Урок №2 "Плід Св'ятого Духа"

Урок №2 про любов, що це таке, де її шукати, як її дістати.

І це не психотренинг, і не виховання, і не дисципліна в монастирю.

Йдеться про обітницю Бога, гарантовану як дар від Духа Св'ятого як життя і збудування(созидания) так Бог переходить долю людини і залишає слід, і так доводиться істина.

Тема любові для мене складна, коли я починаю грати моїх предків ну може вони не такі вже й негідники я ж не суддя і не хороший актер але це мої предки, і доля, і війна.

Даю перший фрагмент версії про любов(всього урок триває близько 44 хв)


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

Ситуация в Киеве критична. Впервые за последние годы в бюджете нет денег на надбавки учителям и медикам, а в скором времени может не оказаться средств и на зарплаты бюджетникам. Не радужны прогнозы экспертов и по отопительному сезону. Говорят, людям придется либо самостоятельно утеплять свои жилища, либо померзнуть.


По словам главы бюджетной комиссии Киеврады Андрея Странникова, если Минфин заберет 554 млн грн., то у города не останется денег на зарплаты. "Это ударит в первую очередь по бюджетникам (медикам и учителям. - Авт.), потому что 370 млн из этих денег — это их зарплаты. Еще почти 200 млн — помощь незащищенным слоям населения", — говорит Странников. Учитывая, что долг Киева по зарплатам уже достиг 60 млн, а также есть долги и по надбавкам, — положение критично.По надбавкам есть задолженность, но это последнее, с чего будут снимать финансирование (до конца года нужно еще 400 млн. — Авт.)", — заверяет Странников.


На данный момент власть видит один выход из положения — уволить часть чиновников и сократить автопарк. "Мы разрабатываем пакет антикризисных мер. Экономить будем на чиновниках, их содержании, автомобилях. Сократим аппарат, сократим количество машин в парке — на всем. Нам нужно найти деньги, чтобы не остановить работу города, чтобы в домах был свет, газ, вода", — продолжил Странников.


Эксперт Ассоциации городов Украины, экс-первый замглавы КГГА по вопросам ЖКХ Александр Мазурчак сказал, что готовиться к зиме лучше начинать заранее. "Люди должны понимать, что этой зимой у них, возможно, не будет возможности открывать окна от жары. Если переговоры с Кремлем не дадут результатов и газа не будет, Киев ждут такие же ограничения, как и всю Украину. Температура будет понижена, и 16 градусов в квартире уже не будет нарушением (норма была 18 градусов. — Авт.), — говорит эксперт. — Для того чтобы пережить эту зиму, нужно утеплить окна, крыши, балконы". По словам Мазурчака, город должен подготовить максимальное количество мазута вместо газа. На это потребуется несколько миллиардов гривен, но в бюджете на осенне-зимний период предусмотрено 130 млн. "В Киеве каждая квартира рассчитана на потребление 3,5 кВт, потому если поставить два радиатора в 2—3-комнатной квартире, то сети могут не выдержать, и начнутся отключения", — говорит Мазурчак.

http://inpress.ua/ru/economics/30666-g-z-642 


Можу додати, що не всі квартири і будинки мають хорошу електропровідку, і систему безпеки тому можна прогнозувати локальні аварії електропостачання і пожежі будинків.

Між тим якась сволоч на порталі кричить, що з електрикою у нас все супер.


Map

Америка в Росії

Мені здалось, що правий опонент єврей, а значить лівий опонент Росія


Map

Ловимо мисль

Як не вистачає самокритичності у росіянина ну крім коміків на сцені і артистів в кіно, що вміють критично підійти, і то спишеться на єврея.

Просили би допомоги в України-хохол критикує себе десять разів на день або дає виду, що критикує.

