Все, як завжди)))))))))))))))))))))

  • 19.03.12, 00:15
http://gazeta.ua/ru/articles/427397 18.03.2012 17:28

"Регионалы" публично соврали: никакие евродепутаты их не приветствовали

"Регионалы" после съезда своей партии опубликовали на сайте неправдивую информацию относительно поздравлений депутата ЕС. Об этом в блоге на Украинской правде пишет журналист Сергей Лещенко. "Чтобы развеять слухи о кольце изоляции, которое сжимается вокруг ее лидеров, "регионалы" очень стремились получить поздравления от социалистов Европарламента, с которыми у Азарова заключено соглашение о партнерстве. Но не получили. Когда Азаров зачитал на съезде перечень структур, от которых "регионалам" поступили приветствия, оно выглядело как пощечина - армяне, азербайджанцы, казахи, турки, китайцы", - отметил Лещенко. Он также сообщил, что на своем сайте "регионалы" разместили сообщение с намеком, что не все для них потеряно: "Евродепутат: Наша цель - увидеть Украину в Европейском Союзе". Оказалось, это было заявление господина по фамилии Роберт ван де Ватер, которого партийный сайт Азарова почему-то назвал "евродепутатом", т.е. политиком европейского масштаба. "Как не сложно догадаться, это была ложь, потому что ван де Ватер никакой не депутат. Его фамилии просто нет в списке евродепутатов на сайте Европейского парламента", - пишет журналист. По его словам, ван де Ватер не является руководителем секретариата этой фракции социалистов. Он даже не является руководителем Департамента внешних парламентских связей секретариата фракции социалистов. "Ван де Ватер только советник департамента по вопросам стран-соседей. То есть - чиновник среднего звена в секретариате фракции социалистов Европарламента", - добавил Лещенко.

Львівське метро

  • 21.01.12, 19:18
Схема львівского метрополітену ім. Степана Бандери Короткий опис станцій : 1 Бандерівська (на згадку про головного бандерівця Бандеру)– тут проводять випробування ліків на російських людях. 2 Незалежна (на честь акту самопроголошення “незалежності”)– сюди привозять вкрадених російських немовлят і варять з них борщ. 3 Гітлерівська (на честь “Гітлера-визволителя”) – тут знущаються над православними (РПЦ-МП) священиками. 4 Конотопська – катівня №1. 5 Шевченківська – катівня №2. 6 Лемберґська (на згадку про фашистську назву Львова) – тут знаходиться офіс метро, його керівництво. 7 Натовська (на честь сотоНатівців) – тут знаходиться учбовий центр метро – тут навчають мистецтву тортур над російськими людьми. 8 Бабо-параскинська (на згадку про відому оранжоїдку) – секретна станція, ніхто, окрім керівництва не знає, що на ній відбувається. 9 Гранична – сюди доставляють росіян, що намагалися перетнути межу т.з. "україни" з боку Польщі. 10 Донецька (гордовите знущання – назвати станцію ім’ям міста з 100% російським населенням) – розподільник, сюди привозять нові жертви. 11 Кримська (знову удар по моралі і російській гордості) – крематорій, тут спалюють останки тих, хто героїчно загинув під час тортур. 12 Українська (знову удар по російській гордості, ви розумієте?) – газова камера. Може пора вже відключити їм газ? Ні, Матінка-Росія не кине своїх одноплемінників в тимчасовій окупації. 14 Щаслива – тут знаходяться кімнати відпочинку для співробітників метро, душ і кінозал. Працювати у львівському метро вважається дуже престижно. Чергувати на станції в День Народження Бандери – ось те, до чого учать прагнути молодих львів'ян. (Якщо хтось не памятає це 1-го січня.)
Львівський метрополітен було побудовано броварями у 1715 році для транспортування пива. Післе переходу Львова до Австро-Угарщини метрополітен знаходився у занепаді. Ситуацію згодом погіршили й перша з другою світові. Про метрополітен згадали тільки в 1991, Про існування львівського метрополітену знають виключно всі. Всі. Всі! І навіть так звані москалі! Використовується більшою мірою для залякування і реабілітації тих самих москалів. Варто лише налякати одного москаля, як той налякає іншого, а той в свою чергу ще якогось. Така ланцюгова реакція!
Розклад реабілітації москалів:
Читання «Кобзаря» з 6:30 до 9:30,
Поїдання галушок з 9:30 до 10:30,
Приготування ритуального борщу з крові замордованих «руССкіхъ бабушєкъ» з 10:30 до 14:15,
Перегляд фільму «Тіні забутих предків» з 14:15 до 16:00,
Курси бойового гопаку з 16:00 до 18:00,
Поїдання вареників з 18:00 до 19:00,
Поїдання сала та запивання його горілкою з 19:00 до 20:00,
Мордування москалів з 20:00 до 23:00,
Виготовлення глобусу України з 23:00 до 24:00,

Здоровий сон з 00:00 до 6:30.

(С)

Мій день ))))))))

  • 21.01.12, 19:03
Москва, навіщо так далеко ходити?
Я вам сам зізнаюся. Як справжній галичанин, кожен день починаю з молитви, щоб Всевишній стер з землі Росію і всіх росіян. Потім відкриваю холодильник і випиваю з літр крові невинних російських немовлят.
Далі виставляю на підвіконня кулемет і чекаю, чи не забреде в мій провулок група туристів із Росії. Якщо не забреде, то рушаю у Львівське метро: там ми зазвичай виловлюємо і мордуємо росіян. Кажуть, замордували вже 200 тисяч -так то вороги брешуть, применшуючи наші заслуги. Не менше, як півмільйона замордували.
Окрема розвага - зустрічати поїзди на вокзалі. Поїзди з Донецька і Луганська ми зустрічаємо з нагайками і завертаємо назад із криками "Бандюки".
Поїзди з Москви зустрічаємо із кулеметами, а потім спрагло впиваємося в тіла невинно убієнних, аби попити свіжої крові. З кісток же ми різьбимо статуетки та медальйони з портретами Шевченка, Франка, Шухевича, Бандери і Тягнибока.
потім ідео до памятника Бандері і всією міською громадою молимося за знищення Росії і всіх росіян. Після чого зі спокійною душею випиваємо по літрі горілки і закусуємо кілограмчиком сала. Далі змазуємо кулумети і лягаємо спати. Сниться нам зазвичай або Москва, залита кровю, або синьо-жовті та червоно-чорні прапори на Кремлі, або, в найгіршому випадку, митний контроль на китайсько-фінському кордоні десь в районі уралу.
Потім ми знову прокидаємося, випиваємо кілька горнят крові російських немовлят, виставляємо на підвіконня кулемети...kill
(С)

Вітаю всіх з Різдвом Христовим!!!

  • 06.01.12, 20:07

Хай в Ваші вікна стукає колядка, а на столі і свічка і кутя. Вже сповістила зіронька на небі, що в яслах народилося дитя. А оченята сповнені любові і посмішка весела і легка. В різдвяну ніч хай Вас благословляє Ісусика малесенька рука.

Пресконференція прозі..презі...прузідєн...йопт, гаранта України

  • 21.12.11, 22:36

-Вікторе Федоровичу, скажіть, скільки буде двічі по два?

- Панімаєтє.... мнє, как прєзіденту Украіни, і как просто, как гаварітса, абичному гражданіну, очєнь сложно ответіть на столь щєпєтільний вопрос, которий ми, между прочім, падали на рассматрєніє єщо прі прєдидущєй власті. Ми нєаднакратна вазвращалісь к абсуждєнію етого вапроса і за закритимі двєрямі, і, как гаварітса, за аткритимі.............ееееее............... Што я хотєл би штоб ви уяснілі...........еееееее...................................ми дєлаєм і всєгда дєлалі, нє сматря ні на какіє дєбати, пазітівниє, єсі можна так сказать, шагі в ету сторану. Всьо што нужно сєйчас странє - ето панімать к какім нєльохкім паслєдствіям ето можєт нас всєх, как гаварітса, прівєсті...........і дєлать із етава виводи. Я напрімєр, сам лічна, есі мнє нє ізмєняіт память, дважди думал над етім вапросом. Ілі ви думаітє, шо у мєня всьо так бєзоблачна?....... Так я вам атвєчаю - нє нада мнє так думать.......... Слєдущій вапрос!