хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Соціальний протест у місті Януковича

  • 13.07.11, 10:05
З Інтернету           огляд польських медіа для українських читачів

rp.pl » Wiadomoci » wiat » Europa » Ukraina Protest socjalny w miecie Janukowycza           jsat 06-07-2011,  

 Соціальний протест у місті Януковича         applause

Близько тисячі осіб демонструвало в Донецьку в Східній Україні, домагаючись повернення раніших засад надання соціальної допомоги, й м. і. ліквідатором наслідків вибуху ядерній електростанції в Чорнобилю та військовим пенсіонерам.

Учасники акції пригадали, що виходець з Донецьку президент Віктор Янукович під час виборчої кампанії обіцяв ліквідаторам Чорнобиля та ветеранам війни в Афганістану підвищення допомоги та гідну медичну опіку. Проте, до сьогодні оті гасла не були реалізовані.

Ще більше, – підкреслювали демонстранти, - у червні український парламент впровадив зміни до закону про державний бюджет, згідно з якими розмір допомоги та пенсій для так званих пільгових категорій громадян не буде нараховуватись залежно від зростання середньої заробітної платні, а тільки визначатись постановами уряду.

Учасники демонстрації попередили, що у разі невиконання їх постулатів, проведуть чергові протести та звернуться за допомогою до українських та міжнародних організацій.

PAP

Джерело: сайт газети Rzeczpospolita" 10.07.2011. http://www.rp.pl/artykul/40,684046-Protest-socjalny-w-miescie-Janukowycza-.html ………………………………………………………………………………………………………………………………………………… (з польської мови переклав: А.Грабовський) 12.07.2011.; Дебальцеве За достовірність першоджерела несе відповідальність його автор. При перекладі дається обов’язкове посилання на джерело. Перекладач не завжди згідний з думкою авторів
2

Коментарі