Профіль

Cosmopolit

Cosmopolit

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Гнап і Лещенко це не цікаво ?!

  • 25.04.19, 09:43
Антивсепропальщик/Антипопуліст
12 ч. · 

Отже, прошу хвилиночку уваги.

Пам'ятайте "панамське досьє", де у Пороха знайшли аж 3 тисячі євро на офшорах? Пам'ятаєте, як наші топ антикорупціонери ялозили цю тему, а Гнап навіть примудрився зв'язати це з Іловайським котлом?

Так ось, за станом на зараз пройшло вже понад добу з того часу, як міжнародна організація OCCRP опублікувала деякі шокуючі подробиці багатомільярдних махінацій в ПриватБанку.

Пройдіться по сторінках наших антикорупціонерів, там хоч слово про це є? НІ! Лещенко, Гнап та інші як в рот води набрали!

Ось лише один абзац з розслідування:

"Мільярди доларів з України надходили в офшорні компанії через рахунки в ПриватБанку на Кіпрі. Суми були величезними. За період у вісім років до націоналізації ПриватБанку через Grizal Enterprises пройшло $ 8 млрд, $ 14,9 млрд через Hangli International Holdings і $ 12 млрд через Claresholm Marketing (всі вони зареєстровані в BIV). Ще $ 11,2 млрд пройшло через Divot Enterprises, зареєстровану в Сент-Кітс і Невіс, і $ 6,5 млрд — через Pointex Sale в Великобританії ".

Сумарно було проведено злочинних операцій на 52,6 МІЛЬЯРДІВ ДОЛАРІВ, але Гнап і Лещенко це не цікаво ?! Дивовижні антикорупціонери, правда?

Відразу ремарка: природно, що фізично не було $ 52,6 млрд, оскільки сама схема була "пірамідою", в якій одні видані підставним фірмам інсайдерські кредити просто крали, а інші кредити — витрачали на погашення кредитів, що створювало ілюзію своєчасного обслуговування всіх цих кредитів. Таким чином, гроші просто ганяли туди-сюди, проте, щоб піраміда не завалилася, необхідно було брати на підставні фірми все нові й нові інсайдерські кредити.

Як вказується в розслідуванні з посиланням на звіт Kroll, через цю "піраміди" банк втратив $ 5,5 млрд грошей вкладників. Найімовірніше ця сума містити як реально вкрадені Коломойським і Боголюбовим гроші, так і витрати на обслуговування самої "піраміди".

Отже, ми маємо незаконних операцій на $ 52,6 млрд, у результаті яких вкладникам банку було завдано збитків у розмірі $ 5,5 млрд, але нашим Антикорупціонер ця інформація не цікава ...

Посилання на звіт OCCRP: https://www.occrp.org/…/oligarchs-weaponized-cyprus-eranch-…

Вчитель української йому потрібен? І все??

  • 24.04.19, 21:14

Вчитель української йому потрібен? І все??

А викладачі цілого ряду європейських мов,
військової справи,
юриспруденції,
політекономії
політології,
економіки,
риторики
права,
тощо...
Не потрібні?

Яку країну приймає зекоманда.

  • 24.04.19, 20:26
Зовнішній борг – $50 млрд, середня зарплата за 2018 рік – 8 713 грн

У новообраного президента Володимира Зеленського ще є час до інаугурації, аби оглянутися навколо і зрозуміти, які виклики перед ним стоять. Прихильники діючого президента акцентують на тому, що передають країну, в якій стабілізується макроекономічна ситуація, хай потроху, але зростає ВВП. Свідки секти «Долар по 8» часто люблять розповсюджувати дещо маніпулятивні порівняння – як було до 2014 року, коли відбулися трагічні події на Майдані та втік Віктор Янукович, та як стало зараз. В абсолютних цифрах, звісно, порівняння на користь «прекрасного минулого». Зараз в соцмережах юзери, що скептично ставляться до президентства Зеленського, заздалегідь готують таблички зі статистичними показниками, зафіксованими на момент перемоги Зе.

«Главком» склав список показників, які дають можливість зрозуміти, в якому стані новий президент приймає країну, та згодом порівняти їх з тими цифрами, які ми побачимо урезультаті його керування. Нагадаємо, переможець виборів обіцяє, що займатиме посаду президента не більше одного терміну.

Облікова ставка Нацбанку – 18%
Офіційний курс гривні – 26,77 грн за $1
Вартість бензину А-95: 26,7 – 31,5 грн за літр
Мінімальна зарплата – 4173 грн
Мінімальна пенсія – 1497 грн
Прожитковий мінімум – 1853 грн
Середня зарплата за 2018 рік – 8 713 грн
Ріст ВВП за 2018 рік – 3,2 %.
Чисельність населення на 1 лютого 2019 р. за даними Держстату – 42 млн. 122 тис. 657 осіб
Золотовалютні резерви – $20,6 млрд
Зовнішній борг – $50 млрд
Внутрішній борг – $28 млрд
Ціна на газ для населення – 8,38 - 8,55 грн за кубометр
Тариф на електроенергію – 90 коп. за 1 кВт год. (до 100 кВт год.), 1,68 грн за 1 кВт год. (більше 100 кВт год).
Сальдо платіжного балансу за 2018 рік – плюс $2,88 млрд
Сальдо торгового балансу за 2018 рік – мінус $9,5 млрд
Ставка єдиного податку – 3% (для платників ПДВ), 5% (для неплатників ПДВ)
Проїзд у столичному метро – 8 грн
Вартість квитка другого класу на потяг «Інтерсіті» Київ – Львів – 400 грн
Вартість «борщового набору» (плюс яблука) на березень 2018 року – 74,3 грн
Прямі іноземні інвестиції за 2018 рік – $2,35 млрд
Кредитний рейтинг В-/В (прогноз – стабільний)
Місце в рейтингу Doing Business-2019 – 71 (+5)
Місце в Глобальному рейтингу конкурентоспроможності – 83 (+6)
Нагадаємо, буквально на наступний день після другого туру виборів в команді Володимира Зеленського почали озвучувати позиції, які не наважувались згадувати під час передвиборчих обіцянок. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/yaku-krajinu-priymaje-zelenskiy-zapamyatayte-osnovni-cifri-588650.html?fbclid=IwAR0O2PEm2mDdCzkManbKuPbPuG3WN49C5K7ignhP6U98-S6IEDPJUMYCPjY

с этого момента совсем несмешно

  • 24.04.19, 20:04
Путин подписал указ о выдаче паспортов России в ДНР и ЛНР


      Блин, в воюющей стране выбрать не Президента, а клоуна!

Ірина Геращенко: рішення Путіна про видачу російських паспортів громадянам, що проживають на окупованих територіях – це грубе порушення мінських угод

Україна. Це спроба повзучої легітимізації псевдореспублік з боку Кремля, продовження російського сценарію створення замороженого конфлікту на Донбасі. За українським законом подвійне громадянство заборонено, й своїм нарочитим , брутальним рішенням Путін демонструє , що він не вважає окуповані території честиною суверенної України.
Чому Путін зробив це саме зараз? Ми попереджали: він чекає послаблення української влади. Він завжди користується моментами невизначеності і перехідного періоду, аби встромити ще один ніж у спину України.
Це рішення російського президента потребує негайної реакції наших міжнародних партнерів, засудження з боку нормандського формату і твердої вимоги негайного його скасування . Це рішення потребує посилення санкцій проти РФ, яка не робить жодного кроку для вирішення війни на Донбасі, навпаки , заморожує цей конфлікт, аби він надовго був раною на тілі України.
Сьогодні в Мінську, до речі, відбуваються ТКГ і робочі групи. Важко, бо росіяни вже користуються перехідним періодом невизначеності в Україні і сподіваються на серйозне послаблення української , жорсткої досьогодні , позиції. На ТКГ представники України жорстко засудили ці односторонні дії РФ по незаконній видачі паспортів громадянам з окупованих українських територій, як такі , котрі повністю протирічать нормам міжнародного права, мінських угодам і всім домовленостям нормандського формату.
На жаль, збуваються найгірші прогнози- РФ починає наступ , поки що на дипломатичному фронті. Ми будемо цьому протистояти.

Боже,как мне понравилось!...

  • 24.04.19, 19:54

Що ви очікуєте від перших 100 днів президента Зеленського?

