Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ліга молоді підкорила водну стихію

Вітрильний спорт став рідною стихією для команди Ліги молоді Української Громади, яка в Молодіжній вітрильній регаті-2009 посіла 2 місце серед команд провідних університетів Києва.

Вдалий симбіоз лігівців, одягнених у фірмові футболки з написом «Пишаюсь бути українцем!», і студентів Києво-Могилянської Академії дозволив випередити суперників і дістатися фіналу, лиш незначно поступившись спортсменам з Міжрегіональної академії управління персоналом. Також суперниками молодих лігівців була команда Київського національного університету імені Т.Шевченка.  

Молоді члени Української Громади і надалі планують брати участь у подібних змаганнях, адже саме так, на думку Олександра Бондаренка, координатора Ліги Молоді, загартовуються вольові якості справжніх лідерів та активістів Громади.

Молодіжна вітрильна регата на хвилях Дніпра вже третій рік поспіль проводиться за підтримки Федерації вітрильного спорту України. Цього року вона проходила 22-24 травня на Оболонській набережній біля яхт-клубу «Столиця» в рамках 2-ї Міжнародної виставки «Бот-шоу Столиця - 2009».

1

Коментарі