Тому довелось шукати друзів в Росії для цього питання: вслухаємось дуже уважно в кожне слово виконавиці ось вона самокритика і сподіваюсь вона справді росіянкаsmile Концерт "Всем Россию любящим"


Map

Урок №1 пройшли "Плід Св'ятого Духа"

Робочий стіл сьогодні і плеєр

http://pixs.ru/showimage/4png_7956889_13079437.png 

Моя оцінка

51100 Плоды Святого Духа Урок: 1 Date : 7/20/2014 6:54:57 AM Оценка: 86

А Ваша ще краща?

Ми по уроку зважуємо про плоди в Україні сьогодні. По останньому фрагмету уроку я згадав момент: війна почалась(не закінчилась до сьогодні) коли  міліція захоплювала порушників на Майдані.

Від адекватності захопленних все залежало чи силу набере плоди від плоті чи плоди від Духа?

Ми знаємо, що плід від плоті є тління.

Отже після амністії і почалось...

Слухаємо уривок і готуємось до уроку №2


Map

Ловимо мисль

Моя сестра(багато старше роками) не дуже то дружить з Інтернет, а була в гостях з Дніпропетровська. Я надумав блеснути пошуковими засобами, і що вона хоче? І поцілилась вона на таку особистість http://www.youtube.com/watch?v=N-3Q1oyImJM 

Продивляючись гастролі артистки я обалдел концертом "Всем Россию любящим " але гастролі це гастролі, а діалог, інтерв'ю і біографія це краще.

Оригінальна версія російського телебачення і ведучу-знайшов, а лінк я вже показав.

На цьому порталі ИЕ11 нинче пригальмував і ролики не вставляються може сьогодні спитаю в службі підтримки.

І так в передачі дуже яскраво два обличча Росії, а значить передача на відвертість. Такі відверті матеріали "стоят свечей"

Map

Що в урокі "Плід Св'ятого Духа"

Робочий стіл сьогодні і плеєр http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_8869572_13056385.png 

На перепалах ми загубили про-що говорить урок №1?

Зараз я готуюсь до здачі екзамену, а перед тим виношу цікавий вирішальний фрагмент.

Суперечки на порталі стосовно проблеми перекладу Біблії є теж причиною війни в Україні.


Map

Немає долі і немає війни "Плід Св'ятого Духа"

Робочий стіл сьогодні і плеєр

http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_3229498_13050667.png

На радіо Ера FM раніше ми чули фрази(хотів знайти точно, а не вийшло)

Козак твоя доля в серці твоєму....................................

Перераховувалось далі як знаєте цю репліку то покажіть повністю?

Вчорашній фрагмент довів, що все від плоті не є від Бога але ці репліки на радіо принесли в Україну від плоті війну.

Там було домашнє завдання аби ми перевірили самих себе чи живемо ми долею чи небом http://blog.i.ua/community/3665/1450200/ 

Я вирішив зафіксувати поточний урок бо в цьому уривку є ще один спірний момент над яким чинились суперечки від деяких блогерів і ті суперечки теж породоли плід війни на сьогодні.


Map

Вступаємо в курс "Плід Св'ятого Духа"

Робочий стіл сьогодні і плеєр http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_9561093_13038774.png 

51100 Плоды Святого Духа

Преподаватель:: Алексей Коломийцев

Описание: Служение Святого Духа является темой, вокруг которой возникает много споров и разногласий. Данный курс урок за уроком представляет исследование основных Библейских текстов, касающихся составных частей, или качеств, плода Святого Духа. Особый акцент делается на практических вопросах, связанных с принесением плода Духа Святого в жизни христиан. Алексей Коломийцев несёт служение пастора-учителя в Библейской церкви «Слово благодати» города Бэтл Граунд, штат Вашингтон.

В этом курсе 11 уроков

Урок триває 48 хв краще самому скачати повний http://www.bbnradio.org/WCM4/%d0%91%d0%b8%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%82/%d0%a1%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%ba%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81%d0%be%d0%b2/tabid/2753/CourseID/889/Default.aspx 

Я сфокусовую на портал самі актуальні сюжети уроків і зараз даю на аналіз до "св'яті війни"

Україна породила сьогодні війну, і її плід ще не визначено.

Давайте трохи про "славу", про "бажання" і "почуття"

Слухаємо:



Map