Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про рабство.

Вибір полягає в тому, що важливіше – виживання людства як виду (тоді інтегруватися в суспільство, класи, чи стадо ), або розвиток  ОСОБИСТОСТІ (тут ніяка суспільна інтеграція неможлива, бо вона відкидає волю окремих особистостей, по суті, робить їх РАБАМИ СИСТЕМИ, стандартизує мізки по заданому шаблону).   Отже, виступати проти РАБСТВА – означає виступати проти будь – яких суспільних систем.

Рабство – це залежність від потреб організму(вижити), та «его». Відкинь і те, і інше – станеш по-справжньому вільним, але загинеш (як організм).

Такий от у мене вибір...prostite

0

Коментарі

125.10.13, 10:31

В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать!

    225.10.13, 10:54

    Цікава думка !

      325.10.13, 11:01Відповідь на 1 від gav5713

      В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать! Ты ж не пустишь меня в свою землянку.

        425.10.13, 11:05Відповідь на 2 від doktor_khaos

        Цікава думка ! Такий от у мене результат спілкування з прибічниками Марксизму.

          525.10.13, 11:05Відповідь на 3 від XiNG

          В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать! Ты ж не пустишь меня в свою землянку.Я законопослушный член общества и живу в квартире. Но все равно не пущу - жена ревнивая!

            625.10.13, 11:10Відповідь на 5 від gav5713

            В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать! Ты ж не пустишь меня в свою землянку.Я законопослушный член общества и живу в квартире. Но все равно не пущу - жена ревнивая! За законопослушание: +1000500 баллов . Жена пусть тобой гордиться.

              725.10.13, 11:19Відповідь на 6 від XiNG

              В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать! Ты ж не пустишь меня в свою землянку.Я законопослушный член общества и живу в квартире. Но все равно не пущу - жена ревнивая! За законопослушание: +1000500 баллов. Жена пусть тобой гордиться.Да законопослушный! Источник коррупции прежде всего мы сами. Мы сами приучили ментов, чиновников Брать! Потому , что сами хотим закон обойти!

                825.10.13, 13:03Відповідь на 7 від gav5713

                В лес, в землянку - охотится с луком и попу лопушком подтирать! Ты ж не пустишь меня в свою землянку.Я законопослушный член общества и живу в квартире. Но все равно не пущу - жена ревнивая! За законопослушание: +1000500 баллов. Жена пусть тобой гордиться.Да законопослушный! Источник коррупции прежде всего мы сами. Мы сами приучили ментов, чиновников Брать! Потому , что сами хотим закон обойти!Начинать нужно с себя, в этом ты прав!

                  Гість: lkjmn

                  926.10.13, 18:45

                  Ну, відомо що будь-яка влада це насильство над особистістю.
                  Існує ще така, сучасна науково-суспільна думка: оскільки в процесі розвитку людства виникли нації, то розвиваючись, як нації, через націоналізм, людство має перейти до іншої, вищої форми суспільного фізично-духовного існування. Це - стосовно соціального боку існування людини. Стосовно особистого боку найкраще, нмд, сказано у "Хагакуре": "Якщо кожен ранок і кожен вечір ти готуватимеш себе до смерті і зможеш жити так, немов твоє тіло вже померло, ти станеш Справжнім самураєм. Тоді все твоє життя буде бездоганним, і ти досягнеш успіху на своєму терені."

                    1028.10.13, 11:23Відповідь на 9 від Гість: lkjmn

                    Хагакуре - гарна штука але засвоївши її, розумієш, що це ще не вершина, а лише початок шляху. Стосовно соціального боку, проблема в тому, що в людині,( людях),фізичний і духовний розвиток відбувається не одночасно. Тому суспільство дуже різнородне і різноспрямоване. Неможливо всих стандартизувати за одним шаблоном, хоча намагаються постійно.

                    Дивуюсь, що можна серьйозно сприймати націоналістичні ідеї, вибач..

                    А що для тебе прийнятніше; бути цілим (особистістю), чи частиною(суспільства)?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна