хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Діяльність Патріотів України.

Слава Україні . Я направляю Вам інтерв’ю, взяте в Андрія Білецького – Провідника ВГО “Патріот України” та ініціатора створення Соціал – Національної Асамблеї Журналісткою Ларисою Корнієнко для інформаційного сайту «Информация без границ».

Вороги називають його нацистом, терористом, головним фашистом країни… Соратники величають Вождем. До цього націоналісти величали Вождем лише Євгена Коновальця, засновника та фундатора Організації Українських Націоналістів. Хто він, Андрій Білецький, голова Організації «Патріот України»? Про це та інше – в інтерв’ю, яке взяла у Білецького наш кореспондент Лариса Корнієнко.

Пане Білецький, нещодавно засоби масової інформації повідомляли, що Ви були ініціатором координаційної наради правих, націоналістичних організацій, на якій, наскільки я зрозуміла, було прийнято рішення про об’єднання цих організацій в політичну партію «Соціал-Національна Асамблея». Виникає питання, навіщо Вам, об’єднуючись, створювати чергову майже 200 партію? Адже й інші партії мають бажання до об’єднання: «Фронт змін» об’єднується з «Громадянською позицією» та «Європейською партією», лідер УНП Юрій Костенко заявив про бажання його політичної сили об’єднатись з Народним рухом та партією «За Україну!». То чи не простіше було б і вам, представникам так званої правої, вуличної політики, приєднатись до якоїсь більш-менш потужної партії, яка сповідує близьку вам ідеологію?

Соціал-Націоанльна Асамблея вже у своїх початках вказує на те, що вона аж ніяк не буде ще однією черговою, рядовою політичною партією. Самі люди, які створюють СНА, не належать ні до політикуму, ні до бізнесу. Це досить молоді люди, які є представниками вуличних бойових молодіжних рухів. Для нас, звичними є такі речі як боротьба, ієрархія, дисципліна, а не закулісні перемовини і поділ “бабла». Ми збираємося перенести наші цінності в політику, і це вже зробить нас унікальними як політичну партію. До того ж ми плануємо бути єдиною політичною партією, яка крім політичної боротьби веде активну вуличну політику, має свою силову складову та чіткий світогляд. На другу частину питання можна однозначно відповісти наступне: у нас немає друзів серед політиків і партій. Соціал-націоналізм претендує на те, щоб стати єдиною ідеологією українців у ХХІ столітті. Наші союзники – це українська нація та українська молодь. Інших нам і не потрібно.

В своїй діяльності ВГО «Патріот України» часто використовує антимігрантську риторику, а проводячи так звані націозахисні акції, часто-густо переслідує іноземних громадян? Чим перед Вами завинили іноземці, які шукають в нашій країні кращої долі?

Справді, ми виступаємо з виразно антимігрантських позицій. При цьому ми не розділяємо міграцію на нелегальну та законну. Міграція є однозначно негативним фактором для існування нашого народу та нашої країни. Вона підточує біологічні, економічні та цивілізаційні основи існування нашого народу. В етнічному плані навала мігрантів загрожує перетворити українців на меншість у своїй власній країні, враховуючи від’ємну народжуваність в українців та величезну кількість дітей у родинах вихідців з Азії та Африки. В економічному плані дешева іноземна робоча сила відбирає роботу у мільйонів українців. Користуючись зв’язками з батьківщиною, великі діаспори, такі, як китайська чи в’єтнамська, знищують цілі галузі української економіки, заполонивши наш ринок неякісним, але вкрай дешевим азійським крамом. Як приклад, можна вести мову про легку текстильну промисловість України. В цивілізаційному плані ми, виховані в демократизованому толерастному суспільстві, вже програємо іноземним діаспорам, які добре зберігають національні, расові та релігійні відмінності. Не вони інтегруються в нашу цивілізацію, а ми потроху інтегруємося у сфери їхнього духовного впливу. Приклад Західної Європи, де сотні тисяч білих європейців щорічно навертаються до ісламу, показує нам майбутній небезпечний сценарій і для України. Щодо націозахисної діяльності – всі іноземці, які, як ви кажете переслідуються «Патріотом України», мали персональні провини перед українським народом. Такі, як зґвалтування, збройні напади, торгівля наркотиками тощо. Ці люди, поїхавши зі свого дому, шукають кращої долі в чужому домі, намагаючись вигнати господаря надвір. Так як грабіжник шукає кращої долі, залізши у хвіртку та грабуючи господарів. Жоден господар в здоровому глузді не буде жаліти грабіжника і його нещасливу долю, а буде захищатися задля того, щоб викинути незваного гостя з будинку.

Слухаючи Вас виникає думка, що Україна має проблеми виключно з нелегальними мігрантами а як же той факт, що країну поглинає безробіття, економічна криза? Мабуть для Вас соціальні питання другорядні і цікавлять Вас менше ніж національні?

