Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Історія

Ця історія мені таємниця, я не знаю її в точності, і не наважуюсь питати у мами, можливо колись вона розповість як було, а знаю окреме:

Як була вона молодою студенткою, і якимсь способом опинилась в гурті однієї з євангельських деномінацій. На той час православ'я переварювалося так сяк, а інші євангельські деномінації були під жорсткою забороною тодішних властей.

Так повертаючись зі зборів, її по гарячому перестрів рідний брат у якого вона  жила поки студентка, і справив "собеседование" він виніс їй жорсткий виговір, і начитав такої моралі, що більше вона в ті збори не повернулась.

Звичайно на той час при такій дружбі, їй вже не світила би кар'єра вчителя з червоним дипломом. Євангельських християн садили в тюрми або позбавляли навчатись в інститутах і взагалі.

Я розумію, що аби вона змінила свій курс то моє життя сьогодні було б зовсім інакше. Але, що маємо те маємо.

Тепер стало так: її нещасливе кохання, а брат захворів дуже важкою хворобою, і його життя просто лягло на жаровню де він довго і з муками пережив за п'ятдесят і помер після кількох інсультів.

Наважусь продемонструвати одну з схожих деномінацій яку складають молоді люди, а ще я знаю, що сьогодні з числа моїх друзів на порталу, хворіють.

 

0

Коментарі

124.07.13, 01:32

До речі: особисто я не можу переглянути відео з цієї сторінки бо флешова реклама з правої сторони забирає половину процесора, і ще відео, і у мене висне процесор.

У кого інтегрована відеокарта і слабкуватий процесор, змушений йти на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=H0eW7fuBxik

    224.07.13, 01:36

    по питанню нічого не можу сказати..особисто не мав справи...а в технічному плані-в мене Mozilla+AdBlock блокуютб усю рекламу вщент) спробуй