хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

отаке кіно, малята 2

Наперед прошу вибачення у користувача Гала за крадіжку назви, але моя замітка є фактично продовженням теми

Здавалося б, що особливого в тому, що зараз готуються проекти в Держдуму масової амністії з нагоди 70-річчя Перемоги? Ну, випустять кілька десятком або сотень тисяч зеків в залежності від проекту, який буде затверджений на свободу, на честь великої перемоги, практика адже цілком часта застосовується не тільки в РФ, але і в світі. але ось у чому вся підґрунтя. Для початку кілька цифр. У той час як голова однієї з комісій Ради з прав людини Андрій Бабушкін наполягає, що амністія повинна торкнутися до 75 тисяч чоловік, його опоненти внесли проекти про звільнення 300 тисяч, що становить приблизно 50% всіх ув'язнених в країні. Тепер, уявімо, що в травні місяці на волі в Росії вийде від 75 до 300 тисяч безробітних кримінальників, частина з яких, можливо і будуть бажати зав'язати з минулим, але вийдуть вони аж ніяк в райський світ з величезною кількістю чекають їх робочих місць. Вони опиняться в країні зі складною економічною ситуацією, яка до весни тільки погіршитися, і нікому вони не будуть потрібні в високодуховною і міцно скріпленої. А тому, шляхи заробітку у них буде всього два. Перший - повернення в криміналітет, другий - добровольцем на схід України. Навіть не сумніваюся, що таким чином чинна російська влада спробує на весну компенсувати втрати терористів на сході України свіжою кров'ю, причому, судячи по кількості, у вельми масових обсягах. А тому, чекає велику новоросію ціла плеяда нових героїв, характерної зовнішності високої інтелектуальної складової. . 

отаке воно - Холодне літо 2015 foo
7

Коментарі

Гість: О-leg-O

126.01.15, 21:59

Так вони зразу амністувати по контракту будуть...

    226.01.15, 22:03Відповідь на 1 від Гість: О-leg-O

    Так вони зразу амністувати по контракту будуть...є надія, що до літа ситуація якось розрулиться

      Гість: О-leg-O

      326.01.15, 22:21Відповідь на 2 від Joxoxo

      Так вони зразу амністувати по контракту будуть...є надія, що до літа ситуація якось розрулитьсяя вже казав. Є два варіанти. або росія рухне раніше чим ми введемо воєнний стан. або пізніше. Третього не дано.

        426.01.15, 22:32

        В одній області (повідомлення ЗМІ) половина тих, хто повинен був з*явитись до військкомату, до нього не з*явились. Явка по офіцерах - 9% От, така ...йня малята - 3. Співставимо цифри в матеріалі з Полтавськими. Я вже давно бив тривогу, бо я розумів, що мотивації у народу все менше. Це недолугість верхівки, чи задум?