Комментарии
Виктория Белоус
Напишите комментарий...

  • Сергій Лубяний Шутки, приколы и много веселья
    Скрыть комментарий или пожаловаться на него
  • Виталий Соул
    Виталий Соул Пусть приберется в кабинете Президента Порошенко.Ну там....пыль вытрит, цветочки польет, влажная уборка, шторы простирает.... ну такое. Документы пусть не трогает, Порошенко отдохнет, сам разберётся с бумагами.

Файна новина!

  • 24.04.19, 19:38

Файна новина!
Поляки кинулись вивчати українську мову, бо дізнались, що заробітню плату вчителям в Україні піднімуть до $4000.

"політичний грип"

  • 24.04.19, 14:18

"ОКРІМ ПУСТОТИ, НІЧОГО НЕ БАЧУ": МОСКАЛЬ НАЗВАВ ПЕРЕМОГУ ЗЕЛЕНСЬКОГО "ПОЛІТИЧНИМ ГРИПОМ" І ПІШОВ У ВІДСТАВКУ

Геннадій Москаль упевнений, що команда лідера виборчих перегонів не зможе виконати передвиборчі обіцянки, оскільки вже зараз відмовляється від них

Масовим психозом вважає глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль перемогу Володимира Зеленського на виборах у своєму регіоні з результатом 80%. Про це він сказав у коментарі "Радіо НВ".

"Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут вдіяти? Це вже було з Ющенком, із Януковичем... Такий масовий психоз... Ось сьогодні запитаєте про Ющенка – вам ще й нагрубити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно таке ж буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може, ще й у морду отримає", – сказав губернатор у коментарі "Радіо НВ".

Москаль упевнений, що команда лідера виборчих перегонів не зможе виконати передвиборчі обіцянки, оскільки вже зараз відмовляється від них.

"Навіщо дурниці писати на бігбордах, що "21 (квітня) – кінець бідності"? Ну і що? Ось уже два дні – ми стали багатшими? Зараз уся команда каже: "Це не до нас, це не до нас ...". Продукти, дороги – "не до нас". Ну так чого ж ви цим били чинного Президента Петра Порошенка, а самі вже говорите, що це не до вас. Завтра вони скажуть, що війна – теж не до них", – припустив глава ОДА.

Губернатор Закарпаття наголосив, що не має наміру підтримувати Володимира Зеленського.

"Крім порожнечі, я нічого не бачу. Я думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їхні проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбовуюсь і не буду перефарбовуватися. Я подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, я спалю", – сказав він.

Однак Москаль додав, що йде у відставку відповідно до законодавства.

"Це передбачено законом про місцеві державні адміністрації. Переміг би Порошенко, я також мав би писати заяву про складання повноважень, тому що закон прямо передбачає, що глава ОДА призначається на посаду на період повноважень Президента, і повинен скласти свої повноваження перед новообраним Президентом", – зауважив він.

художник Александр Ройтбурд обнародовал открытое письмо

  • 24.04.19, 10:51

Известный украинский художник Александр Ройтбурд обнародовал открытое письмо к кандидату в президенты Украины Владимиру Зеленскому, одержавшему победу во втором туре.

Я за Вас не голосовал, но вас избрал народ Украины, а я уважаю выбор моего народа.

Уважаемый, Владимир!

Хотел бы напомнить вам несколько само собой разумеющихся вещей:

1. Майдан был революцией достоинства.

2. Ваш предшественник Петр Порошенко, при всех ошибках и недостатках, был лучшим на сегодняшний день президентом Украины.

3. Крым – это Украина и национальный очаг крымскотатарского народа. Как Израиль – национальный очаг еврейского народа.

4. На Донбассе – российское вторжение и оккупация. Там нет повстанцев. Они называются коллаборационистами.

5. Единственный путь Украины – это путь в западную цивилизацию. Через НАТО и ЕС.

6. Сегодняшняя Россия, при всей нашей (надеюсь, общей) любви к ее великой культуре – это цивилизационный тупик. Украине туда не надо.

Можно продолжать, но главное – это. Хоть это и набор банальностей, но это то, что называется must have.

От всей души желаю вам не оправдать худших опасений, связанных с вашим избранием.