енциклопедія "японська дієта"

  • 18.02.11, 11:58
Досконало оволодіти мистецтвом «Японської дієти» допоможуть п'ять основних розділів енциклопедії: «Їмо і худнемо», «Їсти подано!», «Секрети кухні», «Життя в русі», «Правда про їжу».  «Їмо і худнемо» розповість Вам про те, як і навіщо худнути, про японську традицію харчування, грамотне чаювання, а також навчить 108 кроків по струмку.  Хай живе рис, морепродукти і овочі! У розділі «Їсти подано!» Ви дізнаєтесь про історичні особливості японської кухні, познайомитеся з японською трапезою, а також знайдете цікаві рецепти. У розділі «Секрети кухні» спеціально для Вас ми відкриємо завісу таємниць японської кухні і розповімо маленькі секрети великого кулінарного мистецтва. Якими повинні бути сніданок, обід і вечеря? Злегка підсмажений хліб, фруктовий сік, яєчня із зеленню на сніданок - і Ваш організм до обіду повний сил і готовий до початку робочого дня.  Ви вирішили почати нове життя - схуднути і підтримувати свою вагу. Японська гімнастика - Ваш правильний вибір. З її допомогою регулюється обмін речовин, швидко і впевнено втрачаються кілограми. Розділ «Життя в русі» запропонує комплекс фізичних вправ, які допоможуть не тільки придбати гарну фігуру, але й отримати міцне здоров'я. Ви зможете випробувати на собі техніки Тай-но Кейко і Самад, щоб навчитися контролювати себе, а методика кокю-хо допоможе Вам правильно дихати. 

У розділі «Правда про їжу» Ви дізнаєтесь, які речовини потрібні для людського організму і з яких продуктів їх можна отримати, а також отримаєте цінні відомості про маркування, термін придатності та склад продуктів.

Скачати можна у моїх файлах

як підняти настрій на цілий день

  • 11.02.11, 17:13

сьогодні залізла в вікіпендію і підняла собі настрій на цілий день

Чого тільки варте пояснення слова ПРЕВЕД rofl rofl lol

 Цитата - "Некоторые относят слово к жаргону падонков, однако есть версия, что термин не относится к этому жаргону"

От і купляй після цього домашнє молоко :)

  • 09.02.11, 17:19

В сільських мешканців пляшок ПЕТ, як правило, немає, тому вони їх купляють.... А це люди, які продають... Ось і купляй після цього домашнє молоко ....

[ Дивитись далі ]

Правильно і даремно жити.. Байка

  • 07.02.11, 10:51

Дорогущий фірмовий поїзд, найдорожче купе ... В купе сідають двоє - батюшка і бізнесмен. Обидва такі "справжні" з усіма належними атрибутами.

[ Читати далі ]

Розглядайте ділову пропозицію досконально... Байка

  • 04.02.11, 16:10

Джонні дуже хотів одну дівчину в своєму офісі, але вона належала іншому ... 

Якось йому стало так нестерпно, що він підійшов до неї і сказав: "Я дам тобі 1000 доларів, якщо ти мені віддашся", але дівчина відповіла "НІ". Джонні сказав: "Та я швидко - я кину гроші на підлогу, ти нагнешся підібрати, а як піднімеш - я вже закінчу". Дівчина задумалася на секунду, і відповіла, що повинна проконсультуватися з бойфрендом. Вона зателефонувала і розповіла тому все.  Бойфренд відповів: "Проси 2000, і піднімай гроші дуже швидко, так щоб він навіть не встиг спустити штани". Дівчина погодилася, і дала свою згоду Джоні. Минуло півгодини, бойфренд чекає, а дівчина все не дзвонить ...  Нарешті через 45 хвилин бойфренд подзвонив сам і запитав, що сталося.  Дівчина відповіла: "Цей покидьок розплатився монетами." 

МОРАЛЬ: Завжди розглядайте ділову пропозицію досконально, до того, як ви її приймете і вас „будуть мати”!

