хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Тридцять шоста Заставка

"Если вы забегались и не нашли времени почитать Библию, вы действительно забегались."

Чи можна в таке повірити: кажуть... десь мабуть в 50 тих. роках в Америці крапкою у вищих закладах освіти була Біблія і якщо ти її не вивчив то вважався не доосвідченним?

Особисто я почав займатися біблією з 1991 року. Моя сестра тоді принесла додому щойно зявившуся Біблію в школах і їй дали якесь домашнє завдання. Ну Біблія без користі залежалась на столі. А я тоді був страшенним радіолюбителем короткохвильовиком і досліджував світове радіо... Увімкнувши радіо я почув ледве помітний голос "Я надеюсь Вы уже открыли свои библии?" питав ведучий з іспанської студії. Тоді я узяв ту саму Біблію зі столу і більше вона до школи не повернулася. 10 років старанної заочної біблійної освіти. 5 разів на тиждень по 30 хв., а по вихідним самостійна робота до 6 годин не ївши і не пивши води, десь під деревцем у саду. Але перед цим усим було ще багато складних і важких подій. Ну, а як моя сестра? А вона почала жити по своєму читаючи лише свої щоденні записи та вірші про кохання які так і не здійснилися по сьогоднішній день.

2

Коментарі

120.04.11, 21:28


А ти наполегливий!

    220.04.11, 21:40Відповідь на 1 від Oll@

    Часом... я написав листа в Іспанію до свого вчителя. Йому летіли листи купами, а найбільше з України. Дивно... але Україна найкраще відгукується на Біблію.

    Так ось: таки почув коли мого листа прочитали в ефірі при страшенно слабкому сигналі і великих перешкодах це десь в 1995 році. А зачитано рівно через рік як написав.

      320.04.11, 21:49Відповідь на 2 від Крилами віри

      Ну чому часом?.. 10 років - багато... ще й постиш регулярно...
      Добре, що почув свого листа в ефірі, а так би тільки здогадувався... краще пізно, ніж ніколи

        421.04.11, 00:00Відповідь на 3 від Oll@

        Найскладніше питання для тебе це поститись?

        Для кожної людини свій піст, одним це хвороби, а іншим вязниця, а іншим...

        Взагалом той хто багато думає або молиться... так мало і їсть.