Земляки-2.Юрій Бублик.

  • 05.10.12, 19:55

22 лютого 2012 року Полтавський районний суд під надуманим приводом засудив Ковалівського сільського голову свободівця Юрія Бублика до 3 років з відстрочкою виконання (умовно)  Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розцінює це судилище як намагання влади не допустити до виборів кандидатів, які мають абсолютну підтримку суспільства.

"Юрій Бублик – найкращий сільський голова Полтавщини, який має абсолютну підтримку громади. Влада намагається його відсторонити від виборчого процесу. "Свобода" разом із громадою Ковалівської сільської ради, до якої входить 11 сіл, усіма засобами боротимуться за те, аби відстояти справедливість, честь та гідність нашого побратима", – зазначив голова Полтавської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Валерій Черняков.

З часу обрання Юрія Бублика сільським головою з боку голови Полтавської районної ради комуніста Степенка розпочалися спроби "приборкати" націоналіста, аби той виконував вказівки Степенка та став частиною корупційної системи. Оскільки Юрій Бублик з перших днів свого керівництва Ковалівською сільрадою продемонстрував принциповість та розпочав боротьбу із розкраданням землі та "оптимізацією", проти свободівця було сфабриковано кримінальну справу.

Щойно проти свободівця Юрія Бублика було порушено справу, він скликав позачергову сесію і виніс на порядок денний ради питання про довіру сільському голові. Таємне голосування засвідчило: жоден із тридцяти депутатів не висловив голові недовіри – на відміну від представників Феміди у Полтавському районному суді.

"Слід відзначити, що Юрія Бублика судила суддя, яка його попередникові за 70 самописних земельних рішень, що завдали громаді збитків на 8 мільйонів гривень, винесла оправдальний вирок. Його вже скасовано в апеляційному порядку, але факт є фактом. Прикметно і те, що суддя побоялася винести вердикт учора, коли біля суду зібралася громада Ковалівської сільради, щоби підтримати свого сільського голову", – зауважив Валерій Черняков.

Керівник Юридичного управління Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Махніцький наголосив, що кримінальна справа підлягає закриттю у зв'язку з відсутністю в діях Ковалівського сільського голови Юрія Бублика складу злочину: "Адже відсутнє "використання влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб".

Матеріалами справи у своїй сукупності повністю підтверджено: підписуючи акт № 2 приймання-здачі виконаних робіт із виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у межах Ковалівської сільської ради, голова сільської ради Юрій Бублик діяв виключно в інтересах служби на виконання Постанови КМУ від 05.03.2008 року № 151, Паспорту бюджетної програми на 2008 рік за КПКВК 240830 "Проведення земельної реформи", Рішення 30 сесії 5 скликання Ковалівської сільської ради від 10.08.2010 року, клопотання Ковалівської сільської ради на виконання таких робіт.

У діях Ю.Бублика відсутня суб'єктивна сторона службового підроблення, а саме вчинення дій з прямим умислом. Крім того, органом досудового та судового слідства не доведено суб'єктивної сторони службового зловживання. А в матеріалах кримінальної справи відсутні докази, які би прямо чи опосередковано вказували на те, що Юрій Бублик діяв з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах, або в інтересах третіх осіб. Також відсутні докази завдання державі збитків.

Своїми діями, що не містять ознак службового зловживання, Юрій Бублик жодним чином не дискредитував та не підірвав авторитет органу держаної влади в особі Ковалівської сільської ради, а діяв виключно в її інтересах"....

Земляки.Василь Тютюнник.

Василь Никифорович Тютюнник (17 липня 1890, хутір Куторжу (Куторжиха) за іншими відомостями в с. Єньках, Хорольський повіт, Полтавська губернія — 19 грудня 1919, Рівне) — український військовий діяч, полковник генерального штабу Армії УНР, командувач Дієвої Арміїї УНР в 1919 році.

У вузькопрофільних виданнях, присвячених історії України 1918—1920 років, систематично вказуються неправильні дані з біографії Тютюнника, зокрема, дата його народження — 1882 рік. Але, судячи із послужного списку російської армії, який зберігається в Москві в російському державному військово-історичному архіві, Василь Никифорович народився 17 липня 1890 року на хуторі Куторжу, що поблизу Хорола Полтавської губернії.(Киевские ведомости 14 грудня 2004 року).


Закінчив чотирикласне Хорольське міське училище.

Закінчив Тифліське юнкерське училище, служив офіцером піхотних частин російської армії, брав участь у російсько-японській та Першій світовій війнах. В 1917 — підполковник, командир батальйону 25-ї Сибірської стрілецької дивізії.

