хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

на біс попереднього автора ( автор Іван Давидов)

  • 31.08.09, 20:23
1. (номер раз)
http://ivand.livejournal.com/1157613.html

2 і тут (номер два)
http://www.expert.ru/columns/2009/08/26/trud?esr=6
3

Коментарі

Гість: PolkovnikNAS

131.08.09, 20:34

    Гість: PolkovnikNAS

    231.08.09, 20:39

    По прочтении понял только намбер 2 , а намбер 1 по-моему, что-то со ссылкой:
    какой Тема? какие скульптуры?

      Гість: Краля Галя

      331.08.09, 22:43

      Трошки перебільшено. Знаю декілька таких сімей. Жінки дійсно п"ють по страшному, але мають гарний і доглянутий вигляд. Чоловіки живуть своїм життям. Діти - окрема категорія. Вони мають все, тому здивувати їх чи зацікавити чимось важко (майже неможливо). І навряд їх чомусь вчить філіппінська прислуга. Про школи для багатих дітей просто мовчу.Максимум - відправлять за кордон (Англія). Суспільство стає класовим - єдина схожість з ХІХст.

        42.09.09, 01:29Відповідь на 2 від Гість: PolkovnikNAS

        Там посилання, каталог меблів та вичурних мармурових скульптурок, хвонтанчиків. Одним словом та дрібєдєнь на яку не шкодують
        грошей багатії. Що по скудоймію не знають що б то з ними ще зробити, крім як облаштувати такий собі палацик.

        Питання мене особисто цікавить. Як в який момент із бандюків та їх нащадків формується аристократія? Як з"являється покоління тих що здатні до аналізу, бо не лише обдаровані, але й отримали відповідну освіту. Коли в якому коліні олігархи перетворяться в меценатів? І чи здатні взагалі, мажори стати патріотами?

          52.09.09, 01:42Відповідь на 3 від Гість: Краля Галя

          Про школи для багатих дітей просто мовчу.Максимум - відправлять за кордон (Англія). Суспільство стає класовим - єдина схожість з ХІХст.-- До ХІХ ми ще не доросли. Так, накопичення награбованого та прихватизованого. Рим у період походів. От награбують. Сядуть напишуть своє Римське право ( що це майно по праву належить їм і тільки їм. І ніяких реперватизацій) тоді може почнеться розвиток цивілізації.
          Але тут не про це. А про те що виростуть ситі та не биті діти. Якими вони будуть? Якими можуть бути?
          Може вони мали усього вдосталь з дитинства і ненавидітимуть усі ті майбахи та Луї Вітони, що ними їм замінятимуть батьківську турботу. Може вони почнуть думать?... Хотілось би в це вірити.