хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Греція до євросовка і після

  • 03.04.13, 20:01
Греція зараз у всіх на вустах. Єврокомісари шпиняють греків як можуть, але я вам дещо покажу. Отже відомо і я про це писав, що в Греції були колись "Чорні полковники" - військова хунта. Так ось. Дивіться, це зріст ВВП Греції порівняно з іншими країнами Європи в період 1950-1980 -ті роки, тобто до вступу Греції в ЄС та встановлення демократії.



Що було потім? Схвилювання "європейської спільноти" станом демократії, необхідність реформ (в тому числі і економічних), прихід до влади демократів з соціалістичним ухилом (а по суті безмежна влада династії Папандреу) і все це зі вступом Греції у 1981 році в ЄС. Дивимось тепер таку саму порівняльну таблицю з 1980 по 2000 роки.



Смішно. Ці покидьки самі змусили Грецію до реформ, самі надавали кредитів, закидали греків директивами та прочею муйнею і зараз на них катять бочку, хоча самі ж знищили грецьку економіку. Це, до речі непоодинокий випадок, якщо хочете пошукайте, як вплинула демократизація та вступ у ЄС на Іспанію, економіку котрої в період військового режиму Франсиско Франко називали "іспанське економічне диво".
12

Коментарі

13.04.13, 20:06

це все жиди, я знаю

    23.04.13, 20:13Відповідь на 1 від Пробіотик

    це все жиди, я знаюце все євросовок - СРСР в гламурній обгортці

      33.04.13, 20:19

      Переконливо....

        43.04.13, 20:43Відповідь на 2 від Lost_paradise

        це все жиди, я знаюце все євросовок - СРСР в гламурній обгортціта я цим не заморочуюсь, тут своїх совків валом

          Гість: R0mmel

          53.04.13, 21:45

          ну я тобі скажу, греки то ще ті ліниві цигани...кредити вони тринькати люблять, а працювати і з батогом не примусиш...

            63.04.13, 21:49Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            ну я тобі скажу, греки то ще ті ліниві цигани...кредити вони тринькати люблять, а працювати і з батогом не примусиш...полковники таки заставили, а потім вже так, на розслабоні. Хоча на халяву всі падкі, он нашому Азірову аби тільки кредита взяти у МВФ. Та й поляки грошви вивозять, Туск тільки і скаче по Брюсселю, щоб чергового кредита випросити, а ті знають, чого вони кредити дають, вони своє потім вернуть

              73.04.13, 21:50

              Греки самі винні.Після вступу до ЄС розслабились і вирішили що можна більше відпочивати ніж працювати.ЄС це не будинок відпочинку,і за греків ніхто працювати не буде.Колись ця шара повинна була скінчитись.

                83.04.13, 21:51Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

                ну я тобі скажу, греки то ще ті ліниві цигани...кредити вони тринькати люблять, а працювати і з батогом не примусиш...Вірно!Не бачив твого коменту,і написав майже теж саме.

                  93.04.13, 22:03Відповідь на 7 від Davigadoff

                  Так ЄС саме вимагало від греків проведення реформ під які виділяло кредити. Звісно вся промисловість занепала (наприклад на вимогу ЄС греки змушені були на 30% скоротити виробництво сталі, сільскогоспадарство занепало), за рахунок чого їм було щось виробляти? Режим полковників давав результат, навіщо єврокомісари волали про "демократизацію" та "лібералізацію ринку"? Тим паче, якщо вони ліниві цигані, то їм тим паче не потрібні демократи з лівими ухилами. Що в ЄС дурачки сидять і не розуміють цього? Хотіло ЄС лібералізації, хай отримає і розпишеться. А в противному випадку не треба було чіпати полковників

                    Гість: R0mmel

                    103.04.13, 22:57Відповідь на 8 від Davigadoff

                    ну я тобі скажу, греки то ще ті ліниві цигани...кредити вони тринькати люблять, а працювати і з батогом не примусиш...Вірно!Не бачив твого коменту,і написав майже теж саме. мені як знайомі про Грецію розповідають, то я розумію, що ми тут пашемо, як китайці в порівнянні з ними

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна