хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Прощавайте, Уго!

  • 06.03.13, 09:45
Від його імені ліберасти срали цеглою, він входив в "ікононостас ненависті" толерастів поруч з Ахмедініджадом, Каддафі та іншими "тиранами". Навіть тільки через те, що він викликав криваву діарею ліберастів та толерастів вартувало б йому поставити пам'ятник. Але безумовно його заслуги ширші. Маленька Венесуела при ньому стала відігравати роль в міжнародній політиці більше ніж якась Мексика, Бельгія чи Румунія. Він говорив те що думав, не ховався за пишними фразами та банальностями демократичних блазнів з метеликами і краватками. Він став каталізатором нової геополітичної цілісності під назвою Латинська Америка, котра тепер пішла своїм шляхом. Він націоналізував всі нафтові видобутки у Венесуелі, пославши нах Рокфеллера та його кампанію. Він показав, що існують інші моделі суспільного та економічного устрою ніж капіталізм. Він один з небагатьох, хто вдало впорався з державним заколотом, організованим ЦРУ. Путч 2002 року провалився через те, що ЦРУ не врахувало важливого фактору - його любив народ. Останні його вибори довели, що всі балачки про тиранію брехня, оскільки його обрав народ Венесуели, хоча ліберасти завжди думали, що вони краще знають як треба жити, хоча у Венесуелі на їхню думку всім по...ну ви зрозуміли. Достойний нащадок справи Симона Болівара і просто в часи, коли більшість політиків є істотами з незрозумілою статтю, просто справжній мужик. Прощавайте, Уго, на відміну від всіх блазнів з кривавою диареєю, про яких буде пам'ятати хіба що історія хвороби, він залишиться на сторінках історії.





9

Коментарі

16.03.13, 10:44

хоча він і одіозний, та поваги достойний

    Гість: R0mmel

    26.03.13, 12:47

    головна його заслуга, що Латинська Америка пішла своїм шляхом, а він був піонером непокори, якщо не рахувати Фіделя. Моралес та Да Сільва пішли за ним, процес іде. Правда, вони за це розплачуються - Чавес вже мабуть 5-й чи 6-й лідер в ЛА, кому світові воротили "влаштували" рак...

      36.03.13, 13:00Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      причому це вже другий його рак, перший він переміг, але не здався і продовжив свою політику, хоча сам же добре знав і казав, хто за цим всім стоїть. В Вашингтоні сьогодні буде свято, але здається навряд чи вони зможуть щось вдіяти, Уго що міг вже зробив, Латинська Америка вже не у фарватері США, там хіба що один форпост залишився в США це Колумбія, а інші вже не будуть плясати під іноземну дудку.

        Гість: R0mmel

        46.03.13, 13:13Відповідь на 3 від Lost_paradise

        та я скажу, що не сильно вже й Колумбія під Штатами. Вони лише разом з наркоторгівлею борються, а економіку свою від американського (та й китайського впливу) вони бережуть. Виробництва для Штатів по всій ЛА є - забезпечують своїх людей роботою, а ввозять до себе тільки високотехнологічні речі, автомобілі та предмети розкоші. Все інше роблять самі, а в Колумбії навіть законодавчо заборонено ввозити текстиль з Китаю. В Еквадорі зараз теж помалу хоч і не націоналізують, але платять реальні компенсації іноземним корпрораціям та "просять" їх з країни. Насамперед, у видобувній сфері. Так що їм така поведінка латиносів - як чиряк на задниці, того й давлять.

          56.03.13, 13:24Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          процес пішов, америкосам залишиться тільки піну ковтати, враховуючи як зараз розвиваються лідери ЛА Бразилія та Аргентина.

            66.03.13, 14:16

            Помер??? -

              76.03.13, 14:18Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

              Помер??? -так

                87.03.13, 07:11

                  анонім

                  97.03.13, 08:10

                  Великого чоловіка не стало! Світла память!