хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Сенат США схвалив резолюцію

  • 22.09.12, 22:12
Adopted S.Res.466, a resolution calling for the release from prison of former Prime Minister of Ukraine Yulia Tymoshenko with a Durbin amendment, a committee-reported substitute amendment and a committee-reported amendment to the preamble by voice vote.
Сенат США закликав Держдепартамент запровадити санкції стосовно режиму Януковича
pink-wh-hero.jpgСенат США схвалив резолюцію, запропоновану сенатором-республіканцем Джеймсом Інхофом у співавторстві з сенатором-демократом Діком Дурбіном, та закликав Державний департамент США запровадити санкції стосовно посадових осіб України, причетних до політичного переслідування Юлії Тимошенко. 

"Сенат закликає Державний департамент запровадити візові санкції щодо осіб, відповідальних за позбавлення волі Юлії Тимошенко та жорстоке поводження з нею, а також за ув’язнення інших політичних лідерів, пов'язаних з Помаранчевою революцією 2004 року", - йдеться у резолюції, оприлюдненій на офіційному сайті Сенату США. 

Крім того, Сенат закликав уряд України звільнити Юлію Тимошенко, забезпечити їй належний доступ до медичної допомоги, а також провести парламентські вибори справедливо та прозоро, у відповідності до стандартів ОБСЄ, в якій Україна головуватиме у 2013 році. 

Сенат США також наголосив, що подальше утримання Юлії Тимошенко у в’язниці ставить під загрозу відносини між Сполученими Штатами та Україною. 

Як відомо, 19 вересня Комітет з міжнародних відносин Сенату США одноголосно підтримав проект резолюції щодо України, запропонований сенаторами Джеймсом Інхофом та Діком Дурбіном. 

Резолюція, правда, прийнята з пом’якшенням

На сайті Комітету з міжнародних відносин Сенату США сказано, що під час розгляду до резолюції були внесені поправки, зокрема, з неї усунули пункт про заклик до НАТО припинити всю співпрацю з Україною, а також імена тих, кому автори закликають заборонити видачу американських віз.

Також з остаточної версії резолюції зник пункт, який закликав відкликати посла США з України до звільнення Юлії Тимошенко.

Водночас помічник Держсекретаря США Філіп Ґордон 20 вересня у Вашингтоні заявив, що на даному етапі США не розглядають можливості  застосування санкцій проти України.

"Це не наша політика, щоб думати про введення санкцій відносно керівництва. Ми хочемо продовжувати працювати з керівництвом, ми хочемо побачити результати", - зазначив пан Гордон

9

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

122.09.12, 22:22

Интересно, чего теперь запоют Грищенки и прочие марионетки?

    222.09.12, 22:27Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Интересно, чего теперь запоют Грищенки и прочие марионетки?Вони такої швидкої реакції не очікували. Грищенки розповідали, що це затягнеться аж до після виборів, а воно вийшло ось так. Тепер і Європі розв'язали руки.
    Треба чекати "внутріутробного відстрілу" ПедаРастів.

      Гість: lyo Dnepr

      322.09.12, 23:07Відповідь на 2 від helsan

      На евроньюс отключили звук

        422.09.12, 23:45Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        На евроньюс отключили звукЩе чуток і все відключать. Буде "перший" та "1+1"

          Гість: lyo Dnepr

          523.09.12, 09:08Відповідь на 4 від helsan

          У меня вчера заговорило, отключенное десять лет назад, проводное радио

            анонім

            623.09.12, 11:58

            Бабло и недвижимость нужно арестовывать. Деток тоже нужно сделать невыездными.

              723.09.12, 18:15Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

              Мовчать сцуки. Типу - резолюція необов'язкова і щось там про процедуру однопартійці Чєчєтки ляпають. Я б на місці США образився та для початку перекрив би рахунки з першою вимогою - голови Грищенка і інших хамів.

                Гість: lyo Dnepr

                823.09.12, 18:35Відповідь на 7 від gatyla

                Как раз Грищенко такая же чечетка, как сам Чечетов. Счета Януковичей, Ахметова, Фирташа, Коломойского и прочих Порошенок нужно находить и арестовывать

                  923.09.12, 19:00Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                  Ну Чєчєтка - це класичний ідіот. А Грищенко - латентний.

                    Гість: lyo Dnepr

                    1023.09.12, 19:07Відповідь на 9 від gatyla

                    а какая разница?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна