Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

На Буковині навчаються викладачі предмету захист Вітчизни

  • 18.01.13, 14:56
Цього дня на базі 300-го окремого механізованого полку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних СилУкраїни, де командиром полковник Віктор Заболотний, відбулись заняття з викладачами предмету захист Вітчизни, які приїхали до частини з районів Чернівецької області.

Як повідомив методист предмету захист Вітчизни Чернівецького інституту післядипломної педагогічної освіти підполковник запасу Юрій Коноплянко, відповідно до програми курсів підвищення кваліфікації даних вчителів були передбачені у військовій частині практичні заняття та лекції зі стройової, вогневої, тактичної підготовки та захисту від зброї масового ураження.

Окрім занять дану категорію викладачів офіцери 1-го механізованого батальйону ознайомили із побутом  та повсякденною життєдіяльністю військовослужбовців підрозділу. Окремо було обладнано навчальне місце, де присутні мали змогу ознайомитись зі зразками стрілецької зброї та її тактико-технічними характеристиками.

-     Користь від цих занять велика, адже викладачі побачили як зараз живе та чим займається військовий підрозділ, - підсумував Юрій Борисович. – І саме вони мають, у першу чергу ознайомити допризовну молодь та розповісти про життя у військовому колективі. А при нагоді разом зі своїми школярами побувати в гостях увійськових.

1

Коментарі