Від березня 1918 — в українській армії, помічник начальника відділу Генерального штабу. Знаходився на військовій службі і в період правління гетьмана Павла Скоропадського, одночасно будучи членом опозиційного Українського національного союзу і беручи участь у підготовці антигетьманського повстання, прибічником Симона Петлюри. З листопада 1918 був заступником начальника Генштабу — начальником оперативного відділу (у військах Директорії, що проголосила створення Української народної республіки (УНР)), брав участь у поході на Київ, який завершився скиненням гетьманської влади.

В кінці травня 1919, коли українська армія перебувала в скрутному становищі, ведучи одночасно бойові дії проти Червоної армії, Добровольчої армії, та польських військ, Тютюнник розробив план прориву військ УНР у напрямку Проскурова («Проскурівська операція»), яка почалася 1 червня 1919. В результаті її виконання вдалося відбити у Червоної армії Проскурів, Кам'янець-Подільський (в якому розмістились урядові органи УНР) і ряд інших.

Після успіху Проскурівської операції — начальник штабу армії УНР, а через місяць — командувач армією. Генерал-хорунжий армії УНР. З серпня 1919, одночасно, — командувач Східною групою об'єднаної армії УНР і Галичини. В серпні 1919 військам під командуванням Тютюнника вдалося відбити у Червоної армії міста Вінниця і Жмеринка. Однак вже в листопаді 1919 вони зазнали поразки від білих військ генерала Антона Денікіна.

17 листопада — 22 листопада 1919 керував обороною Проскурова (нині Хмельницький) від білих військ. Захворів на тиф, від наслідків якого помер від розриву серця у Рівному.

Сучасники відмічають, що Тютюнник, плануючи операції, любив ризикувати. Був видатним полководцем УНР, виступав за ведення бойових дій до останньої можливості. На відміну від ряду інших українських воєначальників, не намагався конкурувати із Симоном Петлюрою.

На могилі генерала Тютюнника в Рівному в 1930-х роках на кошти учнів Рівненської української приватної гімназії було встановлено пам'ятник, реставрований 1992 року.

2001 року на будівлі Рівненського військового шпиталю, де помер Тютюнник, встановлено меморіальну дошку.

Далі замітка в zn.ua

Тут обмеження .Тому,перейдіть за посиланням


Пи.Си.Я горджуся своїми земляками,я горджуся своєю Полтавщиною....Хтось колись назвав Полтавщину форпостом України на Сході....

Закон про мови та ефект дятла

  • 29.06.12, 22:30

Дятел довбив ліхтар. Власне, жерстяний плафон цього ліхтаря. І це було дуже голосно. Чомусь згадувався отець Фьодор: «не користі заради, а тільки волею пославшої мя жони». Очевидно тому дятлові про користь не йшлося. Не йшлося про пошук їжі. Не йшлося про виживання. Йшлося лише про звук. Про процес. Місце було людним. Тому дуже швидко почав збиратися тлум. Всі дивувалися.

Я таке бачив вже вдруге. Один раз (нещодавно) – у харківському Саду Шевченка. Другий – зовсім нещодавно у київському Маріїнському парку. В парламенті. Власне, український парламент перетворився на такого собі дятла – користі жодної, тільки децибели і тлум.

Отже, закон про мови. Чому він викликав таке збурення? Бо йдеться про ідентичність. Йдеться про те ким ми є, а ким – ні. Питання «хто я є» – то завжди найболючіше питання. І тому такі питання збирають тлуми, коли якийсь дятел довбе по ньому.

Питання: чому зараз? Тому що партія правлячих дятлів втрачає довіру. Тому що покращення життя не наступило ані вчора, ані сьогодні. Тому що усе менше птахів у лісі вірить, що воно наступить завтра. А розчарований птах на вибори не літає. Правлячі дятли почали це усвідомлювати. Обрали улюблений ліхтар і довбуть. Вийшло не зле. Тобто птаство швидко почало збиратися у тлуми і ділитися на тих, кому подобається цей звук і тих, кого він дратує. Мобілізуючий звук.

Опозиційні дятли вже почали казати: ось дивіться, якби наш головний дятел не сидів у дуплі в Качановці (куди його запроторили дятли з влади), а сидів би на Банковій – зараз би такого не було! Ось, мовляв, птахи нашого лісу, це ви в усьому винні – не так проголосували!

