хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Заставка №43

"Стоит взглянуть на Иисуса лишь раз, и мрачная тень смерти рассеется навсегда."

Перше пришестя Христа це: благодать Бога у самих різних проявах життя(істинне воскресіння), а друге пришестя це:

1) День Господній

2) Наше воскресіння

3) Перемога добра над злом.

Презентую вчора встановлену мною нову програмку System Explorer(давать посилання скачать стримаюсь бо надто западлиста реклама на банерах там. Сьогодні дав відгук адміністрації про своє враженя до їхніх банерів. Такі банери могли би бути чудовою ілюстрацією на нашому порталі у деяких(багатьох) блогах...)

Нова програмка замінює "Диспетчер задач" обалденная штучка для справжніх адміністраторів де можна керувати й прослідковувать практично за усіма процесами в системі і навіть перевірити їх значення чи безпеку. Ще є новина: сьогодні з ресурсу Майкрософт апдейт надійшло два оновлення... одне з них є оновленням до ХР, це виправлення відомих проблем несумісності з іншими програмами. Зважте йдеться не про Сімку, а ХР. Уявляєте скільки стабільніше запрацювала моя система від сьогодні на відміну від більшості користувачів цього порталуsmile  Сподіваюсь мені по таланить з часом придбать і Сімку з ліцензією.

Усі позитивні сторони це є результат наших приорітетів і переконань, а у серці християнина пришестя Господнє вже здійснилось... і перемога добра над злом... це і є воскресіння по істину з силою... на кожен день з різних складних обставин:

5 Бо ми не себе самих проповідуємо, але Христа Ісуса, Господа, ми ж самі раби ваші ради Ісуса.
6 Бо Бог, що звелів був світлу засяяти з темряви, у серцях наших засяяв, щоб просвітити нам знання слави Божої в Особі Христовій.
7 А ми маємо скарб цей у посудинах глиняних, щоб велич сили була Божа, а не від нас.
8 У всьому нас тиснуть, та не потиснені ми; ми в важких обставинах, але не впадаємо в розпач.
9 Переслідують нас, але ми не полишені; ми повалені, та не погублені.
(2Кор.4:5-9)

 

 

 

1

Коментарі