знову про блондинок

  • 04.02.11, 15:44

Ось приблизний переклад однієї англійської байки:

"Одна блондинка бере участь в конкурсі з призом в 1 млн. євро. Їй задають такі питання: 

1) Скільки тривала сторічна війна? а) 116 б) 99 в) 100 г) 150 Блондинка просить допомоги у студентів Університету 2) У якій країні винайшли панами? а) Бразилія б) Чилі в) Панама г) Еквадор Блондинка просить допомогу у залу. 3) Як звуть короля Георга 6-го? а) Альберт б) Георг в) Мануель г) Ніколас Блондинка дістає гадальні карти. 4) Від якої тварини походить назва Канарських островів? а) Канарка б) Кенгуру с) Тюлень г) Щур Блондинка виходить з гри. Якщо ти вважаєш себе розумним (-ою) і посміявся (-лась) над блондинкою, то  почитай правильні відповіді: 1) Столітня війна тривала 116 років з 1337 по 1453 рік 2) Панами винайшли в Еквадорі 3) Ім'я короля Георга - Альберт. Він поміняв його в 1936 році. 4) Назва Канарських островів походить від тюленя. Латинське назву островів Insukaria Canaria означає острів тюленів. А тепер скажи, хто дурніший: ти або блондинка? "

Борги треба платити... Байка

  • 04.02.11, 12:25
У далекій Англії правили Король та Королева.
Королева мала чарівні перси, які дуже подобалися серу Ланселоту. Йому дуже хотілося поцілувати їх. І ось одного разу він попросив придворного мага Мерліна, чи не може він допомогти йому в його бажанні. Мерлін погодився, але сказав, що це буде коштувати Ланселоту 1000 золотих монет. Ланселот, не замислюючись, погодився . 
Мерлін пішов у свою лабораторію і приготував рідину, яка викликала чухання шкіри. 
Потім, він непомітно пробрався до покоїв Королеви і обробив цією рідиною бюстгальтер Її Високості. 
   На наступний день Королева відчувала себе дуже погано: не знала куди себе подіти - так їй свербіли груди. Вона поскаржилася Королю та Король одразу ж покликав за Мерліном. 
Мерлін, обстеживши Королеву, сказав, що це дуже дивний випадок, і що їй допоможе тільки слина сера Ланселота. Король послав за Ланселотом і той протягом півгодини облизував Королівські груди. 
Радості Ланселота не було межі - здійснилося його заповітне бажання. 
На наступний день Мерлін прийшов за покладеним йому гонораром, але Ланселот прогнав Мерліна, не давши йому ні гроша. ...
І правда, не піде ж Мерлін скаржитися Королю.;) 
Але Мерлін був хлопець не промах: на наступний вечір він обробив чарівної рідиною труси Короля ...
Мораль: борги  треба платити.

ботанік Біл Гейц

  • 03.02.11, 18:04

ДЛЯ ТАКИМ МЕНЕ ВЕЛИКИМ ВІДКРИТТЯМ СЬОГОДНІ СТАЛО ЩО - 

У Windows не можна створити файл або папку під назвою "Con", бо у Біла Гейца в дитинстві була прізвисько, Con - ботанік. І він постарався щоб в його системі були відсутні такі файли і папки

спробуй......

така дитяча травма йо-ма-йо :)))))))

про тваринну любов 2

  • 02.02.11, 09:50

Підходить мужик до огорожі сусіда і стукає. Нікого. Знову стукає. Тиша.

Бачить, з іншого боку паркану підходить собака і каже:

- Ну що стукаєш? Не бачиш, що вдома нікого немає?

Мужик непритомніє. Відкриває очі. 

Над ним стоїть ця ж собака. - Собака, ти що, гавкати не вмієш?

- Чому? Вмію. Просто лякати тебе не хотіла.

я вже писала про двох песиків ось тут

[ Читати далі ]

Трошки про тваринну любов

  • 31.01.11, 14:22

Трошки про тваринну любов

Собака на дачній ділянці копає землю ... лопатою! Сусідський барбос дивиться на неї очманілий поглядом. Собака повертається і сумно каже: - А все починалося з того, що я, дура, навчилася приносити капці ...

В мене на роботі ось такий кумедний пес точніше собака, ще точніше сука :) чорна

[ Читати далі ]