хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Дещо із статті про вплив маніпулятивних технік

  • 08.01.11, 12:27

Gromada.ua: Чи вірите Ви у любов?

Олег Матійців: Звичайно! Як можна не вірити в любов? І у шизофренію вірю, і в параною - вірю. У любов, природньо, теж вірю. Наприклад для мене, любов - це сама захоплююча практика життя, а от для певного числа моїх практикантів, як власне і знайомих – важке психічне захворювання.

Gromada.ua: Яких людей Ви вважаєте авторитетами?

Олег Матійців: Авторитети? Для мене таких не існує. Навіть серед так званої еліти, вважаю, авторитетів немає. На моє переконання, аторитетність – ознака слабкості духу. А презентацію авторитетності – вважаю маніпулятивною технікою, якою користуються тільки бандити і політики. Кому можна презентувати авторитетність? В першу чергу – дурням, тому що вони на це ведуться.

Gromada.ua: Тоді – яких людей Ви поважаєте?

Олег Матійців: Людей, чий розум я вважаю винятково розвиненим. Є прості і водночас мудрі люди, яких я поважаю, які вплинули на мою роботу і мою свідомость. Нажаль, в Україні їх мало, їх не завжди розуміють, але зустрівшись з променями простої мудрості,  розумієш – ще є кому розсіювати темряву загального невігластва.

Постійна адреса інтервю: http://www.jitlosvit.com.ua/index.php?newsid=218


78%, 7 голосів

22%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

Гість: galivesta

111.02.11, 11:52

Винятковий інтелект...Особливо цікава теорія про регіональне значення Світловодська - так само думають баварці про свій Мюнхен, але їхнє економічне підгрунтя не таке "тендітне"...Таке мислення зустрічає шалений опір, як з боку провладних структур, так і з боку "простих мас" (історія з Христом). Треба починати з виховання, яке теж, доречі, впливає на віру в любов - і прояв любові, як генетичний прояв егоїзму, реалізується у кожної людини завдяки рівню культури, інтелекту, духовного розвитку (хтось змовчить, а у когось душа болить - і так усюди, у кожній сфері людської діяльності)... Взагалі-то, у світі все просто - хімія, фізика і математика... і дива... Куди ж без них? Це я шуткую...

    211.02.11, 12:04Відповідь на 1 від Гість: galivesta

    Дякую, galivesta!
    Все вірно! Живемо у маніпуляційному шарі ілюзій...Ніхто практично не розуміє, що Нескінченна любов - єдина істина. Існування нескінченного Свідомості - єдина істина. Все інше - ілюзія, все інше - уява цього Свідомості, проявлена і пережита ... Ілюзії контролюють більшість людей, дехто вважає їх реальністю!!!
    А ось коли ви знаєте, що це ілюзії, - грайте з ними, веселіться...
    Я так роблю вже три роки - моє життя змінилося...Чого і всім бажаю...
    Зокрема, Вам - galivesta!

      Гість: galivesta

      311.02.11, 16:56

      Дякую за квіточку...Нічого собі...Досвід у Вас. Признаюсь, Вы меня порадовали...Наворотили только...Если я правильно поняла, конечно. Относительно иллюзий согласна, даже случай вспомнился, когда один товарищ тоскливо возвращал друга в рамки приличия фразой "Это иллюзия!", а тот всего лишь засмотрелся на проходящую мимо женщину... И "Нескінченна любов - єдина істина" - не поспоришь с вечными истинами, как "Бог - есть любовь", но это и Бесконечность одновременно. Не надо быть Кеплером, чтобы уразуметь, вспоминая его "Гармонию миров": "открыл величие дел Твоих, насколько мог мой конечный дух постигнуть Твою бесконечность". Начало и конец в каждой точке Вселенной...Гратися і веселитися... Виходить, Ви не тільки Воїн Світла, а Веселий Воїн Життясвіт. Це так...роздуми-забавлянка на тему ілюзії.

        Гість: нахтігальСС

        49.05.11, 19:55

        НЛП гарна штука шлях бійця теж(Карлос Кастанеда) а більшості насенелення невистачає руки дорослого який тяне їх вперед і захистить від ВСЬОГО СВІТУ-а дорослішати ніхто не хоче(в цьому проблема нашого життя)

          Гість: ТарасЧупринка

          518.01.13, 20:39

          Не хочу вас образити, але ваше опитування влаштоване, із соціологічної точки зору, безграмотно.

            620.01.13, 12:53Відповідь на 5 від Гість: ТарасЧупринка

            Знаєте, коли звучить тільки критика, без конкретних пропозицій, ув'язаних із постом, у мене виникає сумнів, щодо компетентності або неупередженості дописувача.