Але ж не будемо забувати, що іще існують перелітні дятли! Ті, які перелітають із опозиції у владу. Кожного разу, коли влада і опозиція міняються місцями. І якби не цей пернатий шкідник (ми ж звикли вважати, що від дятлів сама тільки користь лісу), якби не цей шкідливий підвид дятлу – справді, сидіти б теперішньому головному опозиційному дятлові в іншому дуплі. Колись до теперішньої опозиційної зграї залетіло аж 36 перелітних дятлів.

Хоча дехто в лісі (спостерігаючи їх перпорхування з дуба на березу) здивувалися і навіть засумнівався у безпомилковості рішення головного дятла прийняти їх до зграї. Бо (на відміну від головного опозиційного дятла) вони вміли розрізняти цей підвид: радше за повадками, аніж за пір’ям – адже воно таке саме, як у решти. І ось ця помилка знову далася взнаки: саме дзьобами перелітних дятлів врешті-решт здобутий результат у голосуванні сумнозвісного закону про мови.

Рішення не було б прийняте, якби із опозиційною зграєю у Маріїнському парку не оселилися перелітні дятли. І в кількості 22-х не дзьобнули б зелену кнопку. Адже 234-22=212. Щоправда, дехто вважає, що перед тим дзьобнули їх. Бо знані орнітологи кажуть, що перед тим з курятника на Банковій у Маріїнський парк прилетів якийсь інший, особливий дятел.

Замість того, щоб домагатися щоб правоохоронні органи охороняли право, у лікарнях – добре лікували, а у вишах – добре навчали і не було корупції , наші дятли довбуть ліхтар.

Мораль цієї байки проста: задовбали. Країні потрібні орли.

Джерело; Наше бі-бі сі

Зіпсоване свято або козли,виродки,дебіли і т.д.!!!!!

Скільки себе пам"ятаю,не пропустив жодного матчу на чемпіонатах Європи та світу з футболу.Навіть в часи,коли було всього 2 телеканали,телебачення показувало ВСІ матчі з цих футбольних свят.
Не варто мабуть і говорити ,як я та багато фанатів чекали Євро-2012...
О 19.00 дивлюся Польща-Греція...Чекаю наступного суперматчу Росія-Чехія...Вмикаю канал "Україна"...Опппаааа!!!! -"Відома" картина "талановитого" художника:чорний квадрат.
Швиденько біжу на форум...Читаю купу "лагідних" слів про уряд,про донецьких - канал закодували.На "тарілці" він тепер тільки в платному пакеті!!!!
Триндєц!!!! Свято прийшло!!!!!!Без слів...Закінчилися.

П.С. Футбол подивився на німецькому телеканалі Das Erste.Подяка німцям.

Отака фігня...

Хто скаже,що це за фігня???
Вже задовбався видаляти ці листи.По пропонованому посилання не заходжу.
Листи однакового змісту,але з різних країн.
Ось останній лист  з Польщі:


21 февраля мы начали получать многочисленные жалобы от интернет-пользователей,
в которых они сообщают о массовом приходе писем с рекламой партии.
Глава МММ-2011 Сергей Мавроди выделил 120 000$ на атаки нашего ресурса,
а также всех ресурсов прямо или косвенно связанных с Интернет партией Украины.

А именно, неделю назад была совершена атака на интернет-издание LB.UA, от
руководства издания требовали удалить блог лидера партии Дмитрия Голубова.
Позже была совершена Ddos-атака на интернет-издание dumskaya.net, мошенники
также требовали удалить блог Дмитрия Голубова.

В эти часы идёт атака на сайт www.ipu.com.ua. Пользователем отправляется по
60-100 одинаковых писем. Цель атаки, вызвать гнев украинских пользователей,
которые в свою очередь начнут писать жалобы в хостинг компанию и компанию,
зарегистрировавшую наш домен.

На сайт регистратора домена www.ipu.com.ua, компанию NIC.UA также идёт
DDos-атака.

Напомни, глава пирамиды МММ-2011 Сергей Мавроди 24 января обратился к
украинской власти с требованием наказать лидера Интернет партии Украины,
который постоянно мешает нормальному функционированию пирамиды МММ-2011.

Присоединяйтесь к нам, вместе мы победим!
Наш сайт: http://ipu.com.ua

С уважением, пресс-служба Интернет партии Украины.

14 лютого - свято СПРАВЖНІХ чоловіків.

Коли переважна більшість жінок з нетерпінням
очікує на День Закоханих, СПРАВЖНІ чоловіки в цей час у передчутті
СПРАВЖНЬОГО свята.uradancebeer2


Ще б пак - повертається Ліга чемпіонів. І не просто
повертається, а матчем за участю команди, яка наразі офіційно є
найкращою в світі. 14 лютого, у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів,
"Барселона" зіграє в гостях із "Байєром".sila


Отже,вмикаємо на своїх "ящиках" о 21,30 канал 2+2 та насолоджуємося найкращою в світі грою.


