хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Насправді.

  • 15.12.12, 02:14

Зовнішні ознаки твого існування вбивають внутрішні ознаки мого"я". На питання, чи мене все влаштовує я за звичкою відповідаю "так". Воно не є щирим, однак і не є лицемірним. Щось посередині.

Наші життя завуальовані у всякі повинності, цінності, радості та інші -сті. І їх  сотні. Чи лише двісті...

Незалежно від твого зовнішнього вигляду твоя душа залишається вірною мені і десь інколи вночі кричить зсередини, що те, зроблене, було неправильним. Ти, щоб не чути її, закриваєш вуха і голосно розмовляєш з собою. Шизофренія? Або з нею. Однак, що це звучить тоді?

Якби це було століття десь ХІХ, ми б поділились на аристократку та її гувернантку. Найгірше для тебе те, що ти знаєш хто б ким був. Єдине, що невідомо, ким був би ти і якою б була твоя роль у тому далекому дев"ятнадцятому.

Можливо, при світлі ліхтарів невидно сонця. Однак темряви теж немає. Це щось схоже до двох сторін однієї медалі. Я завжди мріяла мати медаль однакову із двох сторін. Не дарували. Не відібрала...Може, її знайшла під більярдним столиком  та гувернантка. Вона ж іде моїми слідами. А я тоді любила грати у більярд...

Мені здавалося, що це не скінчиться ніколи. Однак, у тому й суть, що лише здавалося .А що насправді?

А насправді ти і гувернантка, а насправді я й аристократ...


1

Останні статті

Коментарі

115.12.12, 05:25

Я б сказав би краще не душа/зовнішній вигляд, а різні стани(статуси в соціальних мережах) і їх не два і вони не тільки кричать а частіше просто говорять і не тільки вночі але й вдень. Вуха закривати на це не варто, треба слухати. Краще не медаль однакова з двох сторін, а кубик-рубика, трансформер, швейцарський складаний ножик.

    215.12.12, 11:48Відповідь на 1 від Simha

    ну це у кожного власне сприйняття.і добре,що його можна передати у різних словесних формулах.дякую за відгук))))))