хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Жовтнева революція.

  • 07.11.10, 11:49
РОЛЬ ВЕЛИКОЇ ЖОВТНЕВОЇ СОЦIАЛIСТИЧНОЇ РЕВОЛЮЦII В ПРОЦЕСI ПЕРЕТВОРЕННЯ ЛЮДИНИ НА МАВПУ (майже науковий трактат на засадах еволюцiонiзму та найпрогресивнішого матерiалiстичного світогляду)

Мій генiальний попередник i вчитель Ф.Енгельс свого часу написав генiальну працю „Роль працi у процесi перетворення мавпи на людину”. Я вирiшив продовжити справу видатного вченого i написати працю на тему ролi Великої Соцiалiстичної революцiї в процесi перетворення людини на мавпу, адже наша свiтла матерiалiстична наука не стоїть на місцi на відміну вiд реакцiйної буржуазної псевдонауки, бо прогрес, а з ним i еволюцiя тривають. А щоб не бути голослiвним, вiдразу перейду до прикладiв. Цим прикладом є еволюцiя керiвництва нашої великої Партії: їхня найгуманнiша в свiтi кровожерливiсть, хитрість, підступність та ненависгь до Бога, релiгiї та волелюбних народiв постiйно дiалектично зростала. На зміну Homo Leninus’а, чиї викопні рештки нещодавно знайшли в Москвi у мавзолеї, прийшов Homo Stalinus. — Прогрес очевидний! І хай позатикають свої пельки противники еволюцiйного вчення — еволюцiю не зупинити: людство скоро еволюцiонує до такого бидла, якого ще не бачив цей метафiзичний свiт. Однією з найважливіших ланок цього прогресу є Велика Жовтнева Соцiалiстична революцiя.

При вивченні цього питання я намагатимусь максимально дотримуватися засад марксизму-ленінізму та iсторичного матерiалiзму.

Да здраствуєт камуністічєская партія – самая камуністічєская партія в мірє!

Щоб повнiстю висвiтлити роль Великої Жовтневої Соцiалiстичної революцiї в процесi перетворення людини на мавпу, слiд розглянути такi питання, як передумови перетворення, перетворення під час революцiї та перетворення в постреволюцiйний перiод.

Передумови (з історії виникнення матеріалізму, еволюціонізму та комунiзму). Передовi прогресивні люди з матерiалiстичним свiтоглядом, якi жили для того щоб їсти, а не їли щоб жити, iснували ще в кам’яному віці. В епоху античності одним із найбільш яскравих матерiалiстiв був Дєрьмокрiт, якого iнколи помилково називають Демокрiтом. Після нього було ще багато iнших матерiалiстiв, але не будемо поринати в глибини iсторії фiлософiї й перейдемо до Ч. Дарвiна. Саме вiн довів, що всi передовi комуністи та іншi матерiалісти походять від мавп, до мавп вони i повернуться. Як говорить в одному анекдотi наша народна мудрiсть нашого великого інтернаціонального народу, какім ти бил г...ном, такім ти осталса...

Наступним етапом у нашому прямуваннi до свiтлого мавп’ячого будущого була поява на свiт моїх головних натхненникiв К.Маркса i Ф.Енгельса. Не знаю, чи батьки Енгельса були горилами, чи орангутангами, але цей комуноід був справжнiм генієм (є iнформацiя про те, що його якийсь там пра-прадiд був високоосвiченим гiбоном-iнтелектуалом. Очевидно, ген генiальності Фрідрiх отримав саме вiд цього гiбона). Одним iз пунктів вчення Маркса-Енгельса було встановлення факту мiграції мавп-предків комуністів з одного лiсу до іншого: „у пролетарiя немає батькiвщини”. Слiд також зазначити, що подібне спостереження щодо мавп-предкiв зажирівших бiзнесменiв зробив економiст-лiберал Адам Смiт: „У бiзнесмена немає батькiвщини”. Отже, можна зробити висновок, що комуністи i бiзнесмени-олiгархи — це брати i таварiщi. І нічого дивного немає в нинішньому об’єднанні КПУ та регіАналів – нам, космополiтам-безбатченкам, ділити нічого, потрібно об’єднуватись. Більше того, в об’єднанні КПУ та ПР є ще один аспект: разом з олігархами комунiстам буде легше поборювати своїх головних гнобителів та експлуататорів – українців. Ось такі то пироги.

Але повернемось до наших мавп. Ідеї Маркса-Енгельса підхопив і розвинув Володимир Iлліч Ульянов-Бланк, він же Ленін. В його генеології п’ять ліній: чуваська, калмицька, єврейська, німецька та шведська. Також деякi дослідники-ленінознавці серед предків вождя бачать шимпанзе та макаку. В результаті такої мішанини на свiт з’явився геніальний мутант, рiвних якому навiть у Чорнобилi не знайти, тамтешні корови з двома головами – ніщо в порівнянні з нашим вождем. Детальніше розглянемо ідеї та діяльність В.I Леніна в контекстi революцiйного перетворення людини у мавпу за часів Великого Жовтня.

Велика Жовтнева Соцiалiстична революцiя – це величезний здобуток великого росiйського і трiшки меншого єврейського народiв, а також здобуток агентурної системи тогочасної Німеччини. Ця революцiя – результат реалізації багатовікової мрії пролетарiату потрапити до винних запасів Зимового палацу. Творцем цього величезного iсторичного явища були широкі народнi маси: ожирівший пролетарiат, п’янi матроси та душевно хвора трудяща iнтелігенція.

На чолi революцiї стояв Великий Ленін. Саме він повів баранізовану голоту на здобуття свiтлого будущого, саме вiн пообіцяв бидлу тепле стiйло, в якому можна буде добре їсти, спати, ср...ти та паруватись.

