хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

фрау шукає задню передачу -або труднощі перекладу !

  • 15.07.14, 02:29
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про невірне тлумачення вислову речника федерального уряду щодо прямих переговорів з сепаратистами на Сході України.

Про це Меркель заявила в ході телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба глави держави.

Співрозмовники обговорили шляхи організації зустрічі тристоронньої контактної групи, зокрема, у форматі відео-конференції, і висловили впевненість, що цей захід буде організовано вже завтра, а також акцентувала увагу на тому, що слова речника щодо прямих переговорів з сепаратистами були невірно розтлумачені і висловила свою відданість ідеї консультацій тристоронньої контактної групи.

Крім того, сторони обговорили питання залучення місії ОБСЄ для моніторингу та верифікації кордону, а саме розміщення інспекторів ОБСЄ на українсько-російському кордоні, у тому числі на російських контрольно-пропускних пунктах "Донецьк" та "Гуково".
13

Коментарі

115.07.14, 02:38


Урраааа!!!!!!!!!
Не дарма тролили Анжелку на пейсбуці!
Слава Україні!

    215.07.14, 02:42

    Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє!

      315.07.14, 02:46Відповідь на 2 від Міс Марпл

      я хоть и не друзи, але не розумию. так що пани Меркель дийсно сказала, и що не так переклали?

        415.07.14, 02:49Відповідь на 2 від Міс Марпл

        Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дня

          515.07.14, 03:02Відповідь на 4 від old hobbit

          Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дняОце в мене. Вже тиждень у відпустці

            615.07.14, 03:05Відповідь на 5 від Міс Марпл

            Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дняОце в мене. Вже тиждень у відпустціА я работаю так --встаю в обед и вот недавно домой приехал. С каждым годом жару всё тяжелее переношу, а холод -- ещё хуже.

              715.07.14, 03:08Відповідь на 3 від Al KazlOFF

              я хоть и не друзи, але не розумию. так що пани Меркель дийсно сказала, и що не так переклали?Доброї ночі! В нас з німецькою якось не склалося, тому не можу Вам сказати, що саме та дама мала на увазі. Але після обнімансов з хуйлом в Бразилії вона начебто призвала пороха сісти за стіл переговорів з сєпарами. І почалося: українці тупо затролили її офіційну сторінку на пейсбуці, нараховувалось більше 10 тис каментів протягом кількох годин. Саме це і стало приводом для пояснень зі сторони фрау.

                815.07.14, 03:10Відповідь на 6 від old hobbit

                Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дняОце в мене. Вже тиждень у відпустціА я работаю так --встаю в обед и вот недавно домой приехал. С каждым годом жару всё тяжелее переношу, а холод -- ещё хуже. Прикольно, коли можете самі собі обрати робочий графік!

                  915.07.14, 03:28Відповідь на 8 від Міс Марпл

                  Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дняОце в мене. Вже тиждень у відпустціА я работаю так --встаю в обед и вот недавно домой приехал. С каждым годом жару всё тяжелее переношу, а холод -- ещё хуже. Прикольно, коли можете самі собі обрати робочий графік!Ну так не офис , а стройка. Работаю сам.

                    1015.07.14, 03:45Відповідь на 9 від old hobbit

                    Репостнула друзям, нехай народ зранку порадіє! У некоторых утро начинается где то после 12 дняОце в мене. Вже тиждень у відпустціА я работаю так --встаю в обед и вот недавно домой приехал. С каждым годом жару всё тяжелее переношу, а холод -- ещё хуже. Прикольно, коли можете самі собі обрати робочий графік!Ну так не офис , а стройка. Работаю сам.То ж добре, коли людина вміє працювати руками

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна