Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Заставка №45

"Если хотите с кем-то себя сравнить, сравните с Христом."

Але зараз я хочу звірити мою заставку, що спливає на багатьох моніторах України, ще раз. Цитую з програми:

"Заставка Verses принадлежит типу так называемых "хранителей экрана" для операционной системы Windows 95/98/NT/2000. "Еще один хранитель экрана?!" -- спросите Вы. Чем же отличается наша программа от других программ этого класса?

Заставка Verses, во-первых, является расширением стандартной заставки "Бегущий текст" в системе Windows. Вместо одного сообщения, Verses может показывать много сообщений в произвольном или последовательном порядке, показывать все в одном цвете или же в случайном порядке менять цвета сообщений. Следовательно, заставку можно использовать как "напоминатель" важных дел или же как "цитатник", который выводит мудрые мысли во время Вашего отдыха за компьютером."

Як бачимо заставка працює у порядку випадковости чистим жеребком. Однак на моє здивування серія останніх заставок збіглась з пасхальними подіями. До того ж одна з учасниць в моєму блозі, що виявила не погані партнерські здібності... викликала моє бажання зупинитись на тему про значення слів "воістинну воскресіння" Продовжити тлумачення допомогло й дивовижний збіг серій заставок, навіть вчорашняsmile  де йдеться про воскресіння. Скажімо так: Ісусу Христу не в кайф було прийти із вічності, щоб по висіти на дереві, а потім воскреснути і повернутись назад. Це було зроблено для нас. Отже хоч трішечки ми таки зрозуміли, що є істинним воскресінням по життю. Але кожен замислився над собою.

Було також запропоновано внести в програму Вашу улюблену цитату із Біблії. Тобто ту яку Ви ясно зрозуміли з писання, але спроможним на це виявився лише один учасник порталу.

1

Коментарі