хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Фарадж про кризу і румун

  • 17.04.13, 19:50

Переклад мій:

Отже, цього ранку повітря цієї зали було наповнене запереченнями.

Відбулася головна політична подія з тих часів, відколи ми з вами в останнє зустрічалися, але жоден про неї не згадав. В Італії відбулися вибори. І 55% виборців проголосували за євроскептиків, зокрема рух пана Грілло набрав 26% голосів. Це жорстка відповідь європейській політиці, що показує хто насправді є коміками.

І що сьогодні абсолютно зрозуміло це те, що членство в Єврозоні абсолютно не сумісне з національною демократією держав. Ви можете робити, що вам хотілось би, тобто відібрати повноваження національних парламентів, але люди всеодно будуть ходити на вибори і зараз вже відчувається тенденція по всій Європі: партії євроскептиків стають все сильніші і сильніші.

А ви сьогодні заперечуєте кризу в Єврозоні. Якщо послухати всіх виступаючих сьогодні, то все минуло. Ви чули, пан Баррозу вийшов тут, як денді і виступив тут з технократичною промовою, що все в нас добре. Ну вона звісно краща за неймовірні нісенітниці Олі Рена, що він плів вчора, від якого більшість євродепутатів заснула.

Ви не здатні подивитись в обличчя наслідкам, які самі наробили. Пан Верховстадт говорить про втрачене покоління в Іспанії, пан Дол каже, що в грецької молоді немає чим годувати свою родину.

Це все правда, але все це було викликано Євро. І це те, що ви не в змозі визнати.

Єврозона повна економічна катастрофа. 

Реальна проблема, яку ви не хочете бачити, це економіка Франції і той факт, що з кожним місяцем позиції Франції та Німеччини йдуть в діаметрально протилежних напрямках.

Така конфронтація відбувається непомітно в самому серці Європейського проекту і Єврозони це катастрофа цього проекту, яку ви намагаєтесь спустити на гальмах. В решті решт, я думаю це повністю зруйнує цей проект.

Але я хочу також наголосити на вашому провалі з Румунією та Болгарією. Ці дві країни погрузли у корупції та організованій злочинності. Їм ніколи не треба було дозволяти ставати членами Європейського Союзу.

Я хочу наголосити, що позиція Великобританії в тому, що ми не вважаємо доцільним відкривати наступного року кордони для необмеженої кількості бажаючих приїхати до нас з цих країн, щоб працювати у нас, а по-суті щоб сидіти в нас на дотаціях.

І в результаті останні вибори в Істлайті показують, що все більше британців хочуть сказати міграції "досить це досить".

І це не тільки наша проблема, вже мер Дуйсбурга в Німеччині публічно заявив, що масова міграція з Румунії та Болгарії викликає величезні соціальні проблеми.

Пані та панове, ми маємо поглянути в лице цій проблемі. Румунії та Болгарії не місце в Європейському Союзі.

Слово надано Івайло Калфіну (депутат від Болгарії):

Пан Фарадж, я взяв слово, бо у вас не вистачало деяких фактів. Я вам дам деякі дані. На кожні 2 000 британських громадян приходиться один болгарин, на кожні 30 тисяч ви маєте 50. Ви називаєте це наплив. На 6 тисяч працюючих ви маєте одного болгарина. Ви це називаєте наплив. Болгарські та румунські студенти заплатили 30 мільйонів фунтів за своє навчання і витратили на життя у Великобританії. Ви називаєте це наплив. Я думаю ваша внутрішня політика нічого не зробить з реальністю і я думаю ми це побачимо на наступних виборах. Дякую

Відповідь:

Дякую, давайте я надам деякі дані. В нас проживає 38 тисяч румунів. За останні 5 років лише в одному поліцейському відділку, вірите ви чи ні, було 27 тисяч арештів румун. 19% всіх злочинів в Лондоні здійснюється румунськими злочинцями. І я зазначу, що це дані не по всій країні. Ніхто не спорить, що у вас є добрі люди, є погані, сенс мого виступу був в тому, щоб наголосити, що Румунія і Болгарія це корумповані і злочинні країни і ми не хочемо, щоб ваші люди приїжджали до нашої країни.
9

Коментарі

117.04.13, 20:06

Добре він їм відповів.Блискуче просто.

    Гість: R0mmel

    217.04.13, 20:10

    треба називати речі своїми іменами. Оті "румуни" і "болгари", які скоюють злочини, то насправді не румуни і не болгари, а цигани, і члени албанських угрупувань. Якщо вже він називає конкретно країни, то хай назве конкретно і народи

      317.04.13, 20:17Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      треба називати речі своїми іменами. Оті "румуни" і "болгари", які скоюють злочини, то насправді не румуни і не болгари, а цигани, і члени албанських угрупувань. Якщо вже він називає конкретно країни, то хай назве конкретно і народитак румуни і є цигани, їх важко між собою різнити. Щодо болгар не знаю, я їх бачив тільки за кордонами Болгарії (в Болгарії не був), єдине враження, що від них шуму завжди багато, чимось на турків схожі

        анонім

        417.04.13, 20:40

        Назвав речі своїми іменами. В Болгарії і Румунії дійсно високий рівень корупції, особливо у румунів.

          517.04.13, 20:49Відповідь на 4 від анонім

          Назвав речі своїми іменами. В Болгарії і Румунії дійсно високий рівень корупції, особливо у румунів.Так, з румунами вічно проблеми. В Римі деякий час люди було на вулицю боялись виходити, бо напливло румун після вступу в ЄС, гвалтували дівчат. Потім правда мер Рима дозволив народні дружини створювати, то вони разом з жорсткими діями поліції трохи навели порядок. Алеманно порядок навів (до того мером комуняка був, то і розвів безлад), всі румуни виїхали на південь, там завжди комуна сиділа, там їм роздолля. Це зі слів очевидця

            618.04.13, 10:42

            якщо вступим в євросовок - так говорити будуть про українців.

              718.04.13, 13:32

              А де толерантність до країн членів ЄвроЗОНИ Це ж дискримінація

                820.04.13, 03:05

                Смішно.Взяли на рази відсталішу, ніж Україну Романію....Тепер чухаються

                  920.04.13, 10:19

                  вступим в єс - і про нас так говоритимуть.