хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Закон Братів Капранових

Шановні друзі! Нещодавно ми відкрили Закон.

І не той закон, за який голосують депутати, а справжній Закон. Закон природи. Він лежав у всіх під ногами, але ніхто на нього не зважав. А ми випадково нахилилися – і відібрало мову.

Віднині ми знаємо, як влаштовано Всесвіт. Ми почуваємо себе двома Ньютонами, яким по головах вперіщили яблука. Ми розуміємо, у якому стані душі Архімед кричав: “Еврика!”. Нам знайоме відчуття Ейнштейна у момент відкриття відкриття теорії відносності. Отже спішимо поділитися своєю радістю із громадою.

2

Коментарі

Гість: Андрій Вітрів

18.02.11, 10:30

Це травда , бо Тупим народом легше керувати. Тому і винищували фізично цвіт Нашої Нації, а тепер воюють з нами без зброї (компютери, телевізор, сучасна естрада, і ін. ). Ідуже жаль, що покищо МИ програєм.

    28.02.11, 11:20

    ыыыы))) у мну кагбэ вапрос... Среди ваших знакомых есть люди посещающие библиотеку? Не ну канешна можна ща расписать (шоб не упасть лицом в грязь к падкреплению этай заметки) но мы то знаем оба ответ...

      38.02.11, 11:20Відповідь на 1 від Гість: Андрій Вітрів

      Це травда , бо Тупим народом легше керувати. Тому і винищували фізично цвіт Нашої Нації, а тепер воюють з нами без зброї (компютери, телевізор, сучасна естрада, і ін. ). Ідуже жаль, що покищо МИ програєм. Когда вы были в библиотеке? Какую книгу брали?

        Гість: Андрій Вітрів

        48.02.11, 12:02Відповідь на 3 від Max_TAG

        Когда вы были в библиотеке? Какую книгу брали?

        В мене самого багато книжок, також часто купую в магазинах (остання Ліни Костенко " Берестечко ", тільки ще не починав читати, бо дочитую дуже цікаву книжку СВЯТОСЛАВ ЛИПОВЕЦЬКИЙ. Червоно-чорне: 100 бандерівських оповідок).

        Среди ваших знакомых есть люди посещающие библиотеку?

        Так, мало. Всі сидять в контактах, і займаються всякою ф.....нею, їм не цікаво читати, але МИ працюємо над тим, і недавно мій плимінник ( 20 років) сказав : - Дай мені почитати якусь книжку. Такщо прогрес Є!!!!!!!! Деколи людина потрапляє з свого оточення в вище, і треба в ньому виглядати відповідно, і прочитана література завжди в цьому допоможе!!!!!

          58.02.11, 17:41Відповідь на 4 від Гість: Андрій Вітрів


          Среди ваших знакомых есть люди посещающие библиотеку?
          Я тоже много читаю... состою в книжном клубе, покупаю книги. И на востоке точно такая ситуация, люди покупают книги и читают. Точно так как и на западе. Но это все не по теме.... В заметки про библиотеки, а не про то кто сколько читает. Речь идет также и не про книгопродажу. А про количество библиотек. Вы сам признались что в библиотеку не ходите. Как и абсолютное большинство людей. Библиотеки вымирают, и их "смерть" это вопрос времени. На востоке это происходит быстрее. Потому как людей больше. (Чем больше людей тем быстрее ритм жизни). Плохо когда люди не думают а просто реагируют.

            68.02.11, 17:45Відповідь на 1 від Гість: Андрій Вітрів

            Кроме того нужно думать еще и о денежках. Союз кончился. Можно тысячу законов издавать вроде бы логических и нужных но на практике...Люде не хотят ходить в библиотеки. Пора прекращать тянуть на бюджете библиотеки очевидно что они не нужны. Зачем на них тратить деньги налогоплательщиков? Что бы мухи в залах летали? Значит нужно выбрать способ другой прививания знаний и культуры людям.

              Гість: Андрій Вітрів

              79.02.11, 10:43Відповідь на 6 від Max_TAG

              Я не ходжу в бібліотеку, я працюю і маю змогу купити. Моїм знайомим не потрібно. Але коли я вчився, то завжди відвідував, як і однокласники та одногрупники. Моя дівчина навчається в університеті, є зареєстрована і завжди відвідує бібліопеки м. Львів. Сьогодні взнавав в бібліотеці м. Миколаєві Львівської обл. (14 800 мешканців) відвідують для дорослих 3 200 читачів, для дітей 2 300 читачів; по Миколаївському району (94 500 мешканців) - 27 000 читачів. ( Чесно я не сподівався на такі дані). Коли є бібліотека, то людина має вибір іти чи не йти. Коли бібліотеки нема, то вибору також нема. (Не всі можуть купити книжку, чи маєть доступ до інтернету).

                Гість: Андрій Вітрів

                89.02.11, 10:48Відповідь на 6 від Max_TAG

                Зачем на них тратить деньги налогоплательщиков?
                Наші гроші йдуть на дачі, машини, зарплати, пенсії (екс-голова НБУ Стельмах пенсія 130 000 грн), лікування, і інші удобства чиновників, то й на утримання бібліотек думаю тоже можим трохи потратити.
                Значит нужно выбрать способ другой прививания знаний и культуры людям.
                Вже придумали в міністерстві. Йде скорочення фінансування освіти, й закриття шкіл.

                  99.02.11, 10:50Відповідь на 7 від Гість: Андрій Вітрів

                  Тот кто не может купить себе книжку ему не до чтения вообще. Поверь. А про студенчество то понятно...студенты ходят из-за учебы. При универах и школах есть библиотеки там они и должны остаться. Данные же библиотек это понятно... нужно ж говорить что ты что то делаешь иначе разгонят.

                    109.02.11, 10:57Відповідь на 8 від Гість: Андрій Вітрів

                    Трохи там трохи там "на воду" и выходит дуля. Не там толком не там. Еще и разворовали по дороге. Пенсии это понятно... их тоже надо урезать...да вот беда...ведь чиновник такой же как и народ... ведь перед пенсией каждый от медсестры до министра старается набросить себе деньжат официалкой... и премии чужие и надбавки всевозможные... только б выйти на пенсию с максимальной зарплатой. Надуть державу. Просто у чиновников одни суммы у медсестры другие. но дуют они одинаково. Поменяй местами и ничего не изменется. Хватит на власть пинать у самих рыльце в пушку. Говорят что нардеп спер завод, а сами с работы умыкнули степлер или мотор от холодильника (к примеру, если на заводе работаешь моторов). Как там на западе говорят? Украина ридна маты не вкрадеш не будеш маты.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна