хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Індекс сексапільности:

  • 05.01.12, 15:31

Зовнішність має значення Статистичний портрет типово привабливого чоловіка та типово привабливої жіночки: ВІН — стрункий, але не могучий, володіє темним волоссям, прямим носом с високим переніссям, видовженим овалом лиця, досить чітко окреслиними тонкими губами. ВОНА — струнка шатенка з вміру пухкими губами та світлими очима, невеликою голівкою, трохи керпатим носиком та трохи інфальтивним виразом обличчя.

Привабливість та одяг Жінка, яка розмістила на інтернет-сторінці свою фотографію в червоному платті, буде отримувати на 25% больше пропозицій познайомитись, ніж красуня в одязі іншого кольору. Мужчина в белій обтягуючій тенісці буде здаватися дівчатам більш сексуальнішим, ніж той же мужчина, але у светрі.

І неохайність За допомогою приладу «Поліграф» вчені вияснили, що під час першого побачення найбольшу увагу партнера приваблюють наші губи, очі та волосся. Псує враження неохайність, невимите волосся та пірсинг.

І жіночи йцикл Жінки змінюють свою прихильність в залежності від циклу. В периоди, які сприяють зачаттю, більшість надають перевагу типу «мачо» у „спокійні дні”, жінки вибирають спокійних інтелігентних мужчин. Виходить, що народжувати жінки хочуть від „мачо, а в якості чоловіків бачать неяскравих, але інтелігентних мужчин.

Рівність Виявляється, що ми тяготіємо до рівним — по віку, красі та статку. Юні дівчата закохуються в молодих пхлопців, а не в літніх багатіїв. А заможні мужчини тянуться до заможних жінок. Союзи „подібних” з еволюційної точки зору больш стабільні.

…Співчуття Марлен Дітріх вважала: «Мужчину швидше зацікавить жінка, яка проявляє до нього цікавість, ніж та в якої гарні ноги».

і гроші Канадські соціологи вияснили, як приваблива зовнішність впливає на зарплату. Після того як зовнішність усіх участників эксперименту була оцінена в балах — від 1 до 5, вчені порівняли їх доходи. Виявилось, що кожна додаткова одиниця привабливості добавляла людям приблизно 2000 доларів прибутку в рік.

і сезон кохання Біоритми жінки та мужчини настроєні так, щоб діти народжувались у теплу пору року. Правдивий сезон кохання зовсім не весна, а осінь. В вересні-жовтні у мужчин підвищується рівень тестостерона, що робить їх особливо привабливими для жінок.

4

Коментарі

15.01.12, 15:40

Ну...

    Гість: Bellissima-O

    25.01.12, 15:50

    сомневаюсь на счет равности, т.к. знаю много случаем когда молодым девченкам нравятся мужчины по-старше и на счет финансов тоже
    а еще не знаю я где это надо работать чтоб была выше з/п за внешность? не подскажите? у нас тут вот на работе все одинаково получают и крокодилы и красотки? а может мы не тем местом работаем

      35.01.12, 15:53Відповідь на 2 від Гість: Bellissima-O

      Це ж не українські вчені дослідження проводили....

        Гість: Bellissima-O

        45.01.12, 15:56Відповідь на 3 від Lili*****

        так отож! на нашу страну это не распространяется

          55.01.12, 16:00Відповідь на 4 від Гість: Bellissima-O

          нажаль не поширюється, але ми викручуємось і виглядаємо як королеви, не те що їхні з доларами

            анонім

            65.01.12, 16:04

            гроші рулять палюбому

              75.01.12, 16:18

              я всё по прежнему же утверждаю что я высокий ариец, срочно нужна арийская словянка для досуга.