хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Щоб організувати місцеву громаду достатньо п’яти осіб

  • 16.04.09, 16:11

Первинною ланкою організації може стати громада, яка нараховує не менше п’яти осіб. Такі громади мають бути в кожному населеному пункті. А там, де проживають більше ніж 10 тисяч осіб, кількість громад, необхідна для створення громади вищого рівня, визначається з розрахунку: одна первинна ланка громади на 10 тисяч мешканців.

Для організації такої розгалуженої структури необхідно не менше п’яти років. Але це необхідно зробити, якщо ми хочемо, щоб назва нашої організації «Громада» насправді відповідала суті.  

Загальне бачення розбудови та створення місцевих громад Української Громади було презентовано учасникам робочого засідання 13 квітня ц.р. Провів засідання член Правління з розвитку місцевих громад та розбудови регіональної структури Олександр Солонтай.

У засіданні взяли участь прихильники Української Громади, які зголосилися створювати місцеві громади, а також запрошені представники ініціативних груп територіальних громад Подільського, Шевченківського, Солом’янського, Дарницького районів м. Києва.

Детальніше про створення місцевих громад тут.

1

Коментарі