Людство, точнiше сказати, трудовоє чєловєчєство, зробило величезний стрибок у своєму розвитку. Але дорога до свiтлого будущого мала бути довга, як рулон туалетного паперу. Була вона до того ще й нелегкою.

Революції заважали реакцiйнi елементи – представники бiологiчного виду Homo Spiritus – Людини Духовної – неповторної особистостi з власним неповторним духовним внутрішнім світом, з приматом ідеального над матеріальним, з вiрою в Бога та любов’ю до Батьківщини та Свободи. Цi непрогресивнi люди iснували повсюду: в церквах та монастирях, в скромних квартирах та сiльських хатах. Чимало їх було на території, яка ще 19 рокiв тому називалася УРСР. На цiй території ще й досi живуть нащадки Homo Spiritus, щоправда значною мiрою еволюціоновані в сторону матерiалiстичних мавп. Очолені Леніним, пролетарiї розпочали вiдчайдушну боротьбу зі своїм бiологiчно-класово-iдейним ворогом. По всій територїi iмперії руйнувались церкви й монастирi, винищувались мiльйони непрогресивних людей. Взялися пролетарії й за Україну. Тут їх чекала пiдтримка мiсцевих сородичiв, якi колонiзували україськi землi в перiод бездержавностi місцевих аборигенiв. Крiм того, їм допомагли їхні близькi ідейні родичi – гуманiсти, соціалiсти, лiберасти, соцiал-демократи на кшталт Винниченка або Грушевського. Старання буржуазних нацiоналiстiв Міхновського та Донцова, Петлюри та петлюрiвців не допомогли. Велика Жовтвева Соціалістична революцiя восторжествувала.

Еволюцiя продовжувалася i пiсля Великого Жовтня. Бiльше того – вона набирала обертів! Якщо в Петроградi та Москвi люди ще задовго до революцiї були схожими на мавп, то на переферії, приміром, в Україні, процес затримувався. Братнiй росiйський народ вирішив допомогти. З росiйських міст та дєрєвєнь в Україну приїхало безлiч парторгiв, червоноармійцiв, чекiстiв, та iнших гомiнідiв-комунiстiв. Разом з мiсцевими хахломавпами вони винищили мiльйони непрогресивних аборигенiв, що не хотiли ставати вершиною еволюції, а навпаки залишалися примітивними iстотами з якимись там духовними ідеалами.

Наша велика комуністична Партія завзято боролась за світле будуще. Вона не тільки винищувала непрогресивні види, а й знищувала моральні підвалини нееволюційних людей. Зокрема були зруйновані підвалини такого архаїчного ретроградного явища, як шлюб і сім’я. Ознаки еволюції і прогресу були помітні вже при зміні одного покоління. Наприклад, цілком мавпоподібний (принаймні з моральної точки зору) Павлік Морозов народився у сім’ї звичайних людей. До речі, вчинок Морозова відносно батьків можна вважати проявом канібалізму. В давнину канібалізм практикувався серед архантропів, практикується він і зараз серед деяких комуністичних племен Індонезії та інших прогресивних місцевостей. В майбутньому, а точніше сказати в будущому канібалізм стане нормальною формою поведінки кожної нормальної радянської людини. От каждого па вазможнасті каждаму па патрєбнасті: захотів поїсти – відірвав у таваріща вухо, зварив холодець і можна їсти.

Також наші більшовикопітеки розпочали боротьбу з парними моногамними шлюбами на основі кохання. Замінити його хотіли спеціальними заводами і фабриками по виробництву еволюціонованих болтиків і гайєчок. І хоч абсолютно зруйнувати шлюб не вдалося, все ж вдалося досягнути багато чого позитивного: і по нинішній день у нас надзвичайно високий рівень розлучень та абортів, а скільки сиріт при живих батьках...

Крім того значною мірою вдалося еволюціонувати людей за допомогою хімічних речовин, зокрема спирту. Мавпоподібні люди, що за допомогою етилового спирту ставали схожі на свиней, існували завжди. Та найбільш динамічна їх чисельність діалектично зростала в нашому соціалістичному раю.

Епілог

Хоч СРСР розвалився, а наша велика Партія втратила владу, так і не довівши пролетаріат до вершини еволюції але Великий Жовтень був не марний. Він зруйнував те, що гальмувало перетворення людини на мавпу. Тож після падіння залізної завіси розпочалась нова стадія еволюції. Своє зробили лібералізм і дєрьмократія, соціалістичну революцію замінила революція сексуальна, червонознаменні паради замінили голубі паради геїв та лесбіянок на місце воюючих атеїстів (піонерів та комсомольців) прийшли обкурені пофігісти, пацифісти, наркомани та збоченці. Змінилися і уявлення про ідеали. Для дівчат наприклад замість залізної баби-трудівниці, яка із серпом та молотом в руках їде на тракторі працювати в шахті ідеалом стала героїня серіалу, котра спочатку спить зі своїм хлопцем, потім з хлопцем своєї подруги, потім з хлопцем своєї сестри, а потім із сестрою та подругою водночас. Така полігамія не снилася навіть макакам.

Та й навіщо я все це пишу. Подивіться довкола себе. Пізнаєте риси орангутангів, горил, гібонів та інших приматів. Еволюція таки триває!

Свєтлобудущєслав Вілєновіч Кім

5

Коментарі

Гість: lkjmn

18.11.10, 09:50

Саркастично. Але сумно.

    Гість: СКОРЦЕНІ 3

    28.11.10, 23:08

      Гість: я Ястреб

      320.05.11, 11:17

      5+++