хеннесі
- 21.03.23, 00:56
ДОМАШНИЙ РЕЦЕПТ ЕЛІТНОГО КОН'ЯКУ!! У 100 РАЗІВ КРАЩЕ ПОКУПНОГО!!
2 роки тому друг приніс пляшку коньяку. Я реально думав, що це елітка, а виявилося, що він сам готував! Тепер я теж роблю свій коньяк! За смаком один в один із Хеннесі! Робити коньяк з горілки або із самогону – це вже вам вирішувати. Це вже не так важливо, хоча різниця є, але відчути ці відмінності зможуть лише справжні гурмани.
2 роки тому друг приніс пляшку коньяку. Я реально думав, що це елітка, а виявилося, що він сам готував! Тепер я теж роблю свій коньяк! За смаком один в один із Хеннесі! Робити коньяк з горілки або із самогону – це вже вам вирішувати. Це вже не так важливо, хоча різниця є, але відчути ці відмінності зможуть лише справжні гурмани.
Рецепт домашнього коньяку
Для приготування нашого домашнього коньяку нам знадобиться:
- Дві столові ложки сушеної кори молодих пагонів дуба.
– Одна столова ложка чорного чаю.
- Три столові ложки цукру.
- Одна чайна ложка харчової соди.
- Вісім сухих суцвіть гвоздики. (Звичайна приправа). Беремо сулію 1 літр із горілкою або самогоном, у кого що є, і всі наші підготовлені інгредієнти висипаємо в сулію. Можете для свого заспокоєння це все перемішати. Булку закриваємо герметично кришкою і ставимо у темне місце на дві тижні. У таких пропорціях наш домашній коньяк матиме насичений смак. Якщо вам не сподобається такий смак коньяку, ви можете додати менше дуба. Зі свого досвіду скажу, що кора дуба буває різна, і я б навіть для першого випадку зменшив дозу кору в коньяк. Це ви зможете потім відрегулювати на свій смак. Ще можна чай брати не розважний, а пакетований. У такому разі на сулію горілки або самогону вистачить два пакетики чаю.Через дві тижні ви проціджуєте ваш домашній коньяк, і вже чистий коньяк закочуєте кришкою. Якщо ви, звичайно, не збираєтесь вже пити. Пити його можна вже одразу після відціджування, але я зазвичай закриваю кришками і ставлю на зберігання темне прохолодне місце. Якщо ви переживаєте, що наш домашній коньяк пахне горілкою або самогоном, не переживайте. Я зазвичай використовую домашній самогон, люблю бути впевненим у своїй продукції, і після двох тижнів відстою домашнього коньяку я запаху не спостерігаю. А якщо ви робите запаси про запас, а не зараз, то вам тим більше переживати не варто. ( А якщо ви робите запаси про запас, а не зараз, то вам тим більше переживати не варто .А якщо ви робите запаси про запас, а не зараз, то вам тим більше переживати не варто. ( З розрахунку на 1 літр.)
0
Коментарі