57%, 21 голос

19%, 7 голосів

24%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сенсація:дядя Жора забив в десять разів більше голів за Пеле!!!!

Дядя Жора за 18 років роботи за спеціальністю встиг забити 10 тисяч
голів. За такий же період часу Пеле відправив у ворота суперників 1088
м’ячів.



Кар"єра дяді Жори ще триває.

Джерело: Фанати- соціальна мережа фанатів спорту.

Эспозито: Не поеду к вонючим русским

Фил Эспозито в матче Суперсерии 1972 года. Фото с сайта 1972summitseries.com


Участник Суперсерии СССР-Канада 1972 года капитан канадской сборной Фил Эспозито не хочет ехать в Россию, если ему не заплатят 100 тысяч долларов. Как сообщает Vancouver Sun, об этом он заявил в интервью информационному агентству Postmedia News, комментируя планы проведения в России матча к 40-летию легендарной серии. "У меня нет желания ехать в Россию, ни малейшего. Нет, если только мне не заплатят 100 тысяч долларов. Вот как сильно я хочу поехать. Почему вы хотите, чтобы я отправился в Россию? Лишь потому, что вонючие русские хотят от меня этого? Пускай кто-нибудь другой едет. Никто не захочет. Поверьте мне", - сказал Эспозито. "Ну разве что Пол Хендерсон. Но он будет единственным", - добавил Эспозито. Хендерсон - автор знаменитого гола, забитого за 34 секунды до конца последнего матча Суперсерии.

В конце декабря прошлого года источники в канадских хоккейных кругах сообщали о том, что 40-летие Суперсерии-1972 планируется отметить встречами молодежных команд Канады и России. Два матча предполагалось провести в Ярославле и два - в Канаде. Канадская ассоциация хоккея пока не приняла решение о месте проведения этих матчей.

Между тем премьер-министр Владимир Путин на встрече с президентом российской любительской хоккейной лиги Александром Якушевым заявил, что намерен лично пригласить в Москву ветеранов Суперсерии и руководство Национальной хоккейной лиги, чтобы за игрой в хоккей обсудить с ними вопрос об участии российских легионеров в Олимпийских играх в Сочи. "Я бы хотел пригласить сюда наших друзей и ваших друзей и знакомых, с которыми вы играли 40 лет назад, а некоторые из них остаются в спорте и влияют на принятие этого решения, пригласить их сюда, поговорить на эту тему", - заявил Путин Якушеву.

Премьер также заметил, что можно не ограничиваться только разговорами, но и сыграть в хоккей. "Можно не только поговорить, но и сыграть - мы с ними договоримся, можно это сделать. Не ради результата,а для того, чтобы и наши болельщики и их болельщики могли еще раз вспомнить то, что было 40 лет назад", - добавил он.

В апреле 2011 года легендарный французский футболист Зинедин Зидан отказался ехать в Чечню на открытие стадиона имени Ахмата Кадырова. "Я не получал никаких приглашений. И совершенно очевидно, что я не поеду ни в какую Чечню. Даже если бы я захотел, моя работа в мадридском "Реале" не позволила бы мне поехать в Грозный. Мне очень неприятно видеть, как организаторы каких-то мероприятий, и это происходит все чаще и чаще, заявляют в СМИ, что я буду на них присутствовать, что в большинстве случаев оказывается наглой ложью. Людей сознательно вводят в заблуждение, а я таких вещей не выношу", – заявил Зидан.

О том, что Зидан приедет в Грозный на открытие новой спортивной арены, рассказал министр спорта Чечни Хайдар Алханов. "Мы надеемся, чтовеликий Платини приедет в Грозный. Зидан уже подтвердил свое участие впразднике", – заявил Алханов сразу нескольким информагентствам.

Джерело: Фанати-соціальна мережа фанатів спорту

Японцы смеются над Лукашенко-хоккеистом

Популярный японский телеканал показал фрагмент хоккейного матча с участием президента Беларуси. Зрителям были показаны эпизоды, которые надо было прокомментировать.Ролик японской телекомпании небольшой - всего секунд тридцать. На нем записано три эпизода: как хоккеист-охранник бьет соперника, который пытается отобрать шайбу у Лукашенко, как сам президент специально цепляет клюшкой за конек соперника, и как президент-хоккеист бьет подло, сзади соперника клюшкой между ног. Японцы ужасаются и долго смеются.

Видео:

Японцы угараюць з беларускага хакеіста))

Джерело:Фанати