Соціальні і національні питання – це два нерозривно пов’язаних між собою поняття. Вирішити соціальне питання, не вирішивши національного, в нашій країні неможливо. Так, як і неможливо налагодити здорове національне життя, не встановивши справедливий соціальний порядок. Мігрантське питання справді є одним з ключових. Нашим кредо – знищувати все, що знищує наш народ. Як відомо, відновити можна майже все: економіку, порядок на вулицях, демографію, сильну армію та флот, ядерну зброю, але єдине, що неможливо відновити – це чистота крові. Якщо ми опинимося через 30 років в абсолютній меншості в своїй країні, то нам абсолютно нецікаво, кому дістанеться наша економіка, наша земля, наша армія. Перше завдання – зберегти все це для наших власних дітей. Але, як я казав раніше, соціальне питання є невідривно пов’язаним з національним. Навіть в форматі «Патріоту України» майже кожна друга справа була пов’язана з соціальними або економічними питаннями. Тільки нещодавно Організація брала участь в антиурядових акціях проти нового податкового кодексу, неодноразово підтримувала мешканців проти незаконних забудов, відновлювала спортивні та дитячі майданчики тощо. Зараз Організація ретельно готується до найближчих акцій соціального спрямування. Яких саме – говорити не буду. Хай це стане невеличким «сюрпризом» для нашої влади. Я певен, що з появою політичного формату соціал-націоналістичного руху, вага соціальних акцій буде тільки збільшуватись.

Зараз більшість націоналістичних організацій та середовищ воліють йти в підпілля. Ви ж збираєтесь проводити з’їзд нової націоналістичної партії. Репресій не боїтеся?

Не боїмося і ніколи не боялися. Більшість лідерів соціал-націоналістичного руху багаторазово затримувалися міліцією та СБУ. Проти багатьох з нас неодноразово порушували кримінальні справи. Це наш свідомий вибір, і будь-який прес тільки гартує справжній характер. В підпілля зараз ідуть або параноїки, або люди, які за секретністю хочуть приховати нікчемність і малочисельність своїх організацій. Ми ведемо мовчазну вуличну боротьбу. Ця боротьба за опанування української вулиці буде продовжуватися і після створення партії. Я вірю, що зараз перемога лежить не в дитячих забавках у лицарів плаща та кинджала, а в поєднанні потужної політичної сили та згуртованої організації молоді, яка може захопити і втримати владу на вулиці.

Якщо заговорили про репресії, то виникає таке питання. В свій час керівництво ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери активно критикувало «Патріот України» за співпрацю з російськими націоналістами. Після арешту активістів «Тризубу» «Патріот України» виступив на їхню підтримку. Чим це викликано?

«Патріот України» ніколи не критикував «Тризуб» в ідеологічному або організаційному плані. Не в наших традиціях займатися пустим теоретизуванням і полемікою. Хто є хто, показує саме життя. Хлопці із «Тризуба», незважаючи на критику «Патріоту» їхнім керівництвом, залишаються і залишаться нашими побратимами, яким ми будемо допомагати незалежно від того, подякують нам «тризубівські гуру» чи ні. Я особисто добре знаю Андрія Степміцького, його сім’ю, його дітей. В свій час нас зв’язували дружні стосунки та спільні справи. Відмовляти старим товаришам в дружбі або допомозі – це зовсім не по-українськи і не по-соціал-націоналістичному. Тому ми й виходили з вимогою випустити хлопців з «Тризубу». Більше того, всі інші, хто вийшов підтримати «Тризуб», навіть злякалися подати заявку на проведення акції. До того ж, відверто кажучи, я впевнений, що вони не причетні ані до вибуху в Запоріжжі, ані до зброї, нібито знайденої в їхній машині.

Ви якась досить дивна націоналістична організація. Всі націоналісти виступають проти Росії, а Ви проводите ряд акцій на підтримку російських націоналістів і футбольних хуліганів, які влаштували масові заворушення на Манежній площі в Москві. Чому?

Не бачу нічого дивного. Для значної частини російських націоналістів ключовим питанням є виживання власної нації, а не якісь ефемерні імперські перспективи РФ. Саме з цими людьми ми в першу чергу співпрацюємо. Саме цих людей ми в першу чергу підтримуємо. В будь-який час націоналізм бореться за виживання свого народу та проти його ворогів. Безумовно зараз значно більшим ворогом є експансіоністський в економічному і військовому плані Китай з його 1,5-мільярдним населенням, ніж потихеньку конаюча Росія. До того ж, для нас не є пустим звуком біла солідарність. Якщо завтра слов’янське населення еРеФії перестане існувати, то післязавтра ми будемо мати кордон з Китаєм або всесвітнім халіфатом, з їх сотнями і сотнями мільйонів чужинців, в яких Україна ризикує повністю розчинитися за декілька десятиріч.

«Патріот України» позиціонує себе як бойова організація і багато уваги приділяє фізичній підготовці членства. Що це: підготовка майбутніх терористів чи це щось інше?

В першу чергу спорт – це школа гартування характеру. В підготовці бійця форма та зброя – це другорядне. Перше – це дух. Немає нічого кращого для виховання духу молоді, ніж дух змагання, бажання перемогти інших, перемогти себе, свою лінь, слабкість, страхи. Все це дає нам в першу чергу спорт та вишкільна система.

Самі-то спортом займаєтесь?

Безумовно, постійно протягом більш ніж 10 років. 4 рази на тиждень ходжу в спортзал. Боксую, займаюсь ножовим боєм, практичною стрільбою. Вранці обов’язково – зарядка та пробіжка. Намагаюсь підтримувати у всьому здоровий спосіб життя. Зрозуміло, що не вживаю алкоголю та не палю.

Правдиві новини знаходяться на сторінці http://sna.in.ua .

9

Коментарі

анонім

126.01.11, 09:23

Корчинського урода ми теж в свій час Провідником називали...

    Гість: modus vivendi

    226.01.11, 11:53

    интересно..

      326.01.11, 23:10

      Ідея непогана,а що з цього вийде-побачимо.