх"? А що буде, якщо "проти всіх" набере менше 50%, але, все одно,за результатами першого туру виборів опиниться на першому, другому місці ? Дуже цікава колізія виходить, чи не так?

У цьому випадку, я так розумію, всі ці "гондураси", мали б познімати свої кандидатури і більше не брати участи в виборах...

На жаль, на всі ці питання, "Закон про вибори Президента ", відповідей не дає! Ті хто писав його, навіть не уявляли собі такої ситуації!

А, як на мене, це абсолютно легітимний, геніальний за своєю простотою спосіб усунення від президентського крісла всієї цієї "бидлоеліти"! Народ  має показати їм їхнє спражнє місце!

 

Тобто, в законі про вибори Президента, потрібно прописати цю ситуацію, щоб всі ці покидьки знали, що їх, у будь який момент, можуть "прокатити", і дуже не розслаблялись.

Зрозуміло, ці "бидлодепутати" не будуть вносити правки проти своїх "вождів": у них вже все розписано. Але галасу наробити ми, все одно, можемо!:)))

Тому дуже цікаво, що тут можуть сказати люди, політика для яких є фаховою справою: "Що говорить дух закону, якщо в ньому немає жодної букви з цього приводу?"

ЗИ. На наступних виборах до Верховної Ради, обома руками  голосуватиму за партію, яка піде з гаслами про внесення цих змін до закону!!!

http://konovchenko.blox.ua/html